x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 octombrie 2024: Careul Soare-Marte aduce energii destabilizatoare la început de săptămână

Horoscop zilnic, 14 octombrie 2024: Careul Soare-Marte aduce energii destabilizatoare la început de săptămână

de Andreea Tiron    |    13 Oct 2024   •   01:20
Horoscop zilnic, 14 octombrie 2024: Careul Soare-Marte aduce energii destabilizatoare la început de săptămână
Sursa foto: hepta/Horoscop zilnic, 14 octombrie 2024

Horoscop zilnic, 14 octombrie 2024: Berbecii se ceartă cu apropiații, Scorpionii nu mai trebuie să stea la mila altora, iar Peștii sunt neliniștiți.

Berbec
S-ar putea să te confrunți cu frustrări, în special în relațiile apropiate, din cauza unui careu Soare-Marte care intensifică tensiunile și atrage atenția asupra problemelor. Dorințele și impulsurile bruște pot reflecta neliniște interioară. Te cerți cu un partener sau un membru al familiei care vede lucrurile diferit. Poate că te lupți cu impulsuri necontrolate și, fie că le respingi sau cedezi, este necesar să păstrezi perspectiva. Viața ar putea fi puțin mai haotică decât de obicei, dar există lecții de învățat, în special prin intermediul altora.

Taur
Tranzitele de astăzi sunt destabilizatoare, dar înveți despre tine prin tensiuni. Totuși, fii atent la mișcările impulsive. Soarele, aflat în sectorul tău al muncii, sănătății și obiceiurilor, se confruntă cu Marte în sectorul tău al comunicării și intereselor personale. Acest conflict poate avea loc intern sau se poate manifesta prin certuri, sau puțin din ambele. Evită deciziile pripite! Opoziția Venus-Uranus are darul de a agita lucrurile. Încearcă să faci diferența între dorințele reale și oneste și simple capricii. 

Gemeni
Fii atent la impulsivitate cu aspectele temperamental ale zilei de astăzi. În primul rând, un careu Soare-Marte produce o dorință care apare brusc și poate fi mai bine să aștepți și să vezi dacă trece înainte de a o satisface. Viziunea asupra lucrurilor lipsește acum. Atenția ta se îndreaptă către limitări și ambiții legate de resurse (inclusiv bani). O altă posibilitate este că simți că ceilalți nu te tratează cum meriți.  

Rac
Cu tranzitele de astăzi, este foarte ușor să vrei prea mult, prea repede, dar nerăbdarea te va împiedica acum. Dorința ta de stabilitate se ciocnește cu nevoia de mai multă independență. Cu Marte în semnul tău, în conflict cu Soarele, neliniștea interioară poate fi atât de evidentă încât ceilalți o simt, chiar dacă încerci să o ascunzi, contribuind la sentimentul că toată lumea din jurul tău este agitată. Familia sau persoanele apropiate pot să nu vadă lucrurile la fel ca tine, iar cel mai bine este să nu iei nimic personal, deși acest lucru poate fi dificil. Un alt tranzit în joc este opoziția Venus-Uranus, care aduce energii instabile în viața ta socială. S-ar putea să nu știi dacă vrei să fii aproape de cineva sau preferi ceva spațiu. 

Leu
Sentimentele complicate vor ieși la suprafață astăzi. Furia sau resentimentele pe care le-ai ascuns sau ignorat pot să apară. Cu Venus în opoziție cu Uranus, este mai bine să te adaptezi la întreruperi decât să te lupți cu ele. Schimbările din prezent pot scoate la suprafață nevoi neîndeplinite. Cu toate acestea, acest tranzit aduce sentimente de neliniște, concentrându-se mai intens asupra zonelor în care te-ai simțit blocat sau restricționat. 

Fecioară
Tranzitele de astăzi aduc tensiuni și dorințe neîmplinite. Este posibil să fie nevoie să treci printr-o mică „renaștere” pentru a te elibera. Simți că alții se amestecă prea mult în treburile tale sau că este dificil să te concentrezi pe chestiuni practice. Există o tendință de a te ciocni cu ceilalți pe probleme care te-au frustrat. Ideal ar fi ca o anumită competitivitate să te stimuleze să faci tot posibilul să rezolvi treburile. Ritmul tău poate fi greu de menținut cu tranzitele care creează un sentiment de urgență astăzi, dar este important să încerci.

