x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marți, 14 aprile 2015. Imaginatia ta nu sta locului deloc, astazi

Horoscop zilnic, marți, 14 aprile 2015. Imaginatia ta nu sta locului deloc, astazi

14 Apr 2015   •   11:21
Horoscop zilnic, marți, 14 aprile 2015. Imaginatia ta nu sta locului deloc, astazi

Vei fi dezamagit daca ai sa consideri ca astazi poti hotari tu soarta celor din jur sau ca poti controla ceea ce se intampla. De aici si recomandarea de a fi sincer cu ceilalti si cu tine in mod special. Este una dintre acele zile in care iti este poti face rau, incercand sa faci bine, de fapt. Altruismul nu este cea mai buna cale pe care sa mergi, nu astazi, de fapt.

Taur 
Ar trebui sa ai incredere in propria-ti judecata, atunci cand subiectul este legat de finantele tale. Oricat de mult te-ai stradui, ai toate sansele sa comiti mici erori, asaca, daca esti relaxat, ai putea avea o viziune de ansamblu mai clara asupra evenimentelor, luand decizii mai potrivite circumstantelor actuale. Lasa-te inspirat de ideile si de visele pe care le ai. 

Gemeni 
Imaginatia ta nu sta locului deloc, astazi. Ceea ce iti este de folos, atat timp cat nu vei ajunge sa crezi ca ceea ce este in mintea ta este identic si in realitate. Bariera intre cele doua este foarte fina… Pentru a-ti simplifica viata, cel mai bine ar fi sa pastrezi pentru tine concluziile la care astazi ajungi. De multe ori tacerea este de aur. Si de aceastadata, de asemenea…

Rac 
Inca nu stii daca sa iti pastrezi atitudinea conservatoare ori daca sa adopti o noua cale. Se pare ca va trebui sa iei astazi o decizie. Vestea buna este aceea ca este de ajuns sa faci o schimbare, nu neaparat una semnificativa, pentru ca efectele sa se vada imediat (efecte favorabile). Cu toate acestea, pana nu esti hotarat cum si in ce directie te indrepti, ar fi bines a nu actionezi.

Leu 
Asigura-te ca ceea ce vrei sa faci si modul in care actionezi pentru a-ti atinge telurile nu le va face niciun rau ceor cu care interactionezi. De asemenea, asigura-te ca nu vrei doar sa atragi atentia asupra ta. Degeaba ai parte de o intuitie formidabila, atat timp cat nu o asculti si cat nu incerci sa materializezi in plan fizic ceea ce se afla in mintea ta. Ajutorul vine de acolo de unde te astepti mai putin…

Fecioara
Chiar si tu iti doresti sa ai parte de ceva nou, astazi. Nu te mai multumeste nimic din rutina cu care te-ai obisnuit, nu te mai incanta nimic din ceea ce pana acum tu ai organizat sau aranajat. In acelasi timp, la locul de munca nu-ti mai gasesti rostul, dorind ca ceva nou sa se intample. Nu este o zi favorabile pentru asumarea unor noi responsabilitati. 

Balanta 
O zi cu multe bucurii, pentru tine. Oportunitati de a-ti face viata si mai frumoasa apar din senin, cand te astepti mai putin. Practic, se pare ca iti sta mintea numai la distractie si la a visa cu ochii deschisi, nicidecum la onorarea unor responsabilitati deja asumate. Nu este nimic gresit, atat timp cat nu exagerezi. Nu uita sa revii cu picioarele pe pamant… 

Scorpion 
In cazul in care esti nefericit si nu stii de ce, cauta sursa acestor probleme in interiorul tau, nicidecum acuzandu-i pe cei din familie ori dand vina pe mediul in care tu ti-ai ales sa traiesti. Nu uita ca vorba dulce mult aduce, mai ales ca vorbele tale au o forta foarte mare de persuasiune atunci cand este cazul. Fii integru si persuasiv.

Sagetator 
Este posibil sa iti vina in minte tot felul de amintiri, astazi. Fie ca sunt foarte recente, fie ca sunt de cand erai copil, acestea au rolul de ate face sa iti analizezi mai bine trairile din acele perioade si sa extragi invataturile de care ai nevoie. Fii atent la ceea ce astazi spui, pe cat posibil; foarte usor aceste lucruri pot fi folosite impotriva ta, la un moment dat. 

Capricorn 
Este de preferat sa fii atent ce mananci astazi sau ce idei alegi sa adopti ca rezonand cu felul tau de a fi. Nici in ceea ce priveste finantele nu stai foarte bine – este posibil sa fii nevoit a cheltui mai mult decat te astepti pentru lucruri de care nu ai neaparat nevoie. De asemenea, nu este o zi favorabila impartasirii secretelor. Asigura-te ca poti avea incredere in cel de langa tine. 

Varsator 
Ziua iti poate deveni una dintre cele mai frumoase in orice moment, deoarece este posibil ca o turnura neasteptata a evenimentelor sa iti faca viata cel putin frumoasa. Pe de alta parte, ai grija ce anume iti doresti, deoarece aceste dorinte pot deveni foarte usor realitate. Actioneaza fara teama de esec si rezerva-ti timp de gandire inainte de a avea incredere intr-o persoana pe care abia ai cunoscut-o.

Pesti 
In prima parte a zilei, risti sa te inneci in propriile lacrimi; ca atare, nu amplifica, prin puterea gandului, ceea ce simti. Spre seara, vei resimti acea putere care te face sa mergi mai departe, fara a-ti pastra atasamentele de care nu mai ai nevoie. Ramai in expectativa, nu te mai agita incercand sa faci in asa fel incat lucrurile sa iasa cum vrei tu, pentru ca in final vei avea de castigat din aceasta pasivitate.


Astrolog Alina Carciumarescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Astrocafe.ro te invita la Workshop-ul transformational: Un nou TU. Innoieste-ti Viata! 
Un eveniment organizat de Dr. Nicoleta Svârlefus


Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Astrocafe.ro te invita la Workshop-ul transformational: Un nou TU. Innoieste-ti Viata! 
Un eveniment organizat de Dr. Nicoleta Svârlefus

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×