x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 iunie 2024. Duminica orbului aduce energii complicate pentru toate zodiile

Horoscop zilnic, 9 iunie 2024. Duminica orbului aduce energii complicate pentru toate zodiile

de Andreea Tiron    |    08 Iun 2024   •   11:20
Horoscop zilnic, 9 iunie 2024. Duminica orbului aduce energii complicate pentru toate zodiile

Horoscop zilnic duminică, 9 iunie 2024. Cuadratura Soare-Saturn și intrarea planetei Marte în Taur sunt momentele cheie ale acestei zile.

Berbec

Astăzi pot apărea frici de a fi prea vulnerabil sau de a te expune în fața celorlalți. Este important să rețineți că tranzitele de astăzi scot în evidență zonele cu probleme, ceea ce vă ajută să le identificați și să lucrați la rezolvarea acestora. Ține minte că s-ar putea să te judeci pe tine sau performanțele tale prea aspru. Ieși din carapacea ta pe măsură ce ziua înaintează, iar Marte părăsește semnul tău și intră în sectorul resurselor, începând o călătorie care durează până pe 20 iulie. Accentul se pune acum pe activitățile practice, afaceri și finanțe.

Taur

La începutul zilei ai tendința de a judeca greșit lucrurile. Energiile de astăzi sunt complicate pentru tine. Atât stângăcia socială, cât și suprasensibilitatea cresc în această dimineață, așa că ai răbdare cu ceilalți și cu tine însuți. Pe măsură ce ziua trece, presiunea scade. Marte intră în semnul tău, unde va sta până pe 20 iulie. Perioada care urmează este una de inovație, noi începuturi și curaj sporit.

Gemeni

Aveți nevoie de mai multă organizare sau autodisciplină. Nevoia ta de singurătate și timp pentru tine însuți crește, Marte intrând în a douăsprezecea casă solară până pe 20 iulie. Acest tranzit indică nevoia de odihnă și recuperare -- o pauză pentru a rezolva lucrurile! Desigur, viața continuă ca de obicei, dar s-ar putea să ai nevoie de mai mult timp pentru tine. În general, acesta este un moment pentru a vă reîncărca rezervele de energie sau pentru a gestiona chestiuni din trecut care încă persistă și vă afectează în prezent.

Rac

Dacă îți este teamă să te confrunți cu o problemă, încearcă să o abordezi pas cu pas. De exemplu, dacă sunteți copleșit de un proiect, începeți prin a-l împărți în sarcini mai mici și concentrați-vă pe finalizarea fiecăreia în parte. Sunt posibile întârzieri, ceea ce vă poate afecta temporar motivația. Pe măsură ce ziua înaintează, ai un sentiment puternic că ești în controlul vieții tale, în timp ce descoperi de ce s-au întâmplat lucrurile și mai ales de ce sunt încă relevante pentru tine.

Leu

Vă bucurați de conversații utile cu prietenii, despre obiectivele pe termen lung. Lucrul în echipă cu ceilalți este încurajator. Marte își începe tranzitul către a zecea casă solară astăzi și va rămâne aici până pe 20 iulie. Ambițiile se trezesc și ești deosebit de dornic să performezi, să îți îndeplinești responsabilitățile și să preiei controlul. Probabil că ați avut multe idei despre ceea ce ați dori să faceți pentru a vă îmbunătăți viața, iar acum simțiți că aveți instrumentele și încrederea necesare pentru a le pune în practică.

Fecioară

Deși s-ar putea să vă simțiți puțin împovărat astăzi, luați în considerare că orice întârziere aparentă este o oportunitate de creștere care necesită răbdare. Aceste obligații care pot fi împovărătoare sunt de fapt pietre de urcat necesare pentru dezvoltarea ta personală. Pe măsură ce ziua avansează, s-ar putea să dai peste noi informații care ți-ar putea oferi un avantaj. Astăzi, Marte începe să se miște în armonie cu semnul tău, insuflând curaj. Ești pregătit să acționezi.

Balanță

Un pătrat Soare-Saturn astăzi devreme este un semnal pentru a îndrepta lucrurile înainte de a merge mai departe. Încercați să corectați greșelile sau să remediați problemele din trecut.  Tot astăzi, Marte își începe tranzitul către sectorul tău de intimitate, unde va sta până pe 20 iulie. Poate fi un moment intens în interiorul tău sau într-o relație apropiată. Ai tendința de a-ți scrie propriile reguli în timpul acestui tranzit și ești mai conștient de propriile instincte și impulsuri.

Scorpion

Azi devreme, te simți cenzurat într-o relație. Un aspect pătrat Soare-Saturn înseamnă să faci câteva sacrificii care țin de confortul personal. Pe măsură ce ziua trece, tranzitele vă ajută să obțineți o perspectivă puternică asupra acelor lucruri din viața voastră care au nevoie de reforme. O energie excelentă te ajută să treci printr-o problemă emoțională complicată. Marte își începe tranzitul energizant către casa voastră a șaptea solară astăzi și va rămâne în jurul acestei zone a hărții voastre până pe 20 iulie. În timpul acestui ciclu, relațiile cu ceilalți nu vor fi deloc plictisitoare!

Săgetător

Astăzi încetinești și te disciplinezi. Răbdarea are recompensele ei sub formă de beneficii pe termen lung. Dacă investești într-un plan de consolidare și reconstrucție cu răbdare și metodă, vei economisi mult timp și energie. Pe măsură ce ziua trece, te simți mai puternic  atunci când prioritizezi relațiile. Abilitățile tale de negociere sunt excelente. Marte își începe tranzitul în sectorul tău de muncă și sănătate. Muncești mai mult și ai mai multă grijă de corpul tău prin programe de sănătate și nutriție.

Capricorn

Este crucial să îți ajustezi așteptările astăzi devreme. Ceea ce doriți să realizați, în comparație cu ce se poate...este destul de descurajator. Cu un pătrat Soare-Saturn, este important să ai răbdare. Sunteți mai conștient de limite și restricții. Marte se mută într-un semn care este prietenos cu al tău, ceea ce te ajută să treci prin viață într-un ritm bun și sănătos, întâmpinând mai puține obstacole decât de obicei pe parcurs.

Vărsător

Energiile sunt grele astăzi, dar tu începi să vezi oportunități. Te simți protector sau posesiv față de persoana iubită sau chiar de muncă, dar acest lucru te poate motiva să mergi mai departe. Marte își începe tranzitul către sectorul casei și al familiei tale astăzi și va influența această zonă a hărții tale solare până pe 20 iulie. Acest tranzit aduce multă energie vieții tale domestice -- poate prea multă, uneori! Cu toate acestea, dacă exploatezi bine această energie, poți să faci multe în casă și să fii mai direct cu membrii familiei.

Pești

Cuadratura Soare-Saturn de astăzi devreme aduce seriozitate lumii voastre. Cu toate acestea, pe măsură ce ziua înaintează, raționamentul îți oferă sentimentul că ai un control mai bun asupra vieții tale, iar familia poate fi subiectul principal. Tot astăzi, Marte intră în a treia casă a ta solară, unde va tranzita până pe 20 iulie. În timpul acestui ciclu, puteți experimenta mai multă motivație, inițiativă, curaj și energie în comunicare, studii, activități mentale și viața de zi cu zi.

×