x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 decembrie 2022. Mercur retrograd se aliniază astăzi cu Venus, iar focusul este pe analiza sentimentelor și a relațiilor

Horoscop zilnic, 29 decembrie 2022. Mercur retrograd se aliniază astăzi cu Venus, iar focusul este pe analiza sentimentelor și a relațiilor

de Andreea Tiron    |    28 Dec 2022   •   11:57
Horoscop zilnic, 29 decembrie 2022. Mercur retrograd se aliniază astăzi cu Venus, iar focusul este pe analiza sentimentelor și a relațiilor
Sursa foto: Hepta

Mercur intră în retrogradare începând de astăzi și până pe 18 ianuarie 2023. Acest aspect aduce întârzieri sau blocaje. Cu Mercur retrograd în Capricorn pe tot parcursul ciclului, planurile pot fi reconsiderate și ne putem schimba obiectivele profesionale. Perioadele retrograde ale lui Mercur pot fi perioade de conștientizare interioară sporită – momente în care meditația, jurnalul sau revizuirea muncii din trecut sunt favorizate mai mult decât de obicei. Ce înseamnă acest aspect pentru fiecare zodie în parte?

BERBEC

S-ar putea să-i surprinzi pe cei din jurul tău în următoarele zile. Ești o persoană responsabilă și alții pot conta pe tine. Dar la fel ca toți ceilalți, ești atent și la propriile dorințe. Iar astăzi dorințele tale sunt atât de puternice încât nu vei putea să le reziști. Aceasta este o experiență pozitivă, care ar putea aduce schimbări mari în viața personală.

TAUR

S-ar putea să fie nevoie să iei decizii dificile astăzi, lucru care te va îngrijora. Este posibil să simți o nevoie urgentă de stabilitate în viața personală. Ce se află cu adevărat în spatele acestui sentiment? Este posibil să fie doar frica de un nou început cea care te face să pui totul sub semnul întrebării? Astăzi poți găsi răspunsul la această întrebare.

GEMENI

Pozitivitatea te ajută să îți menții o stare de sănătate bună. Vibrațiile proaste și negativitatea tind să ocolească bula ta de optimism acum. Este un moment în care te vei gândi mai mult la împliniri - s-ar putea să simți un gol în viața ta, ca și cum ar lipsi ceva; iar acest lucru ar trebui să servească drept stimulent pentru a reexamina ceea ce în viață dă sens lucrurilor de zi cu zi.

RAC

Firea ta veselă îi va face pe ceilalți fericiți. Atenție însă! Oamenii apropiați ar putea profita în mod nejustificat de tine - dacă ești mult prea generos. Astăzi este un moment bun pentru a avea o discuție deschisă cu partenerul de viață.

LEU

Dacă vă simțiți lipsiți de voință, ar putea avea legătură cu faptul că nu sunteți suficient de bine remunerat pentru munca dvs. Acest lucru se poate schimba dacă decideți să profitați de circumstanțele actuale. Cel mai bine ar fi dacă ați încerca să vă urcați pe valul succesului care se ridică la orizont.  Elimină problemele imediate care iți distrag atenția. Uită-te la imaginea de ansamblu, nu te împotmoli în lucrurile mici.

FECIOARĂ

Începând de astăzi și până la jumătatea lunii ianuarie, oamenii și problemele din trecut reapar, devenind o preocupare mentală sau emoțională. Pot exista planuri în așteptare, întârzieri, blocaje sau o perioadă de recuperare. Întreruperea comunicării este posibilă astăzi odată cu producerea acestor schimbări.

BALANȚĂ

Un pic de haos sau probleme mecanice din jurul casei necesită atenția ta. Participarea la acestea vă poate îmbunătăți viața în moduri frumoase, dar vă poate întârzia temporar. Reorganizarea casei dvs. poate fi deosebit de fructuoasă în săptămânile următoare. Există o dorință mai mare de a aduce mai multă armonie vieții tale de acasă.

SCORPION

Acest ciclu retrograd poate fi un moment prielnic pentru revigorarea proiectelor vechi și revizuirea lucrărilor aflate deja în desfășurare. Până pe 18 ianuarie, pot exista unele întârzieri în special în ceea ce privește studiile, transportul și comunicațiile esențiale. Există mult farmec și umor în maniera ta de a dialoga astăzi, chiar dacă vorbele nu sunt întotdeauna perfecte.

SĂGETĂTOR

Necesitatea de a vă revizui finanțele sau bugetul poate apărea acum. Această perioadă durează până pe 18 ianuarie și este bine să priviți în trecut pentru răspunsuri la problemele actuale sau să amânați unele chestiuni în timp ce reevaluați planurile financiare.  Cel mai bine este să abordați problemele vechi dintr-o nouă direcție sau perspectivă.

CAPRICORN

Pot exista întârzieri în ceea ce privește informațiile, iar unele planuri personale pot să se blocheze. S-ar putea să fie nevoie să faci o pauză pentru a permite minții să proceseze toate emoțiile. Ca atare, întârzierile care apar acum pot fi binecuvântări deghizate. Priviți lumea puțin diferit - prin alte filtre - ceea ce poate fi un exercițiu valoros. Mercur și Venus se aliniază astăzi în semnul tău și ai mai mult impact decât de obicei în ceea ce privește comunicarea. Ești creativ și fermecător, ceea ce te scoate din multe probleme!

VĂRSĂTOR

Unele dintre deciziile luate și proiectele începute în ultimele două săptămâni pot necesita o reconsiderare sau pot exista întârzieri. Inițial, s-ar putea să descoperi că „semnalele” interioare și exterioare sunt greu de citit. Mai târziu, vei recunoaște că o perspectivă nouă poate lucra în favoarea ta. Ar trebui să aveți grijă să nu treziți astăzi din nou un subiect care aparține cu adevărat trecutului. Reapariția unei persoane din viața ta personală poate stârni tot felul de amintiri.

PEȘTI

Prieteniile pot fi mai dificil de gestionat acum sau pot reapărea cunoștințe din trecut și s-ar putea să te gândești să contactezi un vechi prieten. Detaliile trecute cu vederea pot ieși la lumină în timpul acestei retrogradări, oferindu-vă șansa de a vă răzgândi sau de a face modificări importante. Astăzi, informații noi despre chestiuni vechi pot ieși la lumină, în special despre proiecte pe termen lung sau prieteni vechi.

 

×