x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic marți, 5 septembrie 2023. Berbecii au nevoie de confort, Racii se vindecă emoțional, iar Săgetătorii se simt neînțeleși

Horoscop zilnic marți, 5 septembrie 2023. Berbecii au nevoie de confort, Racii se vindecă emoțional, iar Săgetătorii se simt neînțeleși

de Andreea Tiron    |    04 Sep 2023   •   10:30
Horoscop zilnic marți, 5 septembrie 2023. Berbecii au nevoie de confort, Racii se vindecă emoțional, iar Săgetătorii se simt neînțeleși
Sursa foto: unsplash.com

Horoscop zilnic marți, 5 septembrie 2023. Gemenii își ascultă sentimentele, Scorpionii caută echilibru, iar Capricornii sunt jucăuși

Berbec

Nevoia ta de confort este mare astăzi. Ziua va deveni din ce în ce mai aglomerată pe măsură ce avansează și, dacă nu te adaptezi  la ritmul rapid, îți va fi foarte greu. Cu un aspect provocator minor între Soare și Pluto, țineți cont că graba strică treaba, ceea ce poate duce la decizii greșite.

Taur

Tranzitele de astăzi reușesc să atragă atenția asupra banilor, afacerilor sau problemelor de proprietate, iar concentrarea mai puternică pe emoțiile complicate poate interfera cu productivitatea. Evită să tragi concluzii pripite sau să recurgi la tactici necurate pentru a-ți atinge scopurile. Încercați să obțineți mai multe informații înainte de a lua decizii importante.

Gemeni

Cu Luna continuând tranzitul către a doisprezecea casă solară privată, probabil că veți începe ziua preferând puțină liniște sau anonimat. Mai târziu apare nevoia de conexiune emoțională. Este timpul să-ți asculți sentimentele.

Rac

Ai face bine să-ți întrerupi programul încărcat și să te bucuri de câteva zile în care ambițiile trec în plan secund. Din punct de vedere emoțional, este timpul să vă vindecați. Cel mai bine este să evitați stresul nejustificat din cauza diferențelor de opinii. S-ar putea să întâmpinați dificultăți în a înțelege ce așteaptă alții de la tine și ceea ce crezi cu adevărat că poți și ar trebui să faci. Ar fi de ajutor dacă ai găsi o cale de mijloc.

Leu

Circumstanțele par să te oblige să fii atent la priorități. Pot exista niște curente subterane tensionate de gestionat. Alții pot să nu pară cooperanți sau deschiși la ideile tale. Acest tranzit stârnește temeri de a nu ne atinge obiectivele și sentimentul că trebuie să stabilim strategii pentru a obține ceea ce ne dorim. Încercați să urmăriți și să ascultați înainte de a face mișcări bruște.

Fecioară

Dispoziția ta pentru aventură continuă și astăzi, dar Luna se mută în partea de sus a hărții tale scoțând la iveală latura ta mai serioasă sau responsabilă. S-ar putea să nu fie ușor să treci peste frustrări. Acest tranzit poate produce lupte de putere sau tensiuni cu un iubit, copii sau prieteni.

Balanță

Pot exista unele probleme astăzi și un comportament înșelător cu provocarea minoră Soare-Pluto. Stresul se poate dezvolta pe măsură ce devii conștient de responsabilități care ar putea, la început, să pară puțin prea mult pentru a le gestiona. Evitați luptele pentru putere care nu duc nicăieri.

Scorpion

Luna își continuă tranzitul în sectorul tău de parteneriat astăzi, iar tu cauți echilibru și perspectivă. Ești mai înclinat să privești și să asculți decât să treci la acțiune. Cheia este să evitați să fiți prins în prea multe proiecte sau să vă faceți griji pentru mai multe lucruri simultan. S-ar putea să vă ajute să faceți o listă de priorități.

Săgetător

Relațiile îți captează atenția astăzi. S-ar putea să nu te simți complet înțeles, iar tranzitele de astăzi nu sunt propice pentru a duce mai departe planurile personale. Evitați să depindeți de cineva care să vă ajute pentru moment.

Capricorn

Sunteți într-o dispoziție jucăușă și cooperantă.  Pe măsură ce ziua trece, ești înclinat să iei lucrurile mult mai în serios. Atenția ta se îndreaptă către rezolvarea afacerilor și a problemelor urgente. Ar trebui să faci tot posibilul pentru a evita să fii prins în jocurile emoționale, încearcă să nu folosești tactici manipulative pentru a obține ceea ce îți dorești.

Vărsător

Pot exista tensiuni în relațiile interpersonale dacă tu sau ceilalți vă concentrați pe defecte, ceea ce este o tendință acum. Distragerile sunt destule, iar cheia va fi prioritizarea și adoptarea unei abordări mature.

Pești

Gravitați spre locuri și oameni plini de viață.  Tânjiți după mai mult confort, familiaritate și liniște pe măsură ce Luna se mută în sectorul familiei și sufletului dvs. mai târziu astăzi. Este timpul să-ți explorezi lumea interioară și să intri în contact mai bine cu nevoile tale. Există o tendință de a amplifica dramatismul, ceea ce face o idee bună să țintești să rămâi obiectiv în mijlocul confuziei.

×