x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri, 1 aprilie 2015. Ti-ar prinde bine sa mai incetinesti ritmul, acordand mai multa atentie corpului tau

Horoscop zilnic, miercuri, 1 aprilie 2015. Ti-ar prinde bine sa mai incetinesti ritmul, acordand mai multa atentie corpului tau

01 Apr 2015   •   02:03
Horoscop zilnic, miercuri, 1 aprilie 2015. Ti-ar prinde bine sa mai incetinesti ritmul, acordand mai multa atentie corpului tau
Berbec  
Fie ca este vorba de ceea ce faci la serviciu, fie ca este vorba de propria sanatate, astazi vei oscila intre nevoia de rezultate palpabile si a avea incredere in intuitia ta. Solutia, desi nu tocmai confortabila, rezida in reconfigurarea convingerilor personale. Nu lasa gandurile negre sau grijile excesive sa-ti estompeze energia, doar ai incredere si mergi inainte cu principiile care functioneaza. 

Taur
Esti dispus sa investesti mai multa energie pentru a obtine ceea ce doresti si asta te va determina sa fii mai atent la cat de realiste sunt planurile tale versus implicare si responsabilitate, mai ales in fructificarea propriilor talente. Cauta sa analizezi unde este nevoie sa mai slabesti controlul, eventual ce limite ai de depasit in ceea ce priveste parteneriatele in care esti implicat. 

Gemeni
Astazi vei fi provocat sa te intrebi cat esti dispus sa-ti asumi anumite obligatii ce tin de familie si cat te refugiezi in lumea creativitatii sau chiar a propriilor utopii. Poate este nevoie sa reevaluezi conceptiile tale referitoare la ceea ce crezi ca se asteapta de la tine. Un prieten intelept sau sfatul unui varstnic, ar putea sa-ti ofere o viziune pragmatica, dincolo de implicarea ta emotionala. 

Rac
Rutina activitatilor zilnice poate fi astazi pentru tine o misune provocatoare, fiind nevoie sa gasesti un echilibru intre exprimarea clara, la obiect si tendintele evazive, mai ales atunci cand nu te pasioneaza subiectul. Fiindca la serviciu ti se cer rezultate si o buna organizare, ar fi indicat sa tratezi cu maxima seriozitate anumite aspecte ce pot avea implicatii pe termen lung. 

Leu
Optimismul si increderea ca vei gasi solutiile dar si persoanele potrivite pentru orice problema s-ar putea sa te faca sa treci cu vederea destul de usor dilema financiara de astazi. Daca alegi sa fii mai atent acum cu gestionarea bugetului, sa dai importanta elementelor neclare si mai ales sa reevaluezi riscurile pe care vrei sa ti le asumi, vei avea numai de castigat. 

Fecioara 
Cu Luna aflata astazi in semnul tau zodiacal, poti avea parte de emotii fluctuante, ce deseori tind sa-ti influenteze deciziile. Iar daca din start va fi dificil a decela ceea ce este o certitudine de ceea ce este numai in mintea ta, ar fi indicat sa eviti a trage concluzii definitive. Mai intai, aloca-ti timp si reflecteaza la ce principii te raportezi in relatia cu familia si unde e loc de asumare a responsabilitatilor. 

Balanta
Astazi, ti-ar prinde bine sa mai incetinesti ritmul, acordand mai multa atentie corpului tau si semnalelor pe care acesta ti le poate transmite. S-ar putea astfel sa ajungi la concluzia ca ai nevoie sa te bucuri de viata si de momente de tihna alaturi de persoana iubita, nu doar sa incerci a-ti maximiza agenda zilnica. Intutia si visele te pot ajuta sa iti reevaluezi convingerile si atitudinea vis-a-vis de stilul de viata. 

Scorpion
Astazi esti provocat sa gasesti un echilibru, imbinand constructiv inspiratia cu o buna planificare si atentia la detalii, mai ales in ceea ce priveste proiectele pe termen lung. Astfel, oricat de entuziast ai fi in a demara si obtine rezultate, poti reconsidera beneficiile unor castiguri rapide, acordand o mai mare importanta realizarilor lente dar pe care te poti baza. 

Sagetator
Cantarirea judicioasa a timpului dedicat zonei socio-profesionale si atentia catre ceea ce se intampla acasa sunt astazi teme de gandire in contextul in care simti ca ar trebui sa faci fata cu maturitate ambelor domenii, la fel de importante in viata ta. Poate o mica vacanta sau contactul cu oameni ce au viziuni diferite te pot ajuta sa privesti cu mai mare deschidere aceste experiente. 

Capricorn 
Uneori iti poate veni mai greu sa aderi la indemnul de a crede fara a cerceta si asta s-ar putea intampla azi. Atat tu cat si cei carora le vorbesti aveti nevoie de fapte si explicatii concrete iar sinceritatea ar fi indicat sa ramana elementul de baza. Desi nu tocmai facil, demersul de a te debarasa de conceptii invechite care te tin pe loc s-ar putea dovedi de bun augur pentru tine. 

Varsator
Desi esti tentat sa te implici activ in largirea cercului tau relational, cu scopul crearii unor parteneriate solide, astazi este recomandat sa clarifici anumite aspecte ce tin de zona financiara. Trecerea cu vederea a unor detalii importante te poate costa, asa ca stipularea unor termeni contractuali cat mai clari ar fi de dorit daca vrei ca planurile tale sa porneasca pe o baza solida. 

Pesti 
Orientat catre nevoile partenerului tau, astazi poti resimti ca apasatoare unele responsabilitati si angajamente, chiar daca ai cele mai bune intentii de a fi de ajutor si eficient la nevoie. Pana la urma, ai si tu propriile momente in care ti-ar prinde bine sa ramai in lumea viselor tale. Astfel, ziua de azi poate fi propice pentru a stabili o lista de prioritati pe baza carora sa-ti urmezi directia in viata. 

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Astrocafe.ro te invita la Workshop-ul transformational: Un nou TU. Innoieste-ti Viata! 
Un eveniment organizat de Dr. Nicoleta Svârlefus


Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×