x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 29 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 29 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

28 Mai 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------
Luna isi continua drumul in constelatia Fecioarei si il intalneste pe Marte, predispunand la impulsivitate, nevoia imperioasa de a schimba sau corecta ceva in anumite domenii de viata. Este o zi destul de agitata, in care e important sa ne canalizam energia spre a face ca lucrurile pe care ni le dorim sa se intample.

BERBEC
Conjunctia Luna-Marte in Fecioara ar putea starni adevarate furtuni la locul de munca. Nu te poti abtine de la critici, observatii si reprosuri, ceea ce poate duce la decizii radicale, luate pe un fond de saturatie in ceea ce priveste niste nereguli care au persistat prea mult timp. In ceea ce priveste sanatatea, fii atent la ce mananci si aminteste-ti sa te si relaxezi.

TAUR
Experientele de astazi, chiar daca sunt provocatoare, te ajuta sa-ti dai seama ce alegeri au fost paguboase, mai ales din punct de vedere financiar. E posibil ca pana acum sa nu fi stiut cum sa-ti valorifici calitatile in modul cel mai potrivit, asa ca acum poti schimba lucrurile daca esti dispus sa renunti la niste compromisuri si sa privesti spre oportunitati.

GEMENI
Astazi se pot amplifica niste tensiuni sau conflicte in familie. Exista multe reprosuri, critici, plangeri din partea celor dragi, insa nu e cazul sa te identifici cu toate acestea. Mai bine uita-te cum ai ajuns in acest punct si fii dispus sa-ti asumi partea ta de responsabilitate, pentru a permite transformarii benefice sa aiba loc.

RAC
Fara doar si poate, aceste zile sunt incordate, mai ales la nivel de comunicare. Dualitatea, versatilitatea si lipsa de integritate a unor oameni cu care ai de-a face te aduc in punctul de a trage concluzii radicale si de a trece la revizuirea atitudinii fata de acesti oameni, chiar cu riscul de a produce confuzie si dezaprobare in jur.

LEU
Luna il intalneste pe Marte in Fecioara si predispune la impulsivitate in chestiunile legate de bani si afaceri, mai ales daca te-ai ales cu pagube si pierderi prin intermediul prietenilor. Asadar, astazi schimbi foaia, adica pui punct unor asocieri sau unor gesturi generoase care au fost gresit intelese. Investitiile ar trebui evitate.

FECIOARA
S-ar putea ca o initiativa sau un proiect la care tii mortis sa te coste ruperea unei relatii profesionale sau schimbarea raportului de forte intr-o afacere. Asadar, astazi e important sa-ti asumi atat beneficiile, cat si costurile unor alegeri pe care le faci, in special in ceea ce priveste cariera si relatiile din aceasta zona.

BALANTA
O zi in care epuizarea se poate rasfrange si asupra sanatatii fizice, prin tot felul de simptome care te avertizeaza ca e momentul sa te mai ocupi si de tine. Asadar, astazi pune in asteptare orice ambitie profesionala sau de alta natura si acorda timp ingrijirii personale si relaxarii. Practicile spirituale si terapiile alternative iti pot fi foarte utile.

SCORPION
Astazi iti pui in functiune flerul de detectiv si fin psiholog, pentru a afla informatii legate de un prieten sau de intentiile acestuia in relatia cu tine. De asemenea, poti descoperi dedesubturile, eventual fisurile unui proiect in care te-ai implicat. In orice caz, aceasta zi iti asaza in fata ochilor lucruri pe care fie nu le-ai vazut, fie te-ai prefacut ca nu exista.

SAGETATOR
Gratie contextului astral de astazi, destul de incordat de altfel, realizezi ce sau cine te tine pe loc, la ce e necesar sa renunti pentru a obtine succesul si care este calea potrivita pentru nivelul evolutiv la care ai ajuns. Sunt posibile si conflicte cu persoane autoritare sau discutii tensionate cu partenerul de viata, insa ai incredere ca totul se intampla cu un scop.

CAPRICORN
Impulsivitatea si reactiile orgolioase la care esti predispus astazi te pot face sa pierzi din vedere scopurile esentiale si sa te ratacesti printre detalii care mai de care mai neinsemnate. Activitatile intelectuale, mai ales daca e vorba de examene sau interviuri, necesita rabdare, concentrare si prudenta. Persoanele publice e bine sa fie atente ce declaratii fac.

VARSATOR
S-ar putea ca niste plati urgente sau cheltuieli neprevazute sa te determine sa amani satisfacerea unor placeri personale sau sa incetinesti lucrul la un proiect destul de costisitor. Oricum, astazi fii atent cum iti gestionezi resursele, fii atent la informatiile pe care le auzi si adapteaza-te din mers oricaror schimbari.

PESTI
Daca te afli intr-o perioada dificila in ceea ce priveste relatia conjugala, astazi, tensiunile deja existente pot lua amploare si se pot chiar concretiza in niste decizii radicale. Unii nativi pot pune punct unei relatii, altii se indeparteaza pentru o vreme, iar altii hotarasc sa schimbe complet atitudinea fata de partener si fata de cei din jur.

×