x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 7 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 7 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

06 Ian 2013   •   18:50
Horoscop zilnic, luni 7 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna se află în zodia Scorpionului şi activează, în cazul tău, zona resurselor celorlalţi. Eşti foarte înflăcărat, impulsiv şi ai putea intra în conflict cu un client sau cu un protector. Îţi recomand calea diplomaţiei, căci există
riscul să fii penalizat sau ţi s-ar putea retrage accesul la unele sponsorizări ori fonduri financiare. Poţi avea parte de un favor la drum scurt.

Taur
Ziua de astăzi ţi-ar putea atrage evenimente legate de planul relaţional, graţie tranzitului Lunii prin Scorpion. Manifeşti o fire solitară, serioasă, căreia îi face plăcere să pună lucrurile în mişcare într-un mod strategic şi subtil. Relaţia cu superiorii ierarhici sau cu autorităţile este departe de a fi armonioasă. Fii diplomat, iartă şi nu pregăti planuri de răzbunare.

Gemeni
Pe tine, Luna în Scorpion te vizează în zona muncii şi a rutinei cotidiene. Manifeşti o voinţă foarte puternică, te organizezi foarte bine, dar ai tendinţa de a recurge la autoritate pentru a impune şi celorlalţi programul tău. Eşti destul de încordat şi cu greu te poţi abate de la planul pe care ţi l-ai făcut. Un asociat sau partener îţi oferă sprijin într-o situaţie delicată.

Rac

În cazul tău, Luna în Scorpion activează zona iubirii, a copiilor şi a creativităţii. Dispui de multă pasiune creatoare şi îţi place să te implici în proiecte şi în activităţi avangardiste sau oculte. Relaţia cu persoana iubită sau cu copiii ar putea avea de suferit din cauza rigidităţii, a încăpăţânării sau a modului restrictiv prin care tinzi să îi îngrădeşti. Zâmbeşte mai mult.

Leu
Luna în Scorpion se proiectează în zona familiei şi a căminului. Eşti predispus la o stare de emotivitate, sensibilitate, cu tentă pesimistă. Este posibil ca partenerul de viaţă sau un părinte să treacă prin momente delicate, ceea ce s-ar putea răsfrânge şi asupra ta. Un coleg sau un subordonat ţi-ar putea rezerva o surpriză nu tocmai plăcută.

Fecioară
În ceea ce te priveşte, Luna în Scorpion se proiectează în zona gândirii şi a mentalităţii. Ca urmare a unor frustrări acumulate, s-ar putea isca un conflict cu un coleg de serviciu sau cu un subordonat. Alege-ţi cu mare grijă cuvintele, căci tinzi să fii agresiv. Deşi ar putea fi necesare unele drumuri scurte, pe motive administrative, te urneşti cu mare greutate.

Balanţă
Tu eşti vizat de tranzitul Lunii prin Scorpion în zona banilor munciţi. În cazul în care erai în aşteptarea unor venituri provenite ca urmare a muncii proprii, ele întârzie să apară, ceea ce ar putea încinge spiritele la domiciliu, în raport cu persoana iubită sau cu copiii. Chiar dacă bugetul nu arată cum ţi-ai dori, nu fi zgârcit şi cheltuieşte cumpătat resursele actuale.

Scorpion
Fiind găzduită de zodia ta, Luna te predispune la egocentrism sau egoism. Manifeşti o fire destul de ursuză şi aparent îngrijorată în ceea ce îi priveşte pe cei de acasă. Poţi intra în posesia unui dar, favor sau poate a unei sume frumoase de bani prin bunăvoinţa cuiva din familie, poate chiar un bărbat. Alege să îţi iubeşti familia şi temperează-ţi tonul de discuţie.

Săgetător
Luna se află astăzi în Scorpion şi te predispune la emotivitate intensă şi profundă. Ai
putea trece prin stări sau evenimente paradoxale, delicate sau chiar apăsătoare. Manifeşti o atitudine pesimistă, preferi să îţi petreci timpul izolat, ferit de ochii lumii, dar persoana iubită sau cineva apropiat găseşte mijloace ingenioase şi originale de a te face să zâmbeşti.

Capricorn

Sub influenţa Lunii în Scorpion proiectată în zona
prietenilor şi a anturajului, astăzi preferi compania oamenilor înţelepţi, mai în vârstă sau mai experimentaţi. Manifeşti o fire cheltuitoare şi ai putea investi în aparatură
electronică, de comunicaţie, care să îţi îmbunătăţească viaţa de zi cu zi. Nu te pripi în a arunca cu banii şi apelează la un specialist.

Vărsător
În ceea ce te priveşte, Luna în Scorpion îţi intensifică gustul pentru putere şi pentru recunoaştere socială. Este posibil să demarezi un nou proiect profesional, care necesită timp, răbdare şi o foarte bună organizare pentru a da roade. Pe de altă parte, eşti precipitat şi îţi doreşti rezultate imediate. Fii discret şi construieşte-ţi o strategie pe termen lung.

Peşti
Ţie, Luna în Scorpion, amplasată în zona cunoaşterii şi a filosofiei de viaţă, îţi intensifică plăcerea pentru studiu şi cercetare. Poţi intra în contact cu un profesor sau îndrumător, care ţi-ar putea ghida paşii în demersul tău, dar ai tendinţa de a te îndoi de ideile sau metodele sale. Debarasează-te de dorinţa de a controla şi lasă-te modelat, pentru a evolua.

×