x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic duminică, 3 martie 2024. Berbecii sunt rebeli, Balanțele se răzvrătesc, iar Peștii fac planuri mari

Horoscop zilnic duminică, 3 martie 2024. Berbecii sunt rebeli, Balanțele se răzvrătesc, iar Peștii fac planuri mari

de Andreea Tiron    |    02 Mar 2024   •   11:00
Horoscop zilnic duminică, 3 martie 2024. Berbecii sunt rebeli, Balanțele se răzvrătesc, iar Peștii fac planuri mari
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic duminică, 3 martie 2024. Gemenii sunt neliniștiți, Scorpionii stau bine cu banii, iar Capricornii trebuie să își încarce bateriile

Berbec

Astăzi vă simțiți rebel, mai ales în prima jumătate a zilei. Reacțiile altora sunt cam imprevizibile, dar nici tu nu te lași mai prejos. Urmăriți mișcările impulsive care provin din neliniștea interioară. Dacă este rezonabil, un capriciu sau o dorință bruscă poate duce la ceva interesant.

Taur

Tranzitele de astăzi scot la iveală noi posibilități. Este o zi bună pentru a aborda lucrurile puțin diferit și te bucuri de o gură de aer proaspăt. Cu toate acestea, tranzitele par acum să pună în prim plan nevoia ta de a te remarca pentru propriile realizări.

Gemeni

Tranzitele de astăzi scot în evidență neliniștea ta înnăscută. Totuși, nu este un moment grozav pentru cumpărături, împărtășirea unui secret sau pentru a judeca chestiuni importante. Pe măsură ce ziua trece, poate exista o conexiune cu un vechi prieten sau amintiri puternice despre cineva din trecutul tău, iar tu ești într-o dispoziție mai sentimentală decât de obicei.

Rac

Astăzi, cel mai bine este să nu încerci să faci pe plac cuiva cu orice preț, deoarece asta poate duce la situații confuze sau frustrari inutile. Actele caritabile pot fi deosebit de satisfăcătoare acum. Visele și fanteziile sunt cheia succesului, iar o minte deschisă către noi posibilități este, de asemenea, importantă.

Leu

Astăzi ești răzvrătit, așa că evită să iei decizii pripite. Prin conflictele pe care le creezi, s-ar putea să descoperi unde viața ta este dezechilibrată. Folosește-ți talentele diplomatice, pentru că mai târziu astăzi, pari dispus să îmbrățișezi un sentiment de pace.

Fecioară

Astăzi poate apărea o tendință rebelă, care îți distrage atenția. S-ar putea să vă alerteze cu privire la zonele care necesită o îmbunătățire. E mai bine să eviți să acționezi după capricii, deoarece emoțiile de astăzi sunt trecătoare.

Balanță

O parte din tine s-ar putea să se răzvrătească astăzi împotriva elementelor monotone ale vieții de zi cu zi. Luna de azi vă sporește curiozitatea și dorința de nou. Ești mai vorbăreț, curios și mai stimulat mental acum. Cel mai bine este să evitați să vă asumați responsabilități pe care alții ar trebui să le gestioneze ei înșiși.

Scorpion

Primești vești bune despre bani. Oamenii pot fi greu de mulțumit astăzi, iar voi aveți nevoie de o schimbare. Zonele în care te-ai simțit frustrat sau în care au apărut resentimente pot fi declanșate și pot apărea conflicte. Încearcă să nu fii încăpățânat, deoarece asta nu te duce nicăieri.

Săgetător

Luna își petrece ziua în zodia ta, iar emoțiile sunt foarte aproape de suprafață. Ai tendința de a prioritiza nevoile emoționale față de cele pragmatice cu acest tranzit. Ești sensibil la opiniile altora.

Capricorn

Luna își petrece ziua în casa ta solară a douăsprezecea, iar asta aduce nevoia de a-ți reîncărca bateriile. Chiar o anumită retragere în spațiul tău personal poate fi utilă și terapeutică. Tranzitele de astăzi pot face dificilă acordarea atenției faptelor și detaliilor concrete, așa că ați face mai bine să așteptați ca ceața mentală să se risipească.

Vărsător

Luna își petrece ziua în sectorul tău de speranțe, dorințe și prietenie. Fericirea și idealurile tale sunt astăzi foarte importante. Unele resentimente față de alții pot apărea astăzi și este dificil să ajungi la un compromis.

Pești

Iți urmărești ambițiile fără presiune sau stres astăzi. Ești într-o formă excelentă pentru a face planuri care te ajută să îți atingi obiectivele. Energiile zilei aduc încăpățânare și s-ar putea să întâmpinați dificultăți în a decide pe ce cale să o luați. Încercați să fiți puțin mai precaut cu banii și obiectele de valoare astăzi.

×