x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 30 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 30 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

29 Aug 2012   •   21:00
Berbec
Si astazi te bucuri de multa popularitate si iti place sa cuceresti atentia publicului prin gesturi teatrale. Reusesti sa atragi in jurul tau oameni prudenti, discreti, fideli, chibzuiti care te sprijina sa iti atingi succesul social si profesional. Acorda o atentie speciala persoanei iubite sau copiilor pentru a alunga micile gelozii. Evita riscurile si speculatiile financiare.

Taur
Cariera si locul de munca sunt in continuare principalele puncte de interes pentru tine. La serviciu raporturile cu colegii sau subordonatii par sa functioneze bine fara prea mare efort din partea ta. Pur si simplu reusesti sa le castigi respectul si suspunerea prin felul tau de a fi si prin abilitatile deosebite de lider fara a atrage alte resentimente. Nu iti neglija familia.

Gemeni
In ce te priveste, manifesti o fire energica, muncitoare, vioaie. Ai planuri marete si pari sa faci pasii potriviti inspre materializarea lor. Iti poate fi dificil sa dispui de ratiunea ta pura care pare sa fie amestecata cu emotiile. Amana semnarea unor contracte importante sau luarea unor decizii majore. Drumurile cu masina necesita multa prudenta.

Rac
Intuitia ta este foarte vie, dispui de calitati psihice deosebite si atragi situatii prin care sa iti manifesti compasiunea. Te arati foarte bland, generos, empatic si oferi sprijin cu mare discretie. Emani bunatate prin toti porii si poti transforma fara efort orice dusman in prieten. Poti culege roade financiare provenite din asocierile in care esti implicat.

Leu
Viata ta sociala este foarte intensa. Savurezi distractiile, te remarci si cuceresti prin optimism, voie buna, umor si generozitate. Esti binecuvantat cu prieteni si protectori bogati si influenti care te sprijina in realizarea planurilor si proiectelor tale. In cazul in care simti sa te asociezi intr-o colaborare, poti atrage parteneri binevoitori si credinciosi.

Fecioara
Tu te remarci prin abilitatea cu care reusesti sa iti atingi obiectivele propuse. Esti foarte popular, influent, te poti inalta pe scara sociala sau chiar politica prin munca proprie si prin mijloace oneste. Dispui de abilitati financiare deosebite si prin economii intelepte si plasamente financiare prudente ai putea atrage unele castiguri financiare.

Balanta
Prin rabdare, staruinta si stapanire de sine tu poti depasi orice obstacol. Ai o mare capacitate de munca si nu te lasi pana nu termini ceea ce ti-ai propus. Te bucuri de stima celor din jur. Esti inclinat catre studiu si foarte atras de arta, filosofie, literatura sau religie. Nu te prea poti baza pe prietenii tai, dar sunt o companie buna pentru stimulare intelectuala.

Scorpion
Contextul astral de astazi te predispune la hipersensibilitate si emotivitate. Te poti arata foarte atras de ocultism. Iti este greu sa echilibrezi emotiile si ratiunea si ai putea avea unele rabufniri emotionale. Ori esti empatic, cald si emotiv, ori esti foarte rece, calculat si rational. Poti gasi echilibrul in intimitatea caminului tau, prin introspectie si izolare.

Sagetator
Mentalul tau este si astazi foarte dinamic si solicitat. Esti intr-o continua miscare, foarte nestatornic si iti poti schimba subit initiativele si activitatile. Sunt de evitat drumurile fie ele de scurta sau lunga distanta caci nu par a fi favorabile. In plan social ai putini prieteni, alesi cu mare grija si ar fi bine sa te lasi inspirat de ei intru statornicie.

Capricorn
Gandul pare sa iti stea doar la bani astazi, cum sa faci sa castigi mai multi bani si sa ramai in abundenta. Poti inregistra unele mici succese profesionale care ti-ar putea atrage si castiguri financiare ca urmare a muncii depuse. Bucura-te de ele caci nu par sa fie de foarte lunga durata. Ai rabdare, fii serios, munceste sustinut si ai putea atrage si alte surse de castig.

Varsator
Ziua de astazi iti poate aduce multe raspunsuri la intrebarea "Cine sunt eu?". Fii atent si prezent la reactiile tale pentru a identifica palierul de diplomatie si buna cooperare pe care te afli. Manipularea iti poate veni ca o manusa si ai putea dispune de ea in mod natural. Se creeaza contexte favorabile evolutiei tale spirituale, mergand pe calea cinstei si a constiintei.

Pesti
Tu esti predispus catre introspectie si izolare. Este un moment potrivit in care poti ierta, te poti detasa de trecut si poti privi cu optimism catre viitor. Cufunda-te in constiinta ta si bucura-te de toti pasii parcursi pe calea evolutiei tale spirituale. Mentalul tau pare sa fie prea activ pentru sanatatea ta si ar fi bine sa aloci clipe importante meditatiei si reculegerii.

×