x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 18 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 18 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

17 Feb 2013   •   18:46
Horoscop zilnic, luni 18 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi, Luna traversează zodia Gemenilor, activându-ţi sectorul gândirii şi al comunicării. Eşti pătruns de un spirit de fair-play pe care îl manifeşti din plin. Dispui de o abundenţă de gânduri, idei sau revelaţii, pe care nu eziţi să le împărtăşeşti prietenilor intimi. Unele trăiri profunde ai tendinţa de a le păstra pentru tine, dar poate ai de câştigat prin desecretizarea lor.

Taur
Sub influenţa Lunii din Gemeni proiectată în zona banilor munciţi şi a stimei de sine, tu vorbeşti mult despre bani sau realizări. Îţi faci multe planuri de viitor, împreună cu cei din anturaj, dar unele dintre ele s-ar putea dovedi iluzorii sau pot implica mai multe resurse decât disponibilul tău actual. Continuă să visezi şi păstrează-ţi încrederea că poţi obţine ceea ce îţi doreşti.

Gemeni
Astăzi, Luna este găzduită de zodia ta, punându-şi amprenta asupra personalităţii tale, a modului în care te proiectezi în ochii celorlalţi. Probabil că zâmbetul este nelipsit de pe buzele tale astăzi. Eşti foarte jovial, intri în vorbă cu uşurinţă cu oricine şi eşti pus pe soţii. Prietenii ţi-ar putea pregăti o surpriză plăcută. Fii tolerant şi împăciuitor în raport cu superiorii ierarhici.

Rac
Ţie, tranzitul Lunii prin Gemeni îţi activează zona discreţiei şi a izolării. Eşti predispus la introspecţie sau meditaţie în locuri retrase, poate în lăcaşe de cult sau alte sanctuare cu o puternică încărcătură spirituală. Ai putea alege pe nepusă masă să pleci într-o călătorie îndepărtată, poate chiar un drum iniţiatic. Fii prudent la drum şi nu te încrede în oricine.

Leu
Stimulat de Luna în Gemeni în zona prietenilor şi a anturajului, astăzi învesteşti maximum de atenţie şi energie în activităţile de socializare sau poate în întrevederi cu clienţi importanţi, cu status social şi financiar semnificativ. Dacă gestionai resursele cuiva, se poate produce o separare bruscă şi ai putea fi chiar bănuit de intenţii neloiale. Fii receptiv la reacţiile celor din jurul tău.

Fecioară

În cazul tău, Luna în Gemeni activează zona carierei şi a prestigiului social. Autoritatea ta este în creştere şi o dată cu ea şi setea de putere sau control. Te poţi simţi “tras pe sfoară” de un partener profesional, ceea ce ar putea atrage discuţii aprinse, în contradictoriu, care pot atrage reconfigurarea parteneriatului sau chiar ruptura. Ai încredere că ceva bun va rezulta de aici.

Balanţă
Tu resimţi tranzitul Lunii prin Gemeni în zona filosofiei de viaţă şi a studiilor superioare. Datorită încărcării de la locul de muncă sau poate pentru că pur şi simplu nu te mai simţi inspirat, ai putea renunţa la unele studii pe care le urmai de ceva timp. Îţi poţi transforma rutina zilnică, punând mariajul şi familia pe primul loc, în detrimentul dezvoltării tale personale.

Scorpion
Luna în Gemeni îţi activează zona finanţelor, a resurselor partenerului de viaţă sau ale celorlalţi. Dacă aveai drept sarcină administrarea unor resurse semnificative, astăzi ţi s-ar putea retrage această sarcina sau privilegiu. Gestul s-ar putea datora unei erori comise sau pur şi simplu unor suspiciuni mai mult sau mai puţin fondate. Se creează spaţiu pentru ceva mai bun.

Săgetător
Tu resimţi energia Lunii în Gemeni în zona parteneriatelor oficiale şi a mariajului. Relaţiile cu familia şi cu partenerul de viaţă pot fi extrem de încordate astăzi. Sensibilitatea şi irascibilitatea sunt la cote ridicate, iar pe deasupra fiecare parte implicată îşi apară cu tărie punctul de vedere, convinsă fiind de dreptatea sa. Partenerul este cel care cedează primul, dar trage învăţăminte.

Capricorn
Ţie, Luna în Gemeni îţi energizează sectorul muncii şi al activităţilor de rutină. Nu prea îţi vezi capul de câtă treaba ai, iar încurcăturile par să se ţină lanţ. Poţi fi nevoit să corectezi sau să rezolvi unele situaţii tratate cu superficialitate de un coleg sau subordonat. Amână pe cât posibil semnarea unor contracte importante, iar dacă nu este posibil, ia-ţi un consilier de încredere.

Vărsător
Pe tine Luna în Gemeni te stimulează în zona iubirii, a copiilor şi a creativităţii. Te dai în vânt după jocuri sau distracţii, adori în special jocurile de cuvinte şi ai putea găsi mare plăcere în dezlegarea unui rebus, de exemplu. Eşti relativ uşor de ispitit când vine vorba despre cumpărături sau poate uşor de înduioşat de o dorinţă dragă a copilului tău, care poate costă destul de mult.

Peşti

Tu resimţi tranzitul Lunii prin Gemeni în zona familiei şi a căminului. Îţi găseşti diverse motive de discuţii aprinse cu cineva din familie, poate o rudă a spus nişte cuvinte nu tocmai elegante despre tine sau poate doar te lupţi pentru protejarea spaţiului personal. Confruntările verbale pot lua forma exagerării, aşa că îţi recomand să îţi temperezi cuvintele şi să le încarci cu iubire.
________________________________________________
● astrolog Corina Bădescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×