x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 27 februarie 2018: Gemenii își fac planuri de viitor cu persoana iubită

Horoscop zilnic 27 februarie 2018: Gemenii își fac planuri de viitor cu persoana iubită

26 Feb 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 27 februarie 2018: Gemenii își fac planuri de viitor cu persoana iubită

Berbec

Comunicaţi foarte bine cu cei din jur ceea ce vă ajută să vă afirmaţi în societate. Puteţi începe o nouă afacere, cu condiţia să finalizaţi lucrările deja începute.

Taur

Astăzi sunteţi tentat să cheltuiţi mai mult decât vă permite bugetul familiei. Încercați să fiţi mai cumpătat şi să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Gemeni

În această perioadă sunt favorizate comunicarea şi călătoriile în interes personal. Împreună cu persoana iubită vă faceţi planuri de viitor.

Rac

În cursul dimineţii primiţi bani dintr-o activitate extraprofesională. De asemenea, o persoană mai în vârstă vă propune o nouă colaborare.

Leu

Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante pe plan social şi în privinţa relaţiilor sentimentale. Este un moment bun pentru a încheia contracte.

Fecioara

Un prieten de familie vă invită să petreceţi după-amiaza împreună. Capacitatea de comunicare este excelentă şi rezolvaţi o problemă partenerială.

Balanţa

Zi favorabilă schimbărilor majore, mai ales pe plan social şi sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante şi munca în echipă.

Scorpion

Relaţiile cu anturajul sunt favorizate în mod deosebit. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor sentimentale care vă frământă de mai mult timp.

Săgetător

Este posibil să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. investiţiile pe care le faceţi se vor dovedi rentabile.

Capricorn

Aveţi rezultate deosebite pe plan social şi în afaceri. Seara primiţi o veste de la persoana iubită, în urma căreia viaţa dumneavoastră se schimbă complet.

Vărsător

Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere profitabilă. Nu vă grăbiţi să luaţi o decizie. Țineţi cont de sfaturile unei persoane cu experienţă în domeniu.

Peşti

Puteţi obţine beneficiile materiale scontate, dacă evitaţi speculaţiile. În partea a doua a zilei vă ocupaţi de îmbunătăţirea relaţiilor sentimentale.

 

×
Subiecte în articol: horoscop