x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 31 august. Gemenii primesc vești bune pe plan sentimental

Horoscop zilnic, 31 august. Gemenii primesc vești bune pe plan sentimental

30 Aug 2019   •   15:29
Horoscop zilnic, 31 august. Gemenii primesc vești bune pe plan sentimental

Horoscop Berbec

Ai avea multe de spus cuiva din faţa ta, dar ceva te opreşte să fii atât de sincer şi să-ţi deschizi inima. Ţi-e frică să nu riposteze, să nu înţeleagă greşit, să nu aibă şi el replici cărora să nu ştii cum să le faci faţă, dar nu e bine să-ţi tot reprimi părerile. Dacă ai ceva de spus, spune, indiferent de reacţiile celor cărora te adresezi. A tăcea, a rata ocazia de a vorbi, a te retrage în banca ta lăsând pe altul să se manifeste, ar fi un semn de slăbiciune, poate şi de laşitate, or ideile pe care vrei să le expui merită să fie cunoscute. Fă un pas în faţă şi spune ce gândeşti, ce simţi, ce doreşti, nu mai ţine în tine!

Horoscop Taur

Ai acces la mai multe surse de informare din care extragi o mulţime de detalii importante pentru ceea ce faci. Ele nu numai că îţi clarifică anumite nelămuriri, dar îţi oferă dintr-o dată mai multe alternative pentru a ajunge la scopul final. Dacă înainte nu ştiau ce e de făcut, acum ai mai multe variante, mai multe căi de evoluţie, mai multe soluţii la fel de bune şi ajunge doar să te foloseşti de una din ele ca să ajungi la succes. Ai avut încredere, dar ai avut şi noroc, ceea ce te face să spui că cele mai complicate probleme au cele mai simple soluţii. Totul e să le cauţi!

Horoscop Gemeni

Relaţia sentimentală în care eşti implicat evoluează foarte bine, într-o direcţie optimistă, care te face să speri la mai mult. Fluturii din stomac nu-ţi dau pace, se vede că eşti îndrăgostit şi că iubeşti cu adevărat, dar nu uita, totuşi, că iubirea nu e un joc, ci un angajament reciproc în care fiecare deţine un anumit rol. Joacă-ţi rolul cu seriozitate, cu maturitate, cu implicare, dacă vrei rezultatele cele mai bune. Nu lăsa iubirea să zburde în voie încotro vrea ea, pentru că ai ajuns la un nivel în care deja vezi roadele eforturilor depuse şi probabil sună promiţător, dar nu te culca pe laurii victoriei.

Horoscop Rac

Dacă depăşeşti influenţa nu tocmai plăcută a celor care îţi ţin companie, ai ajunge uşor la succes. Nu nimereşti în cel mai constructiv mediu, ci printre oameni pesimişti, trişti, care se tem de orice provocare şi se plâng întruna de ceea ce nu merge bine. Tu nu eşti în aceeaşi stare psihică, eşti mai optimist, mai tonic, mai dornic de aventură, ca atare ori faci abstracţie de asemenea tovărăşie nefastă, ori încerci tu să le ridici lor moralul. Poate au nevoie de o motivaţie care să-i scoată din apatie, iar acea motivaţie poate veni de la unul ca tine, plin de energie şi de chef!

Horoscop Leu

Nici ţie nu-ţi vine a crede ce evoluţie grozavă au luat lucrurile! Rareori eşti atât de optimist şi de pozitiv în faţa provocărilor, iar atitudinea aceasta este exact cheia succesului spre o ţintă majoră spre care te îndrepţi. Nu spune nicio clipă că nu se poate atinge, lasă fricile în urmă şi concentrează-te numai asupra capătului acestui drum. Chiar dacă nimic nu e uşor şi nu ţi se oferă pe gratis, deţii toate resursele pentru ca ceea ce ai în minte acum să devină realitate foarte curând. Eşti susţinut de cei care joacă un rol în reuşita finală, nu eşti singur în lupta ta, deci bucură-te că totul merge bine.

Horoscop Fecioară

Eşti axat pe ce va fi în viitor, fără să te mai preocupe trecutul şi bine faci! Dai dovadă de un optimism molipsitor, de parcă toate experienţele deja acumulate nu mai au nici un rol, decât acela că ai învăţat ce era de învăţat din ele. Tot ce a fost trist, tot ce n-a mers bine până mai ieri, amintirile neplăcute de demult s-au şters şi acum te concentrezi cu toată fiinţa către un ţel nou, mult mai înalt şi mai important, către care vâsleşti cu energie. Dacă îi mai atragi şi pe cei dragi alături de tine în acest demers, succesul este tot mai aproape!

