x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 29 ianuarie 2024. Schimbări la început de săptămână

Horoscop zilnic 29 ianuarie 2024. Schimbări la început de săptămână

de Vali Deaconescu    |    28 Ian 2024   •   14:00
Horoscop zilnic 29 ianuarie 2024. Schimbări la început de săptămână
Sursa foto: Hepta

Horoscop 29 ianuarie 2024. Gemenii vor să evadeze din rutină, Balanțele se concentrează pe evitarea certurilor, iar Peștii sunt răbdători cu membrii familiei.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ai grijă să calci pe cărările sensibile, pentru că este ușor ca oamenii să intre brusc într-o dispută politică sau religioasă. Toată lumea are o opinie! Și tu vei avea idei puternice!

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Neînțelegeri legate de bani ar putea apărea, poate despre bani pe care crezi că ți se datorează. Din fericire, arăți bine în ochii tuturor, ceea ce înseamnă că oamenii te vor asculta. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ai putea întâmpina dificultăți în relațiile cu prietenii apropiați și partenerii. Dispute despre proprietatea comună sau moșteniri ar putea apărea. Între timp, ești cam neliniștit pentru că vrei să evadezi din rutină.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Fii răbdător cu partenerii și prietenii apropiați acum, pentru că este ușor să te simți iritat de ceilalți. Nu uita că indiferent ce spun sau fac ei, reacția ta este alegerea ta. Fă-ți viața mai ușoară și alege calea înaltă. Vederea e mai bună.

Leu (23 iulie - 22 august)

Discuțiile cu ceilalți sunt importante. Pentru că muncești din greu acum, aceste schimburi ar putea fi legate de locul tău de muncă sau de sănătatea ta. Poate vor apărea întâlniri dificile cu copiii tăi? Oricum ar fi, păstrează-ți calmul pentru că aceasta este o iritare temporară. Nu spune nimic de care să regreți.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ești foarte vizibil astăzi, ceea ce înseamnă că oamenii te observă mai mult decât de obicei. De fapt, unii par să știe detalii personale despre viața ta privată. Evită neînțelegerile în familie. Concentrează-te în schimb pe a fi productiv și pe a face lucruri astăzi - cel puțin ceva. Poți reuși asta.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Fii atent la tot și ocolește dificultățile. Evită pe cei care vor să se certe. În principiu, vrei o schimbare de peisaj și vrei să te distrezi. Discuții în familie, plus reparații și îmbunătățiri la domiciliu sunt și ele pe lista de astăzi. Străduiește-te să îți faci timp și pentru distracție.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Acasă și familia sunt principalul tău focus acum; totuși, astăzi nu poți ignora facturi, taxe, datorii, moșteniri și proprietăți comune. De fapt, dispute în aceste domenii ar putea apărea. Din fericire, ești convingător.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Astăzi trebuie să cooperezi cu ceilalți sau să fii gata să faci mai mult de jumătate din drum pentru a menține lucrurile în mișcare. Abilitățile tale de comunicare sunt fluente, iar interesul tău pentru bani și fluxul de numerar este peste medie. 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai putea întâlni câteva obstacole astăzi legate de muncă, sănătatea ta sau un animal de companie. Asta înseamnă că va trebui să fii răbdător cu ceilalți. În ambele cazuri, ești convingător și articulat și persuasiv. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Părinții trebuie să fie răbdători cu copiii lor astăzi, pentru că este luni, iar uneori este greu să revii la o rutină. Ești plin de energie, entuziasm și atrăgător pentru ceilalți. Lucrurile vor merge în direcția ta, așa că fii drăguț. Este simplu.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Fii răbdător cu membrii familiei. În schimb, îndreaptă-ți atenția către prieteni, grupuri și organizații pentru că poți influența pe alții astăzi. Oamenii te vor asculta, în special cei mai tineri. S-ar putea să trebuiască să mediezi într-o competiție între alții.

×