x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 9 ianuarie 2018: Balanțele sunt trădate de un prieten

Horoscop zilnic 9 ianuarie 2018: Balanțele sunt trădate de un prieten

08 Ian 2018   •   19:50
Horoscop zilnic 9 ianuarie 2018: Balanțele sunt trădate de un prieten

BERBEC

Priveşti spre viitor cu mult optimism, pentru că se apropie un eveniment de la care ai mari speranţe. Ceea ce îţi doreşti se va materializa.

TAUR

Eşti bătăios, dacă în joc sunt principiile în care tu crezi cel mai mult. Unii colegi pot însă interpreta greşit energia ta debordantă.

GEMENI

Ajungi într-un mediu cu personalităţi variate şi puternice. Dacă vizezi niște obiective, atunci încearcă să obţii cateva avantaje din aceste relaţii noi.

RAC

Există riscul ca o parte din anturaj să te influenţeze în sens negativ. Mai bine ignori în totatalitate părerile și atitudinile descurajante.

LEU

Te simţi blocat într-o problemă personală şi nu mai găseşti nicio ieşire. Poate ar fi bine să te sfătuieşti cu cineva apropiat, pentru că sigur se vor ivi soluţii.

FECIOARĂ

Visezi frumos şi ai şansa să ţi se alăture cineva drag în planurile de viitor. Astrele te sfătuiesc să acționezi cu încredere.

BALANŢA

Unul din prietenii tăi îți trădează încrederea. Îţi dai seama că este duplicitar şi egoist. Gândeşte-te dacă merită să continui aceasta relaţie.

SCORPION

Apare o surpriză sau o veste plăcută şi neaşteptată. Este un moment favorabil unei reuşite.Pe plan financiar sunt susținute investițiile.

SĂGETĂTOR

E posibil ca cineva care îți aduce o veste importantă să nu fie de bună credinţă. Cel mai bine este să verifici personal această informaţie înainte de a face greşeli.

CAPRICORN

Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu părerile tale. Ramai calm ,nu obtii nimic cu reproşuri, critici, sau cu un ton ridicat.

VĂRSĂTOR

Nu agrava inutil o ceartă copilărească, ce poate trece de la sine dacă o ignori sau dacă nu intri şi tu în acelaşi joc al ironiilor.

PEŞTI

Te aşteptai să primeşti un sprijin sincer de la o persoană care, altădată, era un aliat de nădejde, dar cu care acum nu te mai înţelegi la fel de bine.

 

×
Subiecte în articol: horoscop