x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 26 februarie 2018: Peștii se fac remarcați în sfera profesională

Horoscop zilnic 26 februarie 2018: Peștii se fac remarcați în sfera profesională

25 Feb 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 26 februarie 2018: Peștii se fac remarcați în sfera profesională

Berbec

Ar trebui să vă faceţi cu atenţie programul pentru această zi şi să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, mai ales din punct de vedere fizic.

Taur

Astăzi sunteţi irascibil, dar trebuie să vă păstraţi calmul că altfel veţi avea numai de pierdut. Evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment.  

Gemeni

Nu este exclus ca o rudă apropiată să aibă nevoie de o intervenţie ce ar putea genera neînţelegeri în relaţia dvs. Nu vă implicaţi în activităţi solicitante.

Rac

Proiectele pentru timpul liber făcute în compania fiinţei iubite vor înregistra unele modificări, ceea ce ar putea genera discuţii în contradictoriu.

Leu

Optimismul de care daţi dovadă are efecte pozitive asupra stării generale. Nu este însă un moment favorabil pentru a decide ce veţi face cu banii.

Fecioara

Vă confruntaţi cu tot felul de situaţii stresante, dar, din fericire, veţi reuşi să găsiţi rezolvări convenabile. Dacă doriţi să semnaţi un contract, şansa vă va surâde.

Balanţa

Este foarte posibil să fie nevoie să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat finalizate. N-ar fi rău să vă păstraţi putin timp şi pentru odihnă.

Scorpion

Nu vă simţiţi în largul vostru şi aveţi tendinţa de a face reproşuri partenerului de suflet. Veţi primi o ofertă interesantă de petrecere a timpului liber.

Săgetător

Sunteţi irascibil şi din acest motiv aţi putea greşi cu uşurinţă. Atenţie, impulsivitatea vă poate determina să faceţi gesturi pe care ulterior le veţi regreta.

Capricorn

Chestiunile sentimentale vor fi deosebit de importante pentru dumneavoastră. Profitaţi de această zi pentru a vă consolida relaţia cu fiinţa iubită.

Vărsător

Dacă până acum aţi avut unele probleme, acestea par a-şi găsi rezolvarea sau măcar se vor ameliora. Implicarea în activităţi sociale vă relaxează.

Peşti

Implicarea în activităţi intelectuale vă  permite să vă faceţi remarcat. Astăzi relaţia cu partenerul de viaţă ar putea devenii ceva mai agitată.

 

×
Subiecte în articol: horoscop