x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic duminică, 18 februarie 2024. Berbecii au nevoie de odihnă, Balanțele își fac ordine în viață, iar Săgetătorii se concentrează pe familie

Horoscop zilnic duminică, 18 februarie 2024. Berbecii au nevoie de odihnă, Balanțele își fac ordine în viață, iar Săgetătorii se concentrează pe familie

de Andreea Tiron    |    17 Feb 2024   •   10:00
Horoscop zilnic duminică, 18 februarie 2024. Berbecii au nevoie de odihnă, Balanțele își fac ordine în viață, iar Săgetătorii se concentrează pe familie
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic duminică, 18 februarie 2024. Gemenii sunt ambițioși, Scorpionii sunt jucăuși, iar Vărsătorii au parte de oportunități financiare.

Berbec

Astăzi, Soarele intră în sectorul tău de confidențialitate pentru o ședere de o lună. Acest tranzit încurajează mai multă odihnă și reflecție. Este o perioadă în care trebuie să pui capăt subiectelor depășite. Dacă ceva nu mai funcționează pentru tine, o vei vedea foarte clar acum. Aceasta este o perioadă de curățare la nivel emoțional sau psihic. Activitățile vindecătoare și odihnitoare sunt de ajutor acum, mai ales dacă ați ajuns într-o stare de suprasolicitare. Este un moment bun pentru a-i ierta pe ceilalți.

Taur

Astăzi Soarele se mută în sectorul tău social. Până pe 19 martie, vei dori mai multă interacțiune cu prietenii, grupurile și cunoștințele. Ai putea colabora și coopera mai mult. Este un moment în care ai capacitatea să dai deoparte ego-ul în favoarea eforturilor de grup. Ești bucuros atunci când acțiunile tale îi influențează pozitiv pe ceilalți.

Gemeni

Mutarea de astăzi a Soarelui în sectorul carierei și reputației dvs. aduce o nouă temă în viața voastră, care vă îndreaptă mai mult atenția către muncă, performanță și responsabilitate. Este un ciclu de vizibilitate sporită și responsabilitate, care durează până pe 19 martie. Schimbarea obiectivelor pe termen lung sau concentrarea pe atingerea obiectivelor existente este în centrul atenției acum. Acest tranzit vă încurajează să respectați cu atenție regulile și să vă hrăniți ambițiile.

Rac

Soarele intră astăzi în sectorul tău de aventură și spirit, unde vas ta până pe 19 martie. Acest ciclu este excelent pentru activități spontane, care vă ajută să explorați și să descoperiți. Ieșirea din rutină ocazional este vitală pentru a înțelege imaginea de ansamblu. Te-ai săturat de reguli, rutine și informații plictisitoare. Cauți noi orizonturi la nivel mental și s-ar putea să descoperi subiecte interesante de explorat acum. Mai târziu, astăzi, Luna intră în semnul tău și trezește nevoia de a te conecta cu lumea din jurul tău.

Leu

Soarele își începe astăzi vizita în sectorul tău de intimitate, încurajând o focalizare spre interior în timp ce tranzitează această zonă a hărții tale solare până pe 19 martie. Este o perioadă a anului în care auto-transformarea este în centrul atenției, pe măsură ce cauți să crești și să evoluezi. Sunteți motivat să vă îmbunătățiți viața din interior spre exterior. Urmărește să fii cât mai sincer cu tine însuți pentru cele mai bune rezultate, deoarece ai multe de învățat și de observat în această perioadă a anului.

Fecioară

Soarele își începe tranzitul în sectorul tău de parteneriate astăzi. Până pe 19 martie, Soarele  vă poate ajuta să vă conectați cu cineva special și vă încurajează să ajungeți la un echilibru mai bun în viața voastră, în general. Din punct de vedere energetic, perioada nu este ideală pentru planurile personale. Uneori, poate părea chiar că alții vă direcționează viața într-un fel. Trebuie să știi ce vrei și ce ești pregătit să oferi.

Balanță

Soarele se mută astăzi în casa ta a șasea solară. Acest tranzit va dura până pe 19 martie și veți acorda mai multă atenție lucrurilor din viața voastră care vă oferă un sentiment de ordine și control. Aducând mai multă structură vieții tale îți poate face mult bine. Accentul este pus pe muncă, servicii, sănătate, treburile zilnice și obiceiurile personale. Este un moment excellent pentru a explora cu adevărat detaliile vieții tale și a rezolva problemele.

Scorpion

Soarele se mută într-un sector creativ al diagramei dvs. Și va sta aici până pe 19 martie. În felul tău, acesta este un moment pentru a te exprima inclusive din punct de vedere romantic. Este un ciclu care scoate în evidență calitățile tale jucăușe. Se pot deschide noi căi de exprimare, iar nevoia de feedback pozitiv este puternică.

Săgetător

Soarele se mută în sectorul casei și al familiei tale astăzi, începând un tranzit de o lună. Până pe 19 martie, ești mai interesat de viața ta domestică, de familie, de fundație sau de cele mai strânse legături cu cei dragi. În multe privințe, acesta este un moment pentru ancorare la nivel psihologic. Problemele domestice și personale sunt teme proeminente acum.

Capricorn

Soarele se mută în sectorul tău de comunicare astăzi și în timpul șederii sale până pe 19 martie, îți dorești mai multă conexiune cu lumea din jurul tău. Curiozitatea ta este mai proeminentă decât de obicei, iar nevoia de stimulare mentală te motivează în multe domenii ale vieții tale. Ești încântat să îți împărtășești ideile și opiniile.

Vărsător

Soarele intră astăzi în a doua ta casă solară, unde va sta până pe 19 martie. Acest tranzit încurajează o abordare confortabilă, pas cu pas, a vieții tale. În mod simbolic mergi mai departe. În timpul acestui ciclu, urmărește să profiti de această energie pentru a te concentra pe a fi mai prezent emoțional în diferite domenii ale vieții tale. Poate fi, de asemenea, un moment pentru a profita la maximum de talentele și abilitățile tale naturale. Apar oportunități care vă fac să vă ocupați de veniturile voastre. Acest ciclu pune accent pe chestiuni de confort și securitate, inclusiv aspectele financiare.

Pești

Soarele își începe vizita în zodia ta astăzi, aducându-te în centrul atenției. Acest tranzit va continua până pe 19 martie, ajutându-vă să vă simțiți mai responsabil și mai capabil. Încercați să profitați la maximum de această perioadă fiind pozitiv și crezând în voi, deoarece acesta este începutul unui nou an solar. Ai mai multă putere decât de obicei pentru a face schimbări care îți îmbunătățesc cu adevărat viața.

×