Balanță
Graba și nerăbdarea tind să exacerbeze sau să creeze probleme astăzi. Simți că trebuie să lupți pentru a-ți satisface nevoile sau pentru a fi ascultat. Deși îți dorești să faci totul acum, este important să îți dozezi eforturile. Fii deschis la a face schimbări pozitive și îmbunătățiri și evită mișcările bruște. Cu cât ceva este mai inovator sau neobișnuit, cu atât mai mult te atrage! Spiritul tău antreprenorial este puternic în acest moment și este ușor să te agiți în legătură cu posesiunile, banii sau confortul tău. Cheia este să controlezi impulsurile rapide și să rămâi deschis la lucrurile care te pot avantaja.

Scorpion
Tensiunile apar astăzi dacă te simți constrâns, ai prea multe pe cap sau cedezi tentației de a grăbi lucrurile. În primul rând, aspectul Soare-Marte creează o atmosferă de urgență, dar sunt probabile obstacole dacă încerci să forțezi lucrurile. Acest tranzit acționează în culise în harta ta, ascunzând adevărata sursă a nemulțumirii tale. Încearcă să abordezi lucrurile unul câte unul, în loc să te epuizezi, și evită suprasolicitarea. Dezbaterile simple pot escalada rapid în certuri. Mai târziu, opoziția Venus-Uranus, care implică semnul tău, complică lucrurile. Cu Venus în semnul tău în această perioadă, cauți apropierea, dar astăzi, ceilalți sunt indisponibili. Tranzitele de astăzi îți reamintesc importanța de a-ți dezvolta independența, în loc să permiți să fii la mila stărilor de spirit ale altora.

Săgetător
Energiile de astăzi tind să te agite. Cel mai bine ar fi să direcționezi această energie în canale pozitive, deoarece ești dornic de stimulare emoțională. Este o idee bună să observi ce te duce la punctul de fierbere. Neînțelegerile apar din cauza unei competitivități subtile. Schimbările în programul tău pot fi haotice, dar deși tranzitele de astăzi au un aer de impredictibilitate, ajustările sunt necesare.

Capricorn
Relațiile sunt dinamice și stimulante astăzi, dar și schimbătoare. Alții pot concura pentru atenția ta, iar acest lucru este perturbator. Cu Venus în opoziție cu Uranus, constați că ai mai puțină toleranță față de situațiile care te constrâng sau te plictisesc astăzi. Nu este un moment bun pentru a te încăpățâna să păstrezi ceea ce îți este familiar. O strategie bună pentru frustrările de astăzi ar fi să canalizezi energia în exces în ceva productiv și demn de atenția ta. 

Vărsător
Ai energie de rezervă astăzi. Cu toate acestea, dacă nu îți asumi un rol activ, tranzitele pot foarte ușor să se întoarcă împotriva ta și s-ar putea să descoperi că ești nerăbdător, că ceilalți sunt impulsivi sau că oamenii te irită. Încearcă să nu te grăbești. Pătratul Soare-Marte de astăzi poate genera neliniște. Nu poți face totul, așa că încearcă să îți dozezi eforturile. De asemenea, opoziția Venus-Uranus îți amintește de necesitatea de a schimba acele părți din viața ta care au devenit prea previzibile. Este necesară o abordare progresivă și inovatoare, dar încearcă să nu mergi prea departe.

Pești
Neliniștea te duce la căutarea unei gratificări instantanee, de aceea ar fi bine să identifici cauza principală a nemulțumirii în loc să cedezi unei dorințe întâmplătoare sau bruște. Viața ta sentimentală este interesantă, dar tumultoasă, ca un montagne russe. Judecata ta ar putea fi temporar afectată, în special în ceea ce privește chestiunile financiare și de dragoste, chiar dacă te simți destul de încrezător în legătură cu aceste lucruri. Evită să-ți asumi riscuri, în special cu banii. Tranzitele scot la suprafață sentimente puternice și, poate, rebele.

×