x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 21 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 21 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

20 Ian 2013   •   18:55
Horoscop zilnic, luni 21 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Primele ore ale dimineţii ţi le poţi petrece numărând bani, făcând calcule sau bugete. Eşti destul de îngrijorat în privinţa finanţelor şi îţi este destul de dificil să vezi luminiţa de la capătul tunelului. După-amiază te mai destinzi puţin, eşti mai deschis şi îţi recomand să îţi împărtăşeşti trăirile unui prieten. Ai putea primi sprijin atât financiar, cât şi moral.

Taur
Dimineaţa ar putea sta sub egida comodităţii, a reveriei; ai putea visa la o lume ideală, dispusă să te servească în orice ţi-ai putea dori. Nu fi prea dezamăgit dacă lucrurile nu stau chiar aşa, ci mobilizează-te şi treci la acţiune. În a doua jumătate a zilei începi să te preocupi de finanţe. Ai putea intra în posesia unui frumos câştig financiar, dar nu îl risipi cu prietenii.

Gemeni
De dimineaţă cu greu te dai dus de acasă. Preferi să te cufunzi în gândurile tale, izolat, departe de ochii lumi. Relaţiile cu străinii sau cu străinătatea sunt excelente şi pline de surprize frumoase. După-amiază eşti ceva mai extrovertit şi încerci să recuperezi teren pe plan relaţional. Şefii nu par pe aceeaşi frecvenţă cu tine astăzi, aşa că nu insista.

Rac
La primele ore ale dimineţii te-ai putea confrunta cu unele situaţii în care îţi dovedeşti calităţile de bun prieten, căldura şi loialitatea. Oricât de bine intenţionat ai fi, nu invada spaţiul celorlalţi şi nu insista în a-ţi impune punctul de vedere, ci alege rolul de observator activ. Spre seară devii introvertit şi ai putea prefera să cugeţi ori să meditezi în intimitate.

Leu
În cazul tău, primele ore ale dimineţii sunt marcate de dorinţa de stabili relaţii paşnice şi armonioase cu şefii sau cu autorităţile publice, dar ai de lucrat pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Se pot ivi unele cheltuieli neaşteptate provenind din taxe sau amenzi, pe care le accepţi destul de greu. Seara preferi să o petreci în oraş, înconjurat de cât mai mulţi oameni.

Fecioară
În această dimineaţă te străduieşti să reconciliezi termenii unui parteneriat profesional, care poate implica străini ori străinătatea. Nu îţi este prea clar pe cine te poţi baza, dar apelează la partenerii care s-au dovedit de încredere în situaţii delicate de-a lungul timpului. Raporturile cu colegii de serviciu sunt armonioase şi surprinzătoare, în mod plăcut pentru tine.

Balanţă
La primele ore ale dimineţii faci toate demersurile necesare pentru a-ţi însuşi foloasele financiare cuvenite ca urmare a participării tale la o activitate desfăşurată în parteneriat. După-amiază eşti fascinat de tărâmurile cunoaşterii, eşti foarte înclinat către studiu sau spiritualitate. Ai tendinţa de a te refugia în lumea ta, aşa că nu prea se lipeşte munca de tine.

Scorpion
Tu începi această zi foarte interesat şi înclinat către ceilalţi, în special către partenerul de viaţă. Manifeşti o fire destul de capricioasă, iar persoanei iubite ori copiilor le revine rolul de a-ţi alina tumultul interior. Spre seară devii interesat de bunurile dobândite în comun cu partenerul de viaţă. Evită pe cât posibil riscurile şi speculaţiile financiare, căci te poţi înşela.

Săgetător
Tu porneşti la drum azi, cu intenţia de a-ţi construi un program cât mai bine organizat, astfel încât la sfârşitul zilei să poţi bifa cât mai multe activităţi. Un eveniment legat de familie sau de locuinţă te-ar putea distrage de la treburile tale. Spre seară se pot încinge spiritele în familie şi sunt posibile discuţii aprinse, care nici nu îţi este prea clar de la ce s-au stârnit.

Capricorn
Ziua debutează pentru tine cu multă iubire şi pasiune pentru persoana iubită sau pentru copii. Eşti un partener foarte atent, cald şi iubitor. Ai tendinţa de a te pune în slujba celor dragi şi ţi-ai putea crea aşteptări nerealiste în ceea ce îi priveşte. După-amiaza poate aduce surprize plăcute în plan financiar, ca urmare a muncii proprii prestate până acum.

Vărsător
La primele ore ale dimineţii nu ai ochi decât pentru cei dragi. Eşti foarte cald şi protector cu familia. Relaţia cu persoana iubită este foarte frumoasă, te poţi simţi foarte norocos să o ai alături de tine şi poţi conştientiza câteva efecte benefice ale relaţiei voastre asupra evoluţiei tale personale. Temperează-ţi tendinţa de a cheltui mulţi bani şi fii cumpătat prin magazine.

Peşti
Dis-de-dimineaţă te-ai putea remarca prin încăpăţânare, aşa că profită de acest semnal şi slăbeşte puţin din rezistenţa pe care ai tendinţa de a o manifesta vizavi de nou sau de ideile celorlalţi. Fii deschis, permite-le celorlalţi să îşi ducă argumentele până la capăt, căci ai putea avea multe de câştigat. Premisele însuşirii unei moşteniri par să plutească în aer.



×