x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic duminică, 3 septembrie 2023. Venus iese din retrogradare după șase săptămâni de confuzie. Mercur rămâne retrograd până pe 15 septembrie

Horoscop zilnic duminică, 3 septembrie 2023. Venus iese din retrogradare după șase săptămâni de confuzie. Mercur rămâne retrograd până pe 15 septembrie

de Andreea Tiron    |    02 Sep 2023   •   12:20
Horoscop zilnic duminică, 3 septembrie 2023. Venus iese din retrogradare după șase săptămâni de confuzie. Mercur rămâne retrograd până pe 15 septembrie
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop zilnic duminică, 3 septembrie 2023. Taurii sunt siguri de sentimentele lor, Racii își rezolvă problemele financiare, iar Balanțele au parte doar de schimbări pozitive

Berbec

Oamenii tind să rămână blocați în problemele lor pe măsură ce Venus își schimbă traiectoria.  Venus, care se întoarce direct astăzi după șase săptămâni de mișcare retrogradă, marchează începutul sfârșitului relațiilor și sentimentelor ambigue. Astăzi și în săptămânile următoare, veți obține o oarecare claritate în parteneriate, relații amoroase, probleme legate de copii, proiecte creative și finanțe personale.

Taur

Venus revine în mers direct astăzi și vei începe să te simți mai sigur pe sentimentele tale în zilele următoare. Știți ce este cel mai important pentru dvs., pe cine și ce prețuiți și unde vă aflați cu privire la o problemă de familie sau de casă care a rămas suspendată sau amânată.

Gemeni

În anumite privințe, ziua de astăzi poate fi puțin confuză. Schimbările planetare sunt foarte pozitive, dar schimbarea în sine poate estompa percepțiile. În următoarele săptămâni, veți găsi mai multă satisfacție în treburile zilnice sau cu un proiect întârziat, comunicații sau chestiuni de transport care acum se reiau și se rezolvă. Accentul este mai puțin pe trecut și mai mult pe viitor. Evitați situațiile care necesită judecăți de valoare astăzi, dacă acest lucru este posibil.

Rac

Problemele financiare, veniturile sau proiectele întârziate și confuzia cu privire la proprietate se pot rezolva în următoarele zile și săptămâni. Relațiile tind să fie mai previzibile. Vi se oferă a doua șansă. Viața pare puțin mai ușoară când știi ce ai în inima ta.

Leu

Venus își încheie astăzi ciclul retrograd de șase săptămâni, iar pentru că această fază a avut loc în zodia ta, a fost puțin mai personală pentru tine! Încetul cu încetul veți reveni pe drumul cel bun în ceea ce privește plăcerea, confortul și dragostea. Problemele personale care v-au provocat în ultimele săptămâni se pot rezolva de la sine, iar zonele blocate din viața voastră se pot debloca și pot merge mai departe. Poate cel mai important, te vei simți mai liber să te bucuri și să te exprimi.

Fecioară

Venus vă ajută să vă clarificați sentimentele, deși schimbarea în sine poate genera o oarecare confuzie. Relațiile sau sentimentele complicate încep să aibă sens, iar drumul de urmat pare mai sigur. O decizie cu privire la o chestiune din trecut poate fi mai ușor de luat - poate chiar deveni irelevantă.

Balanță

Schimbările sunt în aer și sunt pozitive! Cu Mercur încă retrograd până pe data de 15, pot fi mai multe revizuiri și reflecții de făcut. Din fericire, există mai puține încurcături emoționale sau interacțiuni complicate care să vă distragă atenția. De fapt, există îmbunătățiri semnificative sau claritate în relații, atât platonice, cât și romantice.

Scorpion

Oamenii cu care lucrezi (sau pentru care) tind să fie mai amabili acum. Relațiile amoroase sunt în refacere. În timp ce unele zone ale vieții arată o mișcare înainte, altele pot fi blocate cu Mercur retrograd până pe 15. Evită astăzi declarațiile publice sau deciziile care pot schimba viața. Pentru moment, e bine să rămâi în umbră.

Săgetător

În ultimele săptămâni, este posibil să fi descoperit noi modalități de a te distra și ai reînviat un vechi hobby.  Acum te simți mai pregătit pentru a lua decizii. Problemele legate de publicare, juridice, educaționale sau de călătorie se pot debloca.

Capricorn

Venus pune capăt unui ciclu retrograd de șase săptămâni. În timp ce schimbarea de astăzi poate distorsiona percepțiile, relațiile personale, banii și problemele legate de carieră sunt mai clare în săptămânile următoare. Relațiile amoroase devin mai calde sau afecțiunea este mai explicită, așa că semnalele pe care le primiți sunt clare! Venus retrograd a afectat în cea mai mare parte relațiile tale intime, datoriile și banii, iar întârzierile sunt probabil să se elimine în viitor.

Vărsător

Venus își încheie astăzi ciclul retrograd de șase săptămâni, iar tu schimbi abordarea.  În săptămânile următoare, te vei bucura de oportunități de a aduce mai multă armonie parteneriatelor tale și bucurie în aventurile sau activitățile extracurriculare. Încrederea crește. Treptat, te vei bucura de interacțiuni mai directe și mai confortabile, iar dragostea și plăcerea vor curge natural.  Uiți trecutul și te bucuri de prezent.

Pești

În timp ce Venus a fost retrograd, este posibil să fi pus la îndoială unele dintre atașamentele tale. În mod ideal, a fost un proces util, care servește pentru a vă consolida angajamentele, sau vă avertizează asupra zonelor cu problem din viața voastră, care necesită o atenție specială! Anumite întârzieri și incertitudini dispar acum. Încercați să luați lucrurile mai ușor, nu numai pentru că Mercur rămâne retrograd până pe data de 15, ci și pentru că lucrurile nu sunt clare în zilele de schimbare a lui Venus.

×