x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 8 iunie 2018: Berbecii îşi îmbunătăţesc situaţia financiară

Horoscop zilnic 8 iunie 2018: Berbecii îşi îmbunătăţesc situaţia financiară

07 Iun 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 8 iunie 2018: Berbecii îşi îmbunătăţesc situaţia financiară

Horoscop 8 iunie Berbec
Aveţi o grămadă de şanse de a vă îmbunătăţi situaţia financiară, îndeosebi dacă renunţaţi la proiectele prea complicate, care nu se vor finaliza decât foarte greu, după prea mult timp.Nu vă suprasolicitaţi.

Horoscop 8 iunie Taur
Iniţiativele voastre sunt primite cu bunăvoinţă de colegi, de şefi, dar nu şi de membrii familiei. Aveţi nevoie de multă energie pentru a convinge pe toată lumea implicată că sunt toţi favorizaţi.Fiţi obtimişti.

Horoscop 8 iunie Gemeni
Este bine să nu daţi importantă agresivităţii celor din jur şi invidiei cauzate de gratificaţiile primite continuu. Încercaţi să profitaţi de energia vitală deosebită pentru a definitiva toate restanţele.

Horoscop 8 iunie Rac
După conflictele deschise de către şefi, astăzi urmează un fel de consens general. Motivul îl cunoaşteţi foarte bine numai dv. Vă pricepeţi să stabiliţi relaţii durabile şi avantajoase. Financiar staţi bine.

Horoscop 8 iunie Leu
Nu adversarii vă creează cele mai mari probleme, ci prietenii cei mai apropiaţi şi colegii de serviciu. Din nefericire nici persoană iubită nu vă ajută aşa cum a promis. Vă puteţi baza în schimb pe rude.

Horoscop 8 iunie Fecioară

Astăzi sunteţi copleşit de sarcinile profesionale din ce în ce mai complicate ce vi se distribuie de către parteneri. Nici viaţă de familie nu decurge atât de bine cum doriţi, din cauza lipsei banilor.


Horoscop 8 iunie Balanţă
Sunteţi acuzat de cei din anturaj că nu vă respectaţi promisiunile şi că sunteţi foarte comod. Din păcate, nu aveţi cum să-i contraziceţi, aşa că preferaţi să tăceţi şi să vă retrageţi. Nu intraţi în conflicte.

Horoscop 8 iunie Scorpion
Încercaţi să fiţi mai maleabil când cei dragi vor să vă facă confidenţe. Dacă îi criticaţi cu orice prilej, nu vor mai îndrăzni să va împărtăşească sentimentele intime ori dorinţele lor.Fiţi precaut.

Horoscop 8 iunie Săgetător
Nu mai aveţi răbdare deloc cu persoanele pe care le simpatizaţi, cu toate că vă puneţi în pericol propriile interese. Spre seară, pot apărea neînţelegeri şi mici conflicte familiale de ultimă oră.

Horoscop 8 iunie Capricorn
Nu refuzaţi invitaţia de a discuta cu cei dragi şi mai ales nu refuzaţi din start sfaturile care vi se dau cu sinceră bunăvoinţă. Deşi regretaţi cheltuielile exagerate, vă încăpăţânaţi să faceţi imediat altele.

Horoscop 8 iunie Vărsător

Reuşiţi să depăşiţi faza de planificare şi vă axaţi activitatea pe punerea imediat în practică a proiectelor. Sunteţi cooptat într-o nouă lucrare şi descoperiţi că inteligenţă dv. este apreciată.

Horoscop 8 iunie Peşti
Astăzi e o zi foarte norocoasă pentru celibatari. Toţi faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă va ajuta să depăşiţi această perioada de readaptare şi vă va oferi şansă de a avea încredere din nou în prieteni.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop 8 iunie