x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi, 9 aprilie 2015. Minunat, s-ar putea sa castigi bani, bunuri sau favoruri!

Horoscop zilnic, joi, 9 aprilie 2015. Minunat, s-ar putea sa castigi bani, bunuri sau favoruri!

08 Apr 2015   •   19:51
Horoscop zilnic, joi, 9 aprilie 2015. Minunat, s-ar putea sa castigi bani, bunuri sau favoruri!
Berbec  
Este rost de dialoguri fructuoase cu oameni eruditi. Retine informatiile aflate astazi, pentru ca te ajuta sa iti remodelezi planurile personale si profesionale. Posibil sa primesti sfaturi utile, pe care din graba, le-ai putea refuza. Persoana iubita sau copii te pot spriji mult in tot ceea ce doresti sa intreprinzi. A doua parte a zilei este favorabila alcatuirii planurilor de calatorii sau pentru a te gandi serios la abordarea unor cursuri de pregatire.

Taur
Este bine sa acorzi atentie sporita chestiunilor financiare comune cu membrii familiei. S-ar putea sa fii nevoit sa acoperi o mare parte din cheltuielile gospodariei. De asemenea, un membru al familei va avea nevoie de ajutorul tau moral, dar si material. Selecteaza-ti prioritatile, observa atent ce nevoi si doleante au cei dragi si abia apoi ofera-ti sprijinul. Insa, in ceea ce priveste trebuintele casei, sfatuieste-te cu membrii familiei. 

Gemeni
Relationarea cu ceilalti este tensionata. Datorita mentalitatilor diferite, foarte usor se pot isca conflicte pe termen lung. Fereste-te de discutii ample si lasa-i pe ceilalti sa vorbeasca mai mult. Exista si varianta ca un parteneriat vechi sa se destrame. Lasa lucrurile sa isi urmeze cursul firesc. Ai incredere, ca universul iti va trimite in loc, alte relatii si posibilitati de asociere in afaceri mult mai potrivite tie in aceasta etapa de viata.

Rac
Se contureaza multe treburi de facut, indiferent ca stai acasa sau te afli la serviciu. Insa, minunat este ca s-ar putea sa castigi bani, bunuri sau favoruri de pe urma eforturilor depuse. Totul este sa iti dozezi eforturile si sa te ocupi de prioritati. Sanatatea este vunerabila. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale! Odihna, alimentatia potrivita si o plimbare in aer liber te ajuta mult. 

Leu
Datorita cheltuielilor comune, foarte usor astazi pot aparea discutii aprinse cu persoana iubita sau copiii. Este bine sa asculti ce au de spus cei dragi vizavi de nemultumirile lor. Insa, fereste-te de a te grabi sa le indeplinesti rapid orice moft. Segmentul tau financiar este precar, asa incat iti poti permite numai lucrurile strict necesare. Farmecul si stralucirea ta native, foloseste-le din plin pentru a rezolva orice diferend. Vei avea succes garantat! 

Fecioara
Casa si familia sunt preocuparile tale de astazi. Organizeaza activitati gopodaresti, antrenandu-i si pe cei dragi in ceea ce doresti sa faci. Chiar daca, unii se vor opune ideilor tale, pana la urma te vor urma intocmai. Totusi este bine sa te sfatuiesti cu membrii familiei si sa tii cont si de nevoile sau doleantele lor. In a doua parte a zilei, planuieste reuniuni familiale si bucura-te de o sueta cu cei dragi. Sustinerea acestor persoane iti aduce liniste si sfaturi utile. 

Balanta
Esti foarte serios, atat in ganduri, vorbe, cat si in si fapte. Poate fi dificil pentru ceilalti sa iti urmareasca logica ideilor si sa dialogheze cu tine. De aceea ar fi bine sa iti modelezi comunicarea, in functie de interlocutor si de situatie. Prietenii si persoanele care te sustin in planurile tale profesionale iti pot oferi sfaturi bune. Asculta-i cu rabdare si, pe cat posibil retine sau noteaza informatiile primite astazi. Iti vor fi de mare folos! 

Scorpion
Se pare ca vei cheltui sume importante de bani. Pe de o parte datorita nevoilor din planul profesional in care activezi, insa pe de alta parte si pe trebuintele cotidiene. Verifica-ti atent bugetul, intrucat se anunta o perioada indelungata de restrictii financiare si austeritate. De fapt, totul face parte din transformarea ta personala, tranformare care include si o relationare diferita cu planul material al existentei. Insa vei avea tot ce ai nevoie. 

Sagetator
Ziua iti aduce in atentie planurile tale de viata, gandite mai demult. Ar fi bine sa le reevaluezi, sa vezi care sunt punctele tari si pe cele slabe, astfel incat sa imbunatatesti ce trebuie. Minunat este ca ai idei bune, mentalul fiindu-ti animat de ganduri marete. In a doua parte a zile este posibil sa fii prea sensibil la remarcile celorlalti. Programeaza-ti o plimbare in aer liber sau o sueta cu cineva drag. 

Capricorn
Sunt momente bune pentru odihna, relaxare, dialog interior. Starile tale de spirit sunt fluctuante, de aceea fii prudent in relatiile cu ceilalti. Cu siguranta, energia astrala pe care o primesti astazi te va ajuta sa ai o alta perspectiva asupra evenimentelor in care esti implicat. Ai incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta. Spre seara pot interveni chestiuni financiare comune cu alti, cum ar fi plata facturilor sau investitiile pe termen lung.

Varsator
Se contueaza proiecte bune, alaturi de prieteni. Fie ca este vorba despre un plan de vacanta, fie de unul profesional, implica-te serios. Partenerul de viata iti poate oferi sprijin neconditionat. Unii prieteni vechi sau unele persoane care te-au sustinut pana nu demult in demersurile tale profesionale isi pot retrage sustinerea sau te pot critica vehement vizavi de ideile tale. Asculta ce ti se spune si valorifica ceea ce iti este de folos. 

Pesti
Relatiile profesionale sunt la ordinea zilei. Mai ales dialogurile si intalnirile cu sefii te vor solicita mult. S-ar putea sa primesti sarcini de lucru noi sau chiar o functie de conducere. Se contureaza multa munca, responsabilitati mari, dar si satisfactiile personale si profesionale vor fi pe masura. Totul este sa fii prudent la ceea ce ti se propune si sa eviti suprasolicitarea mentala. Dupa-amiaza, relaxeaza-te acasa, alaturi de cei dragi.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Astrocafe.ro te invita la Workshop-ul transformational: Un nou TU. Innoieste-ti Viata! 
Un eveniment organizat de Dr. Nicoleta Svârlefus


Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Astrocafe.ro te invita la Workshop-ul transformational: Un nou TU. Innoieste-ti Viata! 
Un eveniment organizat de Dr. Nicoleta Svârlefus


Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×