x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 25 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 25 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

24 Feb 2014   •   20:51
Horoscop zilnic, marţi 25 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Răbdarea este singura “armă” pe care o ai acum la îndemână şi pe care te poţi baza. Timpul ar fi al doilea aliat, dar numai în cazul în care îl ai la dispoziţie. Cu toate acestea, a aştepta “momentul potrivit” pentru a trece la acţiune nu este o scuză pentru amânarea unor decizii importante pe care trebuie să le iei. O zi plină de echivoc, însă, odată găsit echilibrul, nimic nu îţi poate stă în cale.

Taur
Dansând cu... Pluton. Luna, traversând semnul Capricornului în această zi, alăturându-i-se lui Pluton ­ cel deja prezent acolo de câţiva ani ­ îţi amplifică nu doar imaginaţia, ci şi dorinţa de a face totul în conformitate cu aspiraţiile tale. Este o zi în care probabilitatea de a obţine un succes impresionant este prezentă, este o zi care nu merită a fi pierdută cu fleacuri.

Gemeni
O zi în care, cu cât vorbeşti mai puţin, cu atât mai mult îţi poţi asculta gândurile, descoperind adevăratul sens al celor ce ţi se întâmplă. Rămâne valabil sfatul de a nu începe ceva nou acum, de a nu pune bazele unei afaceri ­ mai aşteaptă câteva zile pentru acest lucru. Până atunci rezervă-ţi timp pentru a-ţi pune viaţa la cale. O perspectiva nouă prin prisma căreia să priveşti lucrurile îţi este de folos.

Rac
Iubire versus frică. Ştim cu toţii, Iubirea vine de la Cel de Sus, frica de la cel necurat. Cum aspectul format de Venus şi Saturn, acentuat de prezenţa Lunii însemnul său de exil ­ cel al Capricornului ­ ar putea să îţi scoată la suprafaţă toate sentimentele urâte pe care le ai, mai ales în ceea ce te priveşte, este de preferat să acţionezi după cum Iubirea îţi “cere” şi nicidecum cu frica-n sân.

Leu
Sănătatea este acel domeniu al vieţii care pare a-ţi da de furcă. Fie că este vorba despre o simplă răceală, fie că este vorba despre un reumatism accentuat sau ceva similar, că gravitate, obligativitatea de a face schimbări în rutina-ţi zilnică nu este ceva demn de neluat în seama. Poate că este nevoie şi de ceva mai multă solitudine, aşadar, rămâi pentru o perioadă doar tu, cu gândurile tale. Ai multe de aflat...

Fecioara
Pur şi simplu, încearcă să nu judeci oamenii ­ în special prietenii ­ atunci când ţi se cere ajutorul. Chiar dacă în sufletul tău, intenţia este bună, efectele pe care le generezi, atunci când critici, sunt cele contrare voinţei tale. Încearcă să înţelegi ce anume i-a îndemnat pe aceşti oameni să aleagă ceea ce au ales. Este şi mai simplu, şi mai liniştitor, de ambele părţi.

Balanţă
Ai parte evenimente aduse în viaţa ta de influenţa Lunii, situată în cea de-a patra casă a horoscopului tău solar ­ este posibil să fii nevoit a acorda mai multă atenţie problemelor existente acasă. Şi asta deoarece ai prefera să faci orice altceva, mai puţin să te preocupi de ceva, de o problemă sau situaţie neplăcută ce nu pare a-şi găsi sfârşitul prea curând. Ai nevoie, însă, de o atitudine optimistă.
 
Scorpion
O zi de petrecută acasă. Sau în locul/locurile unde mai ai câte ceva de terminat şi încă nu ai reuşit să duci la bun sfârşit treburile. În cazul în care ai ceva important de comunicat altora, acum este momentul să o faci. Într-adevăr, este o zi a cărei atmosferă pare apăsătoare şi monotonă, însă, odată terminate treburile sau respectate îndatoririle, se va resimţi ca una dintre zilele care nu au trecut degeaba.

Săgetător
Ai parte de ajutorul celor care îţi sunt aproape, astăzi, în special al celor care îţi sunt cu adevărat prieteni. Ceea ce te îndreptăţeşte să le spui ce ai pe suflet. Chiar dacă informaţiile (sfaturile) pe care le primeşti nu sunt pe placul tău, gândeş-te serios la ce înseamnă acestea, căci eşti pregătit să afli şi să accepţi adevărul. Uneori, a fi vulnerabil şi a recunoaşte acest lucru nu este de condamnat.

Capricorn
Pe cât posibil, nu îţi asuma mai multe responsabilităţi decât poţi onora. Dacă nu ştii ce implică o acţiune nouă, dacă nu înţelegi care este mecanismul şi cum funcţionează acesta, încearcă să nu promiţi altora că vei rezolva lucrurile. Câştigi respectul celorlalţi fără greutate, în cazul în care ştii să îţi setezi limitele şi nici să nu le depăşeşti.

Vărsător
Probabil că această zi pare cel puţin plictisitoare. Şi ai putea să simţi acest lucru pur şi simplu pentru că visele tale sunt mai măreţe decât însăşi viaţa. Dacă prezentul nu este ceea ce ţi se potriveşte, încearcă să extragi din imaginaţia de care dai dovadă caracteristicile viitorului. Ascultă-ţi intuiţia şi ai încredere că lucrurile vor fi cândva aşa cum ţi le imaginezi.

Peşti
Se pare că astăzi dai dovadă de exces de zel. Încearcă să nu încalci liberul arbitru al celor care îţi cer ajutorul, căci este o zi în care foarte uşor poţi încălca limitele. Nu este o zi în care să fii în siguranţă atunci când te consideri mai puternic decât majoritatea, iar posibilitatea de a-ţi pierde energia cheltuind-o în acţiuni inutile este evidentă. Păstrează-ţi timp şi pentru tine însuţi.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×