x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic marți, 30 aprilie 2024. Tranzitele provocatoare dintre Venus, Pluto și Saturn aduc dificultăți și paranoia

Horoscop zilnic marți, 30 aprilie 2024. Tranzitele provocatoare dintre Venus, Pluto și Saturn aduc dificultăți și paranoia

de Andreea Tiron    |    29 Apr 2024   •   11:00
Horoscop zilnic marți, 30 aprilie 2024. Tranzitele provocatoare dintre Venus, Pluto și Saturn aduc dificultăți și paranoia
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic marți, 30 aprilie 2024. Berbecii au o zi dificilă, Gemenii sunt nesiguri, Scorpionii sunt plini de ranchiună, iar Peștii reacționează exagerat.

Berbec

Săptămâna începe dificil, cu problemele legate de proprietate și resentimente. Primești mesaje amestecate care fac situația greu de gestionat și te îngrijorezi. Dacă simți că devii obsedat de o anumită o problemă, consideră asta un semn că trebuie să te retragi și să te odihnești. Oamenii s-ar putea să nu fie receptivi astăzi, cu Venus în aspect provocator pentru Saturn și Pluto.  

Taur

Venus în zodia ta te ajută să atragi atenția celor din jur. Dorința de mai multă libertate și spontaneitate este mare, dar ambițiile sau dorința dvs. de a controla lucrurile și statutul dvs. la locul de muncă pot interfera, ducând la tensiuni și poate chiar la o explozie de furie. Indiferent cât de complicate ar fi lucrurile, țineți cont că puterea reală nu vine din manipularea altora, ci mai degrabă din controlul asupra propriilor impulsuri și a propriei vieți.

Gemeni

Influențele lui Venus de astăzi ridică nesiguranțe și temeri. Dorințele tale sunt complicate acum și cel mai bine este să le rezolvi pe loc, decât să le lași să te controleze. Ceva ce ai prefera să păstrezi secret poate ieși la lumină. Ceea ce ai îngropat nu va dispărea până când nu te confrunți cu asta și, dacă nu ești atent, te poate face să te comporți distructiv. Căutați rădăcina problemei.

Rac

Influențele provocatoare ale lui Venus de astăzi te fac să te temi de o problemă care te trage în jos. Nu-ți fie frică să renunți la luptele fără sens. Frica de a ieși din rutină stă la baza comportamentelor provocatoare de astăzi. Pot exista sentimente mixte față de cineva apropiat și trebuie să rezolvi acest mister. Aveți grijă să nu cedați la presiune sau paranoia.

Leu

Tranzitele lui Venus de astăzi aduc obstacole temporare în relații. Oamenii sunt deosebit de sensibili și irascibili astăzi, deoarece tranzitele pot stârni un pic de paranoia sau suspiciune în interacțiunile noastre. Trecutul îngropat sau ignorat, lucruri legate în principal de frici, poate apărea în moduri nestăpânite și neașteptate. Puțină autocunoaștere nu-ți strică. Încercați să faceți pace cu trecutul.

Fecioara

Aspectele lui Venus de azi sunt complicate. Stârnesc frustrări îngropate sau pot declanșa temeri legate de a te simți exclus sau chiar situații care nu sunt sub controlul tău. Te simți împovărat de probleme legate de muncă, relații și sănătate. Dacă ești copleșit, nu te teme să delegi. Reducerea volumului de muncă te poate ajuta să ai mai mult timp pentru tine.

Balanță

Tranzitele complicate de astăzi sugerează necesitatea de a face față problemelor și temerilor persistente. Tensiunile din viața romantică sau personală pot fi mari. Încercați să renunțați la supraanalizarea problemelor sau să vă concentrați asupra lucrurilor pe care nu le puteți controla, în special asupra oamenilor și relațiilor, astfel încât să vă puteți concentra pe o energie pozitivă care vine în viața voastră.

Scorpion

Odată cu tranzitele lui Venus de astăzi, vin norii de furtună, mai ales dacă v-ați ignorat sau îngropat sentimentele, temerile sau resentimentele, în special legat de familie, un prieten apropiat sau un partener. Tensiunile provin din nevoia de a face schimbări profunde și de durată. Păstrarea păcii este o aspirație nobilă, dar uneori aduce multă ranchiună. Astăzi, s-ar putea să vedeți mai clar aceste resentimente!

Săgetător

Influenţele lui Venus de astăzi tind să creeze dramă în toate interacțiunile tale. În realitate,  ziua are un mod de a-ți arăta unde ești prea atașat pentru binele tău. Renunță la idei sau planuri care nu îți mai servesc. Poate exista o tendință de a te simți subapreciat acum și, deși aceasta poate fi chiar adevărat, este mai bine să lucrezi la un plan pentru a schimba lucrurile decât să te stresezi inutil.

Capricorn

Aspectul Venus-Pluto aduce întorsături de situație sau complicații cu o relație amoroasă. Este logic să fii precaut și să apelezi la răbdare pentru a-ți înțelege temerile și sentimentele. Încercați să nu vă subestimați. Poate fi o provocare să rămâneți detașat și imparțial acum, dar nu trebuie să vă blocați în probleme. Încearcă să fii flexibil și dispus să te adaptezi.

Vărsător

Pluto tranzitează în prezent semnul tău și este tensionat astăzi. Ca atare, dacă te afli într-o situație grea sau dificilă, situația va fi exacerbată acum. Dacă nu recunoașteți și nu vă onorați nevoia de a face pace cu voi înșivă, nu veți ajunge nicăieri. Evenimentele de astăzi declanșează nevoia de a face schimbări profunde și permanente. Luna se mută și ea în semnul tău, evidențiind emoțiile profunde.

Pești

Este ușor să reacționezi exagerat la lucruri mărunte sau evenimente minore cu aceste tranzite complicate. Sunteți foarte alert cu Venus acum în sectorul dvs. de comunicații, dar aveți grijă ca acest lucru să nu ducă la suprastimulare sau nervozitate astăzi. Nu mai încerca să controlezi totul. Frustrarile pe care adesea le ignori vor ieși la suprafață astăzi. S-ar putea să descoperi dorințe despre care nici măcar nu știai că există.

 

 

×