x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 5 decembrie: Săgetătorii se bucură de perspective profesionale noi

Horoscop zilnic 5 decembrie: Săgetătorii se bucură de perspective profesionale noi

04 Dec 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 5 decembrie: Săgetătorii se bucură de perspective profesionale noi

Berbec

Starea sănătăţii nu este nemaipomenită şi ar fi bine ca astăzi să faceţi ceva pentru a stabili echilibrul de care aveţi atâta nevoie.Odihniți-vă mai mult.

Taur

Sunteţi energic și plin de iniţiative, dornic de a vă implica în activităţi noi. Ar fi bine totuşi să o luaţi mai încet, în caz contrar nu veţi reuşi să finalizaţi absolut nimic.

Gemeni

În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care vă irită pe toţi, iar pe dumneavoastră în mod special. Încercați să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Rac

De energie fizică nu duceţi lipsă, dar ar fi de dorit să v-o consumaţi într-un mod eficient. Pentru a avea rezultate bune la serviciu cere sfatul unui coleg.

Leu

Încă puțin și scăpați de programul aglomerat care vă suprasolicită. Dacă aveţi un proiect de finalizat, nu încercaţi să faceţi lucrurile de unul singur.

Fecioară

Va fi o zi a concluziilor.Vă dați seama că ați cam amânat prea mult momentul în care trebuie să trageți linie și în sfârșit acționați ferm.
Balanța

Sunteți dornic să vă implicați în activități noi. Din păcate aveți tendința de a vă încarca prea mult agenda de lucru și asta vă afectează randamentul.
Capricorn

Se pare că astăzi cei din jur vor fi puşi pe critică. Ar fi bine să recunoaşteţi că aţi greşit. Veţi primi o propunere care vă va tenta în mod special, dar trebui să o studiaţi.

Scorpion

Veţi avea o zi agitată. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că, pentru a face faţă unei zile atât de încărcate, va trebui să apelaţi la sprijinul unui prieten.

Săgetător

La orizont se întrevăd perspective profesionale noi.Un curs de specializare,deplasări în alte locuri,contacte cu oameni.Încercați să nu luați decizii pripite.
Vărsător

Comunicarea cu cei din jur evoluează excelent, ceea ce vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi din plin de această zi. Astrele vă protejează.

Pești

Relaţia cu prietenii va fi prioritară pentru voi, căci cei din anturajul apropiat vă vor susţine iniţiativele. De asemenea, veţi fi lăudat de calităţile voastre.

 

×
Subiecte în articol: horoscop