x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 noiembrie 2022. Berbecii clarifică lucrurile. Săgetătorii au relații superficiale

Horoscop zilnic, 3 noiembrie 2022. Berbecii clarifică lucrurile. Săgetătorii au relații superficiale

02 Noi 2022   •   15:03
Horoscop zilnic, 3 noiembrie 2022. Berbecii clarifică lucrurile. Săgetătorii au relații superficiale
Sursa foto: Unsplash.com

Taurii trebuie să fie mai egoiști, Gemenii caută certitudini, Racii își ascund emoțiile. Leii sunt libertini, Fecioarele trebuie să se exprime clar, Balanțele și Peștii au îndoieli, Scorpionii și Capricornii sunt nostalgici, Vărsătorii iau o pauză.

Berbec

Timp de o lună este posibil să fi avut probleme de comunicare cu cei apropiați. Nu-ți face griji dar s-ar putea să te simți dezechilibrat. Acum poți rezolva conflictele sau poți să-ți clarifici sentimentele celorlalți. Nu-ți fie teamă să joci „adevăr sau provocare”. Onestitatea este cea mai bună politică. Ajută-i să fie sinceri cu tine.

Taur

Ai tendința de a-ți trăi viața indirect, prin partenerul tău. Astăzi s-ar putea să-ți dai seama că acest lucru nu este sănătos. S-ar putea să realizezi că dai mai mult decât primești, epuizându-te. Fii egoist acum. A venit timpul să faci ceva pentru tine.

Gemeni

Zărești noi orizonturi. Este posibil ca schimbările prin care ai trecut în ultima vreme să nu fie terminate. S-ar putea chiar să ai dificultăți. Renașterea ta va fi completă numai după ce îți vei defini clar dorințele. Gândește-te la ceea ce vrei. Lucrurile nu sunt complet clare.

Rac

Îți ascunzi nevoile emoționale de ceilalți. Trebuie să poți avea încredere în cineva pentru a-ți împărtăși sentimentele. Trebuie să ghicească cele mai adânci secrete ale tale. Ai putea economisi mult timp în dragoste dacă i-ai spune partenerului tău ce vrei de la relație. Vorbește deschis despre asta. 

Leu

Poate vrei să schimbi unele dintre valorile morale și sociale care stau în calea relațiilor. După ce ai depășit tu însuți aceste obstacole și i-ai văzut pe ceilalți cum se luptă cu ele, ai decis că este timpul să le elimini odată pentru totdeauna. Ai grijă doar să respecți viața privată a persoanelor apropiate. Nu toată lumea este la fel de deschisă ca tine!

Fecioară 

Oamenilor din jurul tău le este uneori greu să înțeleagă încotro te îndrepți. Trăiești într-o lume imaginară care nu are nimic de-a face cu realitatea. Dacă te hotărăști să stai acasă, nu vei avea probleme. Dacă trebuie să mergi la muncă, încearcă să fii cât mai clar cu ceilalți, altfel propunerile tale nu vor fi auzite. 

Balanță

S-ar putea să ai îndoieli în următoarele zile. Nu lua nicio decizie importantă cu privire la viitorul tău în această perioadă relativ neproductivă. Dacă cineva din viața ta profesională sau personală îți cere să te implici mai mult, s-ar putea să fii tentat să frânezi, fără să știi cu adevărat de ce. Așteaptă puțin înainte de a răspunde.

Scorpion

De ce ți-e frică? Parcă o frânghie invizibilă te împiedică să te apropii de oameni sau, mai rău, te trage înapoi. Despre ce este vorba? Treci printr-o perioadă legată de trecutul tău. O relație eșuată încă te bântuie și își aruncă umbra asupra celei actuale. Scapă de scheletele din dulap!

Săgetător

Este foarte posibil să vrei să faci un pas înapoi pentru a arunca o privire mai atentă asupra relațiilor tale. Agenda ta este plină de nume. Telefonul sună continuu. Primești o mulțime de mesaje și e-mailuri în fiecare zi. Totuși, nu este amuzant că te simți singur? Este timpul să scapi de relațiile superficiale și să te concentrezi asupra celor care înseamnă cu adevărat ceva pentru tine.

Capricorn

Dacă simți că te-ai uitat în ultimul timp către trecut, este pentru a te elibera de el. S-ar putea să ai chef să-ți revezi copilăria sau să reaprinzi anumite relații cu vechii prieteni. Dar planetele te fac un pic prea romantic, iar realitatea lucrurilor te va dezamăgi. Privirea înapoi nu este cea mai bună modalitate de a merge spre viitor.

Vărsător

Uneori, relațiile tale sunt ca niște magneți. Când vrei să te apropii, cealaltă persoană încearcă să scape de tine. Când faci un pas înapoi, el sau ea se întoarce în viața ta. Natura umană este complexă. În acest moment, probabil că faci un pas înapoi, deși nu ai renunțat complet. Această pauză îți va oferi timp să te gândești care este partea ta cea mai atrăgătoare.

Pești

Intri într-o perioadă de îndoială, mai ales cu privire la dragoste. Îți place ca relațiile și sentimentele tale să fie clare. S-ar putea să te gândești mult la relațiile tale în următoarele zile. Ești sigur că ai ales persoana potrivită? Sunt sincere sentimentele celuilalt ? Ai putea trăi fără această persoană? Următoarele două luni îți vor aduce răspunsurile. Nu uita, nimeni nu este perfect.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic