x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic joi, 11 aprilie 2024. Alinierea Soare-Mercur retrograd din Berbec dă planurile zodiilor peste cap. Este un moment de cotitură

Horoscop zilnic joi, 11 aprilie 2024. Alinierea Soare-Mercur retrograd din Berbec dă planurile zodiilor peste cap. Este un moment de cotitură

de Andreea Tiron    |    10 Apr 2024   •   11:00
Horoscop zilnic joi, 11 aprilie 2024. Alinierea Soare-Mercur retrograd din Berbec dă planurile zodiilor peste cap. Este un moment de cotitură
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic joi, 11 aprilie 2024.  Berbecii nu trebuie să tragă concluzii pripite, Fecioarele primesc indicii importante despre o problemă, iar Capricornii trebuie să se bazeze pe intuiție

Berbec

Cel mai bine este să eviți să tragi concluzii pripite astăzi. Ai tendința să privești problemele diferit, cu Soarele și Mercur retrograd aliniate în semnul tău acum. Cuvintele tale au un impact mai mare decât de obicei, iar cu Mercur încă retrograd, ar trebui să ai o grijă deosebită atunci când comunici. Pentru cele mai bune rezultate, încearcă să îndepărtezi dezordinea mentală pentru a face loc pentru gânduri pozitive și idei noi.

Taur

Întâlnirea Soare-Mercur de astăzi are loc în zona hărții tale solare care guvernează karma și tot ceea ce este ascuns. Cu această aliniere, puteți obține perspective semnificative asupra sentimentelor voastre cele mai intense, a trecutului sau a unei probleme pe termen lung. Primești indicii interesante prin intermediul viselelor tale. Mercur este doar la jumătatea ciclului său retrograd și mai sunt multe de învățat, procesat și dezvăluit pe măsură ce avansează.

Gemeni

Acum adunați informații valoroase și este un moment bun pentru procesarea, revizuirea și redescoperirea intereselor sau planurilor vechi. Amintirile sau întâlnirile surpriză vă pot schimba perspectiva. Soarele se întâlnește cu Mercur retrograd în sectorul conexiunilor sociale și al speranțelor. Această aliniere poate stârni gândirea critică sau conversațiile, care, la rândul lor, vă oferă o nouă perspectivă asupra evenimentelor, deciziilor sau problemelor recente. Poate fi iluminator! Aceste revelații se pot referi la prieteni, proiecte și relații.

Rac

Tranzitele din această săptămână vă solicită să revizuiți ideile, proiectele sau deciziile recente, în special despre afaceri sau planuri pe termen lung. Ambițiile, cariera, responsabilitățile sau problemele de reputație pot fi în centrul atenției odată cu alinierea Soarelui cu Mercur retrograd în casa ta a zecea solară. Este un moment de cotitură.  

Leu

Soarele și Mercur retrograd se aliniază în sectorul vostru de spirit și gândire superioară. Gândurile se pot îndrepta către deciziile și planurile trecute sau recente, iar noua ta abordare a unei situații este de ajutor! Conversațiile în care te angajezi acum pot fi inspiratoare și iluminatoare. Ceea ce citiți și auziți astăzi poate fi de neprețuit pentru proiectele viitoare.

Fecioara

S-ar putea să obții un indiciu important sau mai multe informații despre o problemă astăzi. Chiar și așa, nu este încă timpul pentru o concluzie. Soarele se aliniază astăzi cu Mercur retrograd, iar povestea completă nu a fost încă dezvăluită. Poate fi un moment bun pentru a recurge la experiență și a crea ceva nou. Este timpul să-ți lași gândurile să curgă, dar trebuie să fii mai atent la ceea ce spui.

Balanță

Cineva te-ar putea ajuta să vezi o perspectivă cu totul nouă asupra unei chestiuni! Această temă apare pe măsură ce Soarele se aliniază cu Mercur retrograd în sectorul dvs. de parteneriate. Este puțin probabil să aveți toate răspunsurile acum, dar este un moment puternic pentru a vedea problemele și oamenii într-o lumină nouă. Consilierea sau negocierea pot fi semnificative. Gândirea ta este deosebit de creativă și inspiratoare pentru cineva special.

Scorpion

Odată cu alinierea Soarelui și a lui Mercur retrograd în sectorul muncii și al sănătății, abordați problemele dintr-un unghi diferit, ceea ce vă poate fi de mare ajutor. Acest tranzit vă ajută să vedeți unele dintre detaliile vieții pe care le-ați ratat anterior. Luați în considerare că ideile născute acum pot avea o mare semnificație mai târziu.

Săgetător

S-ar putea să găsești noi modalități de a-ți transmite ideile, care sunt cam netradiționale, dar foarte satisfăcătoare astăzi. Atitudinea ta cu privire la creșterea personală evoluează pe măsură ce Soarele se aliniază cu Mercur retrograd astăzi. Ai parte de puțin mister, iar asta funcționează în favoarea ta. Primești informații suplimentare despre o chestiune romantică.

Capricorn

Ești bine poziționat pentru a înțelege o chestiune din trecut sau o problemă de familie acum. Cel mai bine este să observați, să luați notițe și să meditați asupra problemei decât să luați vreo decizie. Încercați să fiți atenți la ceea ce spuneți și lăsați intuiția să se implice. Cu Soarele și Mercur retrograd reunindu-se în casa ta solară a patra, este o zi bună pentru a te elibera de o problemă prin conversația cu cineva în care ai încredere.

Vărsător

Ideile generate astăzi, în special legate de educație, comunicare, vecini, conexiuni și frați, pot fi semnificative. Te pot conduce într-o nouă direcție importantă. Deși acesta este un punct de cotitură, probabil cel mai bine este să amânați mișcările importante până când mai multe informații completează imaginea. Odată cu alinierea Soare-Mercur de astăzi, ne aflăm în mijlocul ciclului retrograd al Mercur. Deocamdată, este un moment minunat pentru a observa, a înțelege o problemă și a lua notițe.

Pești

Cu Soarele și Mercur retrograd aliniate în sectorul dvs. de bani, afaceri, obiecte de valoare și bunuri personale, acordați o atenție deosebită ideilor care vin astăzi și în această săptămână. Ele pot fi importante! Indiferent dacă ies din interior sau din exteriorul tău, ceva se poate simți magic. Ține minte că ceea ce spui astăzi este memorabil, așa că asigură-te că îți alegi cuvintele cu atenție.

×