x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic luni, 11 decembrie 2023. Început de săptămână cu tranzite capricioase care aduc tensiune și frustrare

Horoscop zilnic luni, 11 decembrie 2023. Început de săptămână cu tranzite capricioase care aduc tensiune și frustrare

de Andreea Tiron    |    10 Dec 2023   •   15:20
Horoscop zilnic luni, 11 decembrie 2023. Început de săptămână cu tranzite capricioase care aduc tensiune și frustrare
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic luni, 11 decembrie 2023. Taurii trebuie să renunțe la ideile fixe, Fecioarele au nevoie de securitate și confort, iar Săgetătorii trebuie să-și asculte inima

Berbec

Încercați să acordați atenție sentimentelor și gândurilor, deoarece acestea vă pot ajuta să vă alimentați inspirația pe parcursul zilei. Pentru cele mai bune rezultate, curățați-vă mintea de lucrurile care nu pot sau nu ar trebui schimbate și gândiți-vă la modalități de a vă îmbunătăți cu adevărat viața. Tranzitele pot stârni o tensiune continuă în relațiile apropiate, care este adusă în prim plan acum. Cel mai bine este să evitați să luați decizii semnificative, nu numai din cauza tranzitelor capricioase, ci și pentru că mâine va avea loc o Lună Nouă.

Taur

Să renunți la tensiune și frustrare este o idee bună dacă vrei să te bucuri de această zi. Atracția personală este puternică, mai ales atunci când renunți la ideile tale fixe și îmbrățișezi idei și posibilități noi. Totuși, Uranus, aflat în semnul tău, se îndreaptă spre un aspect tensionat cu Soarele mai târziu astăzi, și s-ar putea să te simți constrâns de angajamentele recente. Evitați deciziile sau acțiunile radicale.

Gemeni

Suntem cu doar o zi înainte de Lună Nouă, iar asta înseamnă că este mai bine să vă relaxați. Te poți simți confuz: un minut încrezător, în următorul minut nesigur, dar niciunul dintre aceste suișuri și coborâșuri nu te va descuraja în mod serios. Fii blând cu tine însuți.

Rac

Energiile zilei tind să fie oscilante, dar înainte de Lună Nouă este mai bine să te relaxezi. Dacă ați lăsat unele lucruri nefăcute, ați putea să vă simțiți puțin stresați din cauza lor acum, dar este mai bine să vă calmați și să evitați exagerarea. Pot exista unele frustrări legate de muncă, mai ales dacă simțiți că nu puteți trece peste un obicei prost.  

Leu

Pentru că deciziile nu se iau ușor astăzi, s-ar putea să fie nevoie să renunți temporar dacă gândirea devine contraproductivă. Ziua are totuși câteva puncte foarte luminoase. Poate exista progres și bunăvoință la locul de muncă. Cu aspectul Soare-Uranus intrând în joc, este mai bine să decideți să faceți modificări și ajustări fără a le forța.

Fecioară

Oamenii se bucură astăzi de felul în care vezi tu lucrurile și îți susțin ideile. Având în vedere un aspect Soare-Uranus care intră în joc mai târziu și o Lună Nouă mâine devreme, s-ar putea să primești un avânt suplimentar. Este foarte bine să te concentrezi pe ceea ce trebuie făcut, fără să te îngrijorezi de ritmul în care se mișcă lucrurile. Reconectarea cu nevoia de familiaritate, confort și securitate este esențială acum.

Balanță

În timp ce Luna se îndreaptă astăzi în sectorul tău de comunicații, poți căuta o stimulare mentală suplimentară sau varietate de opinii. Un aspect Mercur-Venus stimulează conversațiile și tiparele de gândire. Dacă te-ai înhămat la prea multe, vei simți probabil tensiunea astăzi, cu Soarele și Uranus în dezacord. Nemulțumirea sau neliniștea pot fi un semn că trebuie să faci schimbări în viitor.

Scorpion

Fii atent la tendința de a te concentra prea mult asupra lucrurilor pe care nu le-ai terminat încă. Mai bine încearcă să te concentrezi pe ceea ce trebuie să faci și să abordezi aceste lucruri pas cu pas. În caz contrar, s-ar putea să faci foarte puțin! Acum este un sfârșit natural al unui ciclu în care proiectele trebuie abordate cu atenție, pentru că ele pregătesc noile începuturi.

Săgetător

Luna se mută în semnul tău astăzi, amplificându-ți sentimentele și nevoile emoționale. Pe măsură ce ziua trece, un tranzit Soare-Uranus intră în joc și vă poate da senzația că aveți treburi neterminate, ceea ce poate duce la stres inutil. Ascultă-ți emoțiile interioare care solicită o nevoie de schimbare. Dacă vă simțiți obosit, este posibil să aveți nevoie de o mică pauză sau de puțină odihnă suplimentară.

Capricorn

Deși astăzi ritmul este alert, ești într-o poziție bună pentru a medita, a reflecta și a conversa. De fapt, ceilalți se vor bucura în mod special de punctul tău de vedere și chiar vor ține cont de cuvintele tale astăzi. Luna se îndreaptă spre sectorul tău de confidențialitate și este un moment firesc să renunți, să te relaxezi și să procesezi. Temporar, poate fi dificil să abordați cu onestitate subiecte tabu sau complicate astăzi, fără a ajunge să vă simțiți stânjeniți.

Vărsător

Schimburile de idei și gândurile pe care le ai astăzi pot fi plăcute și de ajutor. Începi să înțelegi sensul sentimentelor și reacțiilor recente și te simți bine să rezolvi lucrurile. Cu Soarele și Uranus îndreptându-se într-un unghi incomod mai târziu astăzi, fii atent la îngrijorările inutile.

Pești

Luna se deplasează astăzi în partea de sus a hărții tale solare și îți atrage atenția asupra priorităților, realizărilor și obiectivelor tale. Ar fi o idee bună să fii foarte vigilent cu cuvintele tale astăzi, deoarece Soarele într-o zonă publică a hărții tale formează un unghi ciudat față de Uranus în sectorul tău de comunicații. S-ar putea să stârnești cotroverse.

 

×