x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic luni, 18 septembrie 2023. Opoziția Soare-Neptun aduce confuzie chiar de la începutul săptămânii

Horoscop zilnic luni, 18 septembrie 2023. Opoziția Soare-Neptun aduce confuzie chiar de la începutul săptămânii

de Andreea Tiron    |    17 Sep 2023   •   10:00
Horoscop zilnic luni, 18 septembrie 2023. Opoziția Soare-Neptun aduce confuzie chiar de la începutul săptămânii
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic luni, 18 septembrie 2023. Taurii vor stabilitate, Fecioarele au moralul ridicat, iar  Peștii caută libertatea

Berbec

Ieși dintr-o perioadă în care s-a pus accent pe trecut și pe ceea ce a funcționat pentru tine și pe ceea ce nu. Acum, te simți mai încrezător în următorul tău pas. Pe măsură ce ziua trece, ne apropiem de opoziția anuală a Soarelui față de Neptun – o influență care poate încurca temporar lucrurile. Te lupți cu găsirea unui echilibru sănătos între muncă și odihnă sau între sănătatea fizică și mentală/emoțională.

Taur

Cauți echilibru și stabilitate astăzi.  Opoziția Soare-Neptun îți amintește să nu ignori propriile  așteptări. Trebuie să acorzi mai multă atenție nevoilor tale de a visa și de a crede, în special legate de viața ta socială. Nu este un moment în care oamenii văd lucrurile clar, iar luarea deciziilor importante este mai bine să aștepte. Astăzi nu este ziua ideală pentru a-ți deschide inima, a-ți asuma un risc sau pentru a juca jocuri de noroc.

Gemeni

Opoziția Soare-Neptun vă face vulnerabili la chestiuni legate de reputație sau carieră. Este posibil să nu știți unde vă poziționați cu privire la o problemă sau încotro vă îndreptați. Familia și cei dragi ar putea să nu fie în totalitate de acord cu ceea ce îți dorești. Acesta este un moment bun pentru a-ți ajusta așteptările sau visele și obiectivele pentru a se potrivi mai bine cu situația ta actuală.

Rac

Nevoia ta de a împărtăși, de a te bucura și de a te exprima este puternică astăzi.  Opoziția Soare-Neptun te ajută să îți dai seama care sunt domeniile vieții tale care necesită o atenție specială. Fiți vigilenți atunci când lucrați cu fapte și cifre și aveți grijă să nu comunicați într-un mod care poate fi ușor de interpretat greșit.

Leu

Luna îți mută atenția la casa ta și viața personală. Pe măsură ce ziua avansează, experiențele tale pot lumina un anumit nivel de nemulțumire spirituală. S-ar putea să existe o confuzie în jurul problemelor financiare sau intime, pe măsură ce Soarele se îndreaptă spre opoziție cu Neptun. S-ar putea să te confrunți cu o situație în care trebuie să pui limite clare celor care îți consumă timpul sau energia.

Fecioară

Ziua de astăzi este mai mult despre experimentare și explorare la nivel emoțional. Tranzitele din aceste zile tind să îți ridice moralul, în general, și este un moment special pentru promovarea intereselor tale personale. Concentrează-te asupra lucrurilor pe care le iubești pentru cele mai bune rezultate. Recunoașteți că sunteți mai sensibil la nivel emoțional, spiritual și fizic în acest moment și faceți tot posibilul pentru a lua o pauză de la gândirea excesivă.

Balanță

Este un moment bun pentru a gândi diferit și a veni cu soluții și idei inventive.  Există o lipsă de claritate legată de ceea ce se așteaptă de la tine și de ceea ce aștepți tu de la ceilalți. Se întâmplă multe în culise și s-ar putea să nu te simți mereu în control din cauza acestei distrageri generale.  Compasiunea crescută te poate motiva să ajuți pe cineva sau să oferi un serviciu.

Scorpion

Luna se mută în semnul tău și îți dorești mai multă interacțiune cu lumea din jur. Capacitatea ta de retragere binecunoscută este de obicei destul de sănătoasă, ceea ce duce la o stare de echilibru puternică. Astăzi, totuși, tânjești la o conexiune mai stabilă cu lumea din jurul tău. Tendința zilei este de a pendula între fantezie și realitate până când găsești o cale de mijloc.

Săgetător

Vezi opțiuni care nu păreau să existe în trecut, în special legate de carieră și finanțe. În prima jumătate a zilei de astăzi, ești deosebit de harnic, venind cu idei originale și soluții practice. Opoziția Soare-Neptun vă reamintește să vă aliniați obiectivele cu visele actuale. Poate fi un moment ușor confuz, dar să mergi cu fluxul energiei și să accepți că s-ar putea să nu ai nevoie să știi totul în acest moment te poate ajuta.

Capricorn

Soarele intră astăzi în opoziție cu Neptun - un tranzit care poate arunca temporar un văl asupra percepțiilor tale. Ai putea să te întrebi ce să crezi sau să te concentrezi greu. S-ar putea să circule dezinformari și există tendința de a face conversații fără sens care nu te duc cu adevărat acolo unde vrei să ajungi mental. Aveți grijă să nu vă luați un angajament sau să vorbiți prea devreme despre o problemă până când ceața nu se limpezește și până când sunteți sigur de fapte.

Vărsător

Există un accent mai puternic pe obiectivele tale astăzi, odată cu trecerea Lunii în partea de sus a hărții tale solare. Îndeplinirea fără întârziere a responsabilităților vă poate ajuta să vă protejați de suișuri și coborâșuri emoționale. Pe măsură ce ziua trece, Soarele se îndreaptă spre o opoziție cu Neptun, încețoșându-ne percepțiile. Cel mai bine este să fii precaut în a investi timp, resurse și energie în eforturi incerte. Urmăriți dacă vă agățați de o imagine falsă, idealizată, a unei persoane, a unui proiect sau a unei relații.

Pești

Odată cu mutarea Lunii în casa voastră a noua solară, este posibil să căutați un nivel mai înalt de libertate și bunăstare. Cu opoziția iminentă a Soarelui și a lui Neptun, este posibil să nu vedeți oamenii clar și situațiile în mod realist. Este și mai posibil ca alții să nu te vadă corect și ar trebui să faci tot posibilul să nu încurajezi acest lucru, oricât de tentant ar fi, pentru a evita disconfortul în prezent, deoarece în cele din urmă funcționează împotriva ta.

×