x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 iulie 2024. Schimbări neașteptate la început de săptămână

Horoscop zilnic, 29 iulie 2024. Schimbări neașteptate la început de săptămână

de Redacția Jurnalul    |    28 Iul 2024   •   13:40
Horoscop zilnic, 29 iulie 2024. Schimbări neașteptate la început de săptămână
Sursa foto: Hepta

Horoscop 29 iulie 2024. Racii se vor concentra spre bani, Leii își reîncarcă bateriile, iar Săgetătorii se pregătesc de călătorii.

Berbec (21 Martie - 19 Aprilie)

În următoarele săptămâni vei avea parte de numeroase oportunități pentru distracție și activități recreative. Bucură-te de momente jucăușe alături de copii. Relațiile vor deveni mai ușoare, iar artele, evenimentele sportive și romantismul vor fi binecuvântate!

Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

Casa, familia și viața privată vor fi în centrul atenției tale în următoarele săptămâni. Te vei simți bine să te relaxezi acasă, înconjurat de lucruri familiare. Unii dintre voi veți petrece mai mult timp cu un părinte. Este un moment potrivit pentru a reflecta asupra trecutului.

Gemeni (21 Mai - 20 Iunie)

Ritmul zilelor tale începe să se accelereze! Pregătește-te pentru o perioadă agitată datorită interacțiunilor crescute cu frații, rudele, vecinii și prietenii. Sunt probabile călătorii scurte. Este un moment bun pentru a le spune celorlalți exact ceea ce simți.

Rac (21 Iunie - 22 Iulie)

„Arată-mi banii!" Atenția ta se îndreaptă astăzi către relația ta cu bogăția, veniturile, bunurile și activele tale. Acest lucru va fi de mare interes pentru tine în următoarele săptămâni. S-ar putea să cumperi ceva deosebit pe care vrei să-l arăți.

Leu (23 Iulie - 22 August)

Acest lucru se întâmplă o dată pe an. Înseamnă că este timpul să îți reîncarci bateriile și să te energizezi! Vei atrage oameni și situații favorabile. Bucură-te de această perioadă puternică!

Fecioară (23 August - 22 Septembrie)

Vei simți o nevoie mai mare de intimitate, motiv pentru care s-ar putea să alegi să lucrezi singur sau în culise astăzi și în următoarele săptămâni. Deoarece anul tău personal se apropie de sfârșit, folosește următoarele săptămâni pentru a contempla ce dorești pentru noul tău an (de la aniversare la aniversare).

Balanță (23 Septembrie - 22 Octombrie)

Popularitatea ta va crește în următoarele săptămâni - cu siguranță! Printre prieteni, străduiește-te să stabilești cine ești cu adevărat. Socializează intens, dar analizează-ți și prietenii. Sunt aceștia oamenii tăi? Este un moment bun pentru eforturi de echipă.

Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Acest lucru se întâmplă o dată pe an. Când se întâmplă, simbolizează că ești în lumina reflectoarelor. Oamenii te vor admira. De aceea, s-ar putea să primești responsabilități sporite.

Săgetător (22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Veste bună! Ești călătorul zodiacului și în următoarele patru săptămâni, oportunitățile de a călători s-ar putea să apară din senin. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a începe un nou curs de studiu, un nou hobby sau orice disciplină intelectuală. S-ar putea să te preocupi și de aspecte legale.

Capricorn (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Începând de astăzi, pentru următoarele patru săptămâni, vei avea o dorință mai puternică de a experimenta viața la un nivel emoțional - nu doar intelectual. S-ar putea să întâlnești pe cineva care să îți provoace o auto-reflecție psihologică.

Vărsător (20 Ianuarie - 18 Februarie)

În următoarele patru săptămâni, trebuie să te concentrezi mai mult pe prietenii apropiați, parteneriate și căsnicii. Vei avea o obiectivitate mai mare, ceea ce îți va permite să vezi cum să îmbunătățești aceste relații. 

Pești (19 Februarie - 20 Martie)
Dorința ta de a munci și a fi productiv este în creștere și va continua să crească în următoarele săptămâni. Fă un efort pentru a realiza cât mai multe în cel mai eficient și eficace mod posibil. Acest lucru te va mulțumi și îți va oferi un puternic sentiment de satisfacție și recompensă.

×