x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 4 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 4 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

03 Feb 2013   •   18:27
Horoscop zilnic, luni 4 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna tranzitează în cursul acestei zile zodia Scorpionului, punându-şi amprenta energetică asupra relaţiilor sau parteneriatelor tale. Te manifeşti cu suspiciune şi scepticism în raport cu prietenii, anturajul, dar şi în ceea ce priveşte relaţia cu soţul/soţia. Cineva din anturaj te-ar putea dezamăgi şi nu eziţi să îţi verşi oful asupra sa ori să îi reproşezi diverse evenimente trecute.

Taur
Tu eşti stimulat de Luna în Scorpion în zona muncii, a rutinei zilnice şi a modului în care te administrezi. Te dedici cu fanatism muncii tale, eşti foarte pasional, ai o voinţă de neclintit, îţi stabileşti scopuri precise şi cu greu ai putea fi abătut de la calea aleasă. Negociezi intens, poate chiar de pe poziţii de forţă, inclusiv cu superiorii ierarhici sau cu autorităţile.

Gemeni
Sub influenţa Lunii din Scorpion, tu eşti suspicios, manipulator şi puţin încrezător în bunele intenţii ale celor cu care munceşti astăzi. Temperează-ţi tendinţa către conflict, în special în raport cu şefii, faţă de care ai putea reacţiona într-un mod extrem de agresiv, căci te-ai putea simţi nedreptăţit datorită unor promisiuni de promovare care nu au fost onorate.

Rac
În cazul tău, tranzitul Lunii prin Scorpion vizează zona iubirii şi a copiilor. Relaţia cu persoana iubită este astăzi încercată de discuţii aprinse, lupte aprige de idei, înclinaţie spre filosofie. Tolerezi foarte greu străinii, oamenii de altă religie sau pe cei care pur şi simplu nu îţi împărtăşesc convingerile. Spre seară ai putea avea parte de un cadou sau de o surpriză plăcută.

Leu
Tu resimţi tranzitul Lunii prin Scorpion în zona familiei, a trecutului personal şi a căminului. Ai putea avea tendinţa de a scoate de sub preş diverse evenimente trecute sau frustrări legate de împărţirea averii sau de modul în care decurg proiectele pe care le lucrezi în colaborare cu unii membri ai familiei. Nu exagera, căci capacitatea ta de discernământ nu este prea grozavă astăzi.

Fecioară
Pe tine, Luna în Scorpion de astăzi te vizează, cu precădere în zona gândirii şi a comunicării. Dispui de o minte pătrunzătoare, rece, dar destul de suspicioasă. Manifeşti tendinţe de “salvator” şi te-ai putea abandona pe tine şi nevoile tale, pentru a face pe plac celorlalţi sau pentru a-i sprijini să depăşească situaţii delicate de viaţă. Nu fi dezamăgit dacă sprijinul tău nu este primit.

Balanţă
În ceea ce te priveşte, Luna în Scorpion activează zona banilor proveniţi din munca proprie şi a resurselor. Nu stai prea grozav la capitolul financiar, banii munciţi se mai lasă aşteptaţi, iar unele beneficii ca urmare a muncii prestate ţi-ar putea fi “suflate” de un coleg. Acceptă situaţia, păstrează-ţi încrederea în forţele proprii şi continuă să munceşti pentru evoluţia ta.

Scorpion
Astăzi, Luna este găzduită de semnul tău zodiacal şi îşi pune amprenta asupra atitudinii tale şi asupra modului în care te proiectezi în ochii celorlalţi. Dispui de o voinţă foarte puternică, ai tendinţa de a te îndoi de persoana iubită, fie manifeşti gelozie, fie nu eşti de accord cu modul său de a face lucrurile. Renunţă la manipulare sau control şi va trece mai frumos ziua.

Săgetător
În cazul tău, Luna în Scorpion te predispune la introspecţie, prin meditaţie sau rugăciune, în locuri izolate, ferite de ochii lumii. Ai un mental foarte activ, gândurile cu care te confrunţi nu sunt dintre cele mai optimiste, dar păstrează-ţi curajul de a fi sincer cu tine însuţi şi de a-ţi accepta trăirile. Consumul energetic interior este foarte intens, nefiind o zi foarte lejeră pentru tine.

Capricorn
Tu resimţi efectele Lunii în Scorpion în zona anturajului, a prietenilor şi a clientelei. Este o zi destul de tensionată în plan relaţional. Ai putea avea de gestionat situaţii în care simţi că cineva îţi ascunde ceva sau că încearcă să te conducă pe o pistă falsă. Fii deschis, cere cât mai multe detalii, dar nu te aventura să spui verde în faţa ceea ce crezi până când nu ai suficiente argumente.

Vărsător
Ţie, Luna în Scorpion îţi energizează sectorul carierei şi al prestigiului social. Te manifeşti cu multă forţă, autoritate şi îţi pui la bătaie toate resursele pentru a-ţi impune poziţia sau punctul de vedere. Eşti destul de nemulţumit de buget sau de sursa actuală de venit, iar în culmea iritării ai putea avea tendinţa de a bate cu pumnul în masă pentru a-ţi revendica drepturile.

Peşti
Sub influenţa Lunii în Scorpion, tu dispui de o intuiţie foarte vie şi prolifică. Eşti înclinat către studiul fenomenelor neobişnuite, paranormale şi ai putea fi atras de o călătorie la mare distanţă, poate chiar în străinătate, într-un loc de reculegere, cu energie regeneratoare. Atenuează-ţi tendinţa de a-ţi impune în forţă sau cu multă vehemenţă voinţa şi punctul de vedere.

×