x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi, 8 ianuarie 2015. Racii trebuie sa se fereasca de luare unor decizii impulsive in domeniul financiar

Horoscop zilnic, joi, 8 ianuarie 2015. Racii trebuie sa se fereasca de luare unor decizii impulsive in domeniul financiar

08 Ian 2015   •   06:05
Horoscop zilnic, joi, 8 ianuarie 2015. Racii trebuie sa se fereasca de luare unor decizii impulsive in domeniul financiar
Berbec
Chiar daca esti atras catre activitati sociale, astazi iti poti pierde destul de rapid rabdarea, ajungand sa te intrebi care este raportul dintre atentia si afectiunea oferita si cea primita. Asta in conditiile in care totusi doresti sa pastrezi aparentele. Atata timp cat nu dai curs tendintelor posesive, tu esti cel care poate alege in compania cui iti petreci timpul, insa ideal ar fi alaturi de oameni nonconformisti. 

Taur
Ai de-a face cu oameni interesanti care iti stimuleaza originalitatea, insa s-ar putea sa te simti prea mandru si sigur pe tine ca sa accepti cu usurinta reguli noi. Totusi, cantareste bine cum este in avantajul tau si nu lua decizii doar pe criterii pur emotionale. Atat la serviciu cat si acasa, ar fi indicat sa cauti gasirea unor solutii de compromis, chiar daca orgoliul isi face simtita prezenta. 

Gemeni
Astazi, pari sa urmezi doar propriul program si sa-ti expui cu patos convingerile personale, avand prea putina toleranta catre critica sau opinii contrare. Este adevarat ca poti veni cu solutii inovative dar pana la urma ar fi indicat sa ai in vedere si interesele celorlalti. Nu-ti incarca toata ziua cu intalniri si discutii, seara fiind o ocazie buna de a te relaxa cu o carte sau un film interesant. 

Rac
Fereste-te astazi de decizii impulsive care implica sectorul financiar. Important ar fi sa faci un mic bilant intre ceea ce castigi si ce imparti cu altii sau investesti si daca nevoile tale sunt satisfacute. Oricum, a fi generos nu reprezinta cea mai inspirata dovada de afectiune iar daca esti admirat si iubit, esti pentru ceea ce reprezinti cu adevarat, deci ai incredere in propria valoare. 

Leu
Cu Luna aflata in proriul semn emotiile tale pot deveni deseori fluctuante, riscand manifestari incarcate de dramatism in relatia cu partenerul tau de cuplu. Tine-ti temperat orgoliul si nu te lasa afectat de cele mai nesemnificative lucruri. Pana la urma, ar trebui sa tii cont si de dorintele si nevoia de spatiu a acestuia, chiar daca simti ca nevoile tale primeaza. 

Fecioara 
La serviciu, astazi ar putea sa iasa la iveala anumite divergente de opinie dar si rivalitati tinute pana acum sub masca bunei cooperari. Totusi, ar fi mai putin stresant daca nu ti-ai irosi energia si asa destul de scazuta in astfel de conflicte. Reflecteaza in liniste cat anume este vorba de orgoliu si cat despre acceptarea unor metode noi de lucru cu care poate nu esti inca obisnuit. 

Balanta
Desi astepti dovezi de iubire si atentie din partea prietenilor tai, s-ar putea sa existe preferinte diferite pentru petrecerea timpului liber. Deci, nu pune la suflet daca nu gasesti satisfactia pe care o cauti. In ceea ce priveste planurile tale de viitor, ar fi indicat sa te ocupi de ele pe cont propriu, fiind cam greu sa accepti si alte viziuni sau metode diferite de lucru. 

Scorpion
Astazi ar fi indicat sa nu te grabesti sa iei decizii care implica evolutia carierei tale, fiindca emotiile iti pot exacerba tendintele egotice dar si intoleranta la manifestari de autoritate. Cauta sa-ti mentii obiectivele clare dar sa fara a pune pe primul plan doar dorintele tale. Vei primi mai multe aprecieri daca te axezi pe cultivarea calitatilor altruiste. 

Sagetator
Desi ai multe lucruri interesante de spus, si bine argumentate, astazi nu este atat de indicat sa iesi in fata tuturor incercand sa-ti impui punctul tau de vedere. In plus, iti va fi dificil sa accepti o critica constructiva. Incercand sa fii modest dar original in exprimare, ceea ce este de apreciat, va fi apreciat, insa fara sa deranjezi cu vanitati intelectuale. 

Capricorn 
Cum in viata ta multe lucruri se schimba in aceasta perioada, ar fi potrivit sa evaluezi domeniul tau financiar, stabilind cat esti dispus sa imparti cu altii si ce resurse iesite din comun ai la dispozitie pentru a face bani pe cont propriu. Pana la urma, cel mai bun sef pentru tine esti chiar tu, consolidarea increderii personale si renuntarea la aprobari din exterior fiind pasi esentiali. 

Varsator
Astazi, simti nevoia ca partenerul tau sa iti ofere maxima atentie si sa tina cont de toate pretentiile tale. De aici, si sursele posibile de iritare, mai ales daca acesta se simte coplesit si nemultumit ca este plasat pe planul doi. Cum incarcatura emotionala este mare, poate ar fi mai constructiv si faceti impreuna ceva care va stimuleaza creativitatea si originalitatea decat sa competitionati. 

Pesti 
Lucrul in echipa inseamna si abilitatea de a accepta un alt punct de vedere si de a vedea intr-o critica ceva de imbunatatit. Insa astazi, tocmai asta iti este provocarea, mai ales daca stii ca ce-i ce ti se opun nu sunt tocmai bine intentionati. Menajeaza-ti sanatatea, in special ochii, coloana si inima, acestea fiind primele care reactioneaza la suprasolicitare si stress. 

Astrolog Ana Ozsvath

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

×