x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 28 mai 2019: Berbecii primesc o sumă importantă de bani în urma unei investiţii

Horoscop zilnic 28 mai 2019: Berbecii primesc o sumă importantă de bani în urma unei investiţii

27 Mai 2019   •   19:10
Horoscop zilnic 28 mai 2019: Berbecii primesc o sumă importantă de bani în urma unei investiţii
Sursa foto: Pixabay.com

Horoscop 28 mai Berbec
În această perioadă primiţi o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată în urmă cu mult timp. Puteţi să vă faceţi planuri îndrăzneţe de viitor şi să cumpăraţi un obiect de valoare pe care vi-l doriţi de mult.

Horoscop 28 mai Taur
Astăzi vă simţiţi în formă şi faceţi planuri îndrăzneţe de viitor. Este o perioadă foarte bună pentru a investiţii pe termen lung, pentru a începe noi afaceri sau pentru a călătorii în interes personal.

Horoscop 28 mai Gemeni
Astăzi sunteţi plin de elan şi aveţi iniţiative inspirate pe plan financiar. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan profesional şi intelectual, dacă daţi dovadă de perseverenţă. Sentimental vă merge excelent.

Horoscop 28 mai Rac
Dimineaţa faceţi o scurtă călătorie în care încercați să îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale.Sunteţi încrezător în forțele dumneavoastră şi aveţi tendinţa să vă asumaţi prea multe riscuri.

Horoscop 28 mai Leu
Datorită dificultăţilor financiare, s-ar putea să se declanşeze o ceartă de amploare în familie. Sunteţi plin de energie şi puteţi să finalizaţi o lucrare începută cu mai mult timp în urmă. Nu pierdeţi ocazia.

Horoscop 28 mai Fecioară
Începeţi ziua cu elan şi încredere, care vă sporesc randamentul în sfera profesională. Nu aveţi nici un fel de probleme de comunicare. Nu este exclus să plecaţi într-o călătorie de afaceri peste hotare.

Horoscop 28 mai Balanţă
Sunteţi tensionat datorită programului încărcat de la locul de muncă. Astrele vă sfătuiesc să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă, în caz contrar, riscaţi să deterioraţi grav relaţiile.

Horoscop 28 mai Scorpion

Aveţi mari şanse de reuşită în tot ce faceţi la locul de muncă. Voinţa şi încrederea în sine vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile. Este un moment bun a susţine examene importante şi a demara proiecte.

Horoscop 28 mai Săgetător
Situaţia financiară nu este bună, dar nu reuşeşte să vă descurajeze sau să vă facă să pierdeţi încrederea în voi. Chiar dacă vă simţiţi în formă, gândiţi-vă bine înainte de a acţiona şi să fiţi prudent.

Horoscop 28 mai Capricorn
O persoană vă propune o afacere din care puteţi câştiga în scurt timp o sumă importantă de bani.
Nu este exclus să plecati într-o călătorie în interes de serviciu, unde aţi putea cunoaşte un investitor.

Horoscop 28 mai Vărsător
În prima parte a zilei vă ocupaţi de o problemă financiară mai veche. Dacă vi se propune o colaborare, astrele vă sfătuiesc să nu o refuzaţi. Ar putea fi o schimbare favorabilă în viaţa dumneavoastră.

Horoscop 28 mai Peşti
Energia şi perseverenţa vă ajută să finalizaţi un proiect început cu mai mult timp în urmă.
În prima parte a zilei, un prieten vă propune o colaborare avantajoasă, care vă va aduce satisfacţii materiale.

 

×
Subiecte în articol: horoscop 28 mai