x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic joi, 7 septembrie 2023. Taurii strălucesc, Leii sunt norocoși, iar Vărsătorii se conectează cu persoana iubită

Horoscop zilnic joi, 7 septembrie 2023. Taurii strălucesc, Leii sunt norocoși, iar Vărsătorii se conectează cu persoana iubită

de Andreea Tiron    |    06 Sep 2023   •   09:15
Horoscop zilnic joi, 7 septembrie 2023. Taurii strălucesc, Leii sunt norocoși, iar Vărsătorii se conectează cu persoana iubită
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop zilnic joi, 7 septembrie 2023. Racii comunică deschis, Balanțele se răsfață, iar Capricornii sunt pozitivi

Berbec

Oricât de mult ai vrea să acorzi atenție vieții tale sociale sau relațiilor apropiate în prima jumătate a zilei, nu vei reuși. Problemele vechi pot reapărea. Însă, pe măsură ce ziua trece, viața devine mai simplă. Ești productiv pentru că te distrezi pe măsură ce rezolvi lucrurile și simți că faci un pas în direcția corectă.

Taur

Fă tot posibilul să faci compromisuri și să ai grijă de tine, mai degrabă decât să încerci din greu să rezolvi problemele altora și să te simți vinovat pentru că nu reușești. Pe măsură ce ziua trece, tranzitele susțin o abordare deschisă, generoasă și găsești multe motive pentru a fi optimist. Strălucești în ceea ce faci, iar ziua are tot potențialul să te umple de entuziasm.

Gemeni

S-ar putea să nu vă fie ușor să luați o decizie fermă astăzi, în prima parte a zilei. Ceea ce vrei să faci este în contradicție cu ceea ce crezi că este cel mai bine sau chiar ceea ce este logic. Dar, pe măsură ce ziua trece, un tranzit Soare-Jupiter intră în joc, permițându-vă să vedeți părțile bune. Poate exista un puternic sentiment de armonie, pace și securitate.

Rac

Pe măsură ce ziua trece, ne îndreptăm către un tranzit excelent pentru a câștiga încredere sau pentru a dezvolta relații și proiecte. Soarele, care tranzitează în prezent sectorul dumneavoastră de comunicații, va fi în armonie cu Jupiter, iar conversațiile sunt generoase, deschise și semnificative. Sentimentele tale sunt pozitive, iar oamenii din viața ta sunt mai receptivi.

Leu

Ziua aduce bună dispoziție și un strop de noroc: Soarele, conducătorul tău, în armonie cu Jupiter, te ajută să vezi partea bună a lucrurilor și să oferi oamenilor încredere. Este un moment în care alții observă în mod special eforturile, talentele sau realizările tale. Chestiunile legate de bani și carieră pot primi un impuls.

Fecioară

Ești pretențios, dar apreciezi faptul că oamenii depun eforturi pentru a coopera. Te simți mai încrezător în ceea ce privește publicarea sau promovarea. Există o dorință puternică de a te distinge de ceilalți și de a merge pe drumul ctău. Ești generos, iar oamenii par să te complimenteze sau să te aprecieze mai mult decât de obicei

Balanță

Îți dorești să fii mai spontan. Concentrarea pe probleme rezolvabile și renunțarea la restul poate fi terapeutic. Profită de orice oportunitate de detoxifiere si nu te gândi prea mult la detalii. S-ar putea să obțineți sprijin dintr-o sursă surprinzătoare sau ascunsă. Să te răsfeți este un tonic pentru sufletul tău.

Scorpion

Simți nevoia să te retragi, iar acest lucru poate fi puțin confuz, atât pentru tine, cât și pentru ceilalți! De asemenea, ai putea fi prea aproape de o problemă pentru a o vedea clar și poți descoperi că singura modalitate de a o rezolva este să te retragi o perioadă pentru a vedea în  perspectivă. S-ar putea să vă reconectați cu un vechi prieten, partener sau proiect/vis.

Săgetător

Gândurile îți dau de furcă, făcând dificil să te bucuri de prezent. Pe măsură ce ziua avansează, exprimarea optimismului, căldurii și generozității este utilă pentru a beneficia maxim de aspectul Soare-Jupiter care va avea loc mâine dimineață. Vă simțiți încrezători în obiectivele și planurile dvs.

Capricorn

În prima parte a zilei, lucrurile pot fi puțin haotice dacă nu te concentrezi pe priorități. Pe măsură ce ziua avansează, intră în joc un tranzit Soare-Jupiter excelent.  Un vechi prieten sau dragoste pot fi în centrul atenției. Energia caldă și pozitivă te ajută să te exprimi creativ.

Vărsător

În timp ce ai căutat echilibrul și egalitatea, o altă parte a ta este mai preocupată de cât de profundă este o relație amoroasă. Tranzitul Soare-Jupiter te ajută să te conectezi cu familia sau cu persoana iubită, iar împărtășirea amintirilor plăcute poate fi foarte importantă. Te gândești la viitor dar s-ar putea să descoperi ceva despre trecut care te avantajează.

Pești

În prima parte a zilei s-ar putea să nu găsiți suficient timp pentru a acorda tuturor atenția cuvenită. Pe măsură ce ziua trece, este mai ușor să lași lucrurile să curgă de la sine. Un sentiment de bunăstare te inspiră să dai tot ce poți! Într-o relație s-ar putea deschide noi niveluri de înțelegere.

×