Horoscop Balanță

De unde nici nu te aştepţi, azi ai putea primi veşti excelente cu privire la bani. E ca şi cum descoperi o nouă sursă de venit sau reuşeşti, numai tu ştii cum, să faci banii de care dispui să sporească! Bravo ţie, ai idei bune şi profitabile de a câştiga mai mult, dar ţi se cere mai multă energie depusă în proiectele tale. Cu cât munceşti mai mult, cu cât îţi extinzi mai mult orizonturile şi te implici în mai multe direcţii generatoare de venit, cu atât ajungi mai rapid la prosperitate, ca atare, dacă vrei bani mai mulţi, nu te limita la ceea ce făceai şi înainte. Caută şi alte idei creatoare care să te pună la treabă pentru un profit binevenit.

Horoscop Scorpion

Ţi se fac propuneri interesante pe care ajunge doar să le accepţi şi ele vor evolua spre împlinirea lor cu brio. Nu mai eşti tu cel temător şi timid, ci profiţi de şansele care ţi se oferă pentru a le transforma în succese palpabile. Nu refuza nimic din ceea ce te invită ceilalţi să faci, sau fii chiar tu iniţiatorul unor proiecte îndrăzneţe. Cineva trebuie să vină cu ideea pentru ca aceasta să înainteze spre reuşita cea mai înaltă. Tot ce atingi este de succes, deci lasă la o parte binecunoscutele tale slăbiciuni şi suspiciuni, fără a te gândi atâta la ce vine, la piedicile inerente, la preţul pe care-l ai de plătit. Acum contează doar rezultatele şi îţi investeşti în acest sens toate resursele!

Horoscop Săgetător

Te-ai blocat într-o rutină în care nimic nou nu se mai întâmplă. În loc să stai şi să aştepţi o minune, mai bine ai folosi acest repaus în favoarea ta. Profită de faptul că e linişte şi nu se petrece nimic stresant pentru a studia ceva nou, pentru a pregăti mental o strategie a unei viitoare acţiuni, deci nu sta degeaba! Oricum nici nu e genul tău să stai pasiv şi să aştepţi să se mişte iar lucrurile, ca atare ar fi bine să începi să construieşti singur ceea ce vrei să obţii. Cum nu eşti presat de alte termene, te poţi concentra eficient la noile tale vise!

Horoscop Capricorn

Eşti inspirat azi de o voce interioară care îţi şopteşte permanent ce să spui, cum să acţionezi, ce e de făcut în diverse situaţii. Este intuiţia ta care te sfătuieşte de bine, deci merită să o asculţi cu respect şi cu încredere. Sunt mii de gânduri care-ţi trec prin minte azi, şi din toate acestea trebuie să le alegi pe cele care ţi se potrivesc cel mai bine în situaţia de faţă. Nu deschide gura până nu ai gândit de o sută de ori, deci faci o adevărată selecţie de idei şi de soluţii din miile de variante care dau năvală în mintea ta. Concluzia pe care o vei trage din acest proces de selecţie va fi perfect adecvată ţie!

Horoscop Vărsător

Totul pare să stagneze într-o zonă ternă şi lipsită de strălucire, dar nu te îngrijora. Nu toate evoluează în ritm alert, nu toate ajung repede acolo unde doreşti, ci mai treci şi prin astfel de zone lipsite de acţiune şi de dinamism. Consideră-le hopuri obligatorii pe parcursul anumitor proiecte, când, tocmai pentru că nu se mai întâmplă nimic spectaculos, poţi privi mai atent la ce se petrece. Ai răbdare, vei depăşi acest punct mort şi, după aceea, vei reintra în circuit cu forţe proaspete, dar nu te îngrijora din cauza acestor hopuri. Ele te mai trag un pic de mânecă, atunci când te aprinzi prea tare.

Horoscop Pești

Inima ta plânge în surdină pentru că nu se simte înţeleasă. Probabil iubirea nu e, azi, la nivelul sperat, ci ai impresia că cel pe care tu îl iubeşti nu răspunde la fel sentimentelor tale, sau nu este deloc prin preajmă când îl chemi şi astfel singurătatea pune stăpânire pe tine. Încearcă să nu rămâi singur într-o astfel de zi, chiar dacă persoana dragă nu este aproape, ci adună alte persoane cu care te simţi bine alături. Vei vedea că vei depăşi foarte bine lipsa cuiva drag înlocuindu-l cu altcineva sau altceva… Chiar şi o floare sau un animăluţ poate umple golul creat de plecarea cuiva drag deci caută să aduci altceva în loc, ceva la fel de important pentru sufletul tău.

Horoscop oferit de ACVARIA

×
Subiecte în articol: horoscop 31 august