x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 11 februarie 2015. O zi destul de incarcata din punct de vedere emotional

Horoscop zilnic, miercuri 11 februarie 2015. O zi destul de incarcata din punct de vedere emotional

11 Feb 2015   •   00:45
Horoscop zilnic, miercuri 11 februarie 2015.  O zi destul de incarcata din punct de vedere emotional
Berbec  
Astazi, desi se anunta o zi destul de incarcata din punct de vedere emotional, ai sansa de a sonda in profunzimile sufletului tau, a defini cu claritate care sunt dorintele tale si ce nu-ti este benefic, astfel reusind sa te desprinzi mai usor. Vestea buna este ca Mercur, planeta comunicarii ti-a oferit timpul necesar sa reanalizezi planurile de viitor iar acum ramane sa incepi a le pune in practica. 

Taur
Tendintele posesive se pot manifesta astazi in relatia cu cei dragi fiindca privesti lucrurile cat se poate de serios, cerand si oferind implicare si devotament total, fara prea multa dispozitie pentru compromis. Cariera incepe usor, usor sa reintre pe un fagas cursiv, dupa ce timp de trei saptamani ai avut ocazia sa revizuiesti ce este necesar sa aduci nou in acest domeniu. 

Gemeni
Viziunea de ansamblu, ideile avangardiste dar si relatia cu strainatatea incep sa le lege cu mai mare usurinta, odata ce Mercur, planeta ta guvernatoare, isi va relua cursul direct, in dupa amiaza acestei zilei. Totusi, astazi ar fi indicat sa iti conservi energia, concentrandu-te numai pe actiuni in care esti puternic implicat din punct de vedere emotional sau in care ai un interes strict financiar. 

Rac
Relatia cu proprii copii dar si cu persoana iubita par sa fie astazi subiectul principal pentru atentia ta, avand tendinta de a prioritiza activitatile si a gasi mai mult timp liber pentru a petrece clipe frumoase impreuna. Domeniul financiar ofera de acum sanse favorabile pentru obtinerea unor imprumuturi sau beneficii, insa astazi excesele de generozitate iti pot afecta substantial bugetul. 

Leu
Astazi, ai ocazia de a face putina ordine in viata ta si a renunta la obiceiuri sau un anume stil care te impiedica sa fii alaturi de cei dragi din familie, atat cat ti-ai dori. Sansele de a purta un dialog constructiv cu partenerul tau de viata cresc semnificativ odata cu reluarea mersului direct al planetei comunicarii, insa nu te grabi inca sa tragi concluzii finale, mai ales pe un fond incarcat afectiv. 

Fecioara 
Astazi ar fi indicat sa incerci sa-ti urmezi agenda zilnica numai daca simti sa te implici cu tot sufletul tau, sau cel mult, daca ceea ce faci are legatura cu domeniul artistic, nevand altfel rabdare pentru trivialitati. Relatiile cu colegii incep sa devina functionale la capitolul comunicare, mai ales ca timp de trei saptamani ai avut ocazia sa analizezi unde este cazul sa schimbi strategia. 

Balanta
Sectorul financiar se afla printre zonele tale principale de interes dar, este indicat sa nu te grabesti in a lua anumite decizii sau a face cheltuieli importante fara sa fii complet informat si fara sa fi evaluat la rece toate implicatiile. Dorinta de a duce un trai confortabil trebuie corelata cu viabilitatea planurilor tale de viitor dar vei fi ajutat de acum de un plus de inspiratie creativa.

Scorpion
Luna se afla astazi in propriul tau semn, fapt ceea ce implica un plus de emotivitate si stari schimbatoare de dispozitie, pe care le iei destul de in serios. Ti-ar fi de folos daca ai exprima cat mai clar care sunt dorintele si trairile tale interioare, atat in relatia cu familia dar si in relatia cu superiorii tai, sporindu-ti sansele de a te face inteles dar si de a-ti arata latura altruista. 

Sagetator
Este o zi mai degraba potrivita retragerii din tumultul cotidian si reflectiei profunde asupra acelor calitati personale care te pot ajuta sa te pui in valoare dar si de a fi retribuit pe masura. Acum ca Mercur, planeta comunicarii, isi reia mersul direct, ideile vor fi mult mai cursive si dialogurile mai fructuoase. Daca simti nevoia, cauta sustinerea celor dragi si fii increzator in intuitia ta. 

Capricorn 
Ai puterea de a face ordine in planurile tale si a le alege doar pe cele care par sa-ti serveasca cel mai bine interesele. Totusi, ai in vedere anumite tendinte optimiste si riscul unor afaceri fara acoperire. Vestea buna este ca nu duci lipsa de sustinatori, nici de vorbe mestesugite, reusind de acum sa gasesti mult mai usor solutii originale si contexte sociale de a-ti spori sursele de venit. 

Varsator
Timp de trei saptamani ai avut parte de tot felul de idei iesite din comun iar de acum, ai sansa de a le exprima coerent dar si de a le pune in practica, cu sanse bune de castig. Ar fi de folos o analiza profunda a tiparelor emotionale pe care e cazul sa lasi in urma daca vrei sa faci inca un pas pe scara evolutiei tale socio-profesionale precum si un evitarea amestecului afectiv in anumite parteneriate. 

Pesti 
Capabil de a atinge anumite profunzimi filosofice si dornic de a intra in contact mai apropiat cu zona spirituala, de astazi poti vedea sensul anumitor mesaje, vise, idei venite in ultimele trei saptamani, cat Mercur a fost retrograd. Totusi, exista riscul de a te dedica intru totul acestor demersuri, fiind prea optimist in legatura cu gradul de toleranta al colegilor de serviciu. 

Astrolog Ana Ozsvath
 Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×