x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 11 martie 2015. Legaturile sentimentale sunt primele care vor fi trecute prin foc şi sabie

Horoscop zilnic, miercuri 11 martie 2015. Legaturile sentimentale sunt primele care vor fi trecute prin foc şi sabie

10 Mar 2015   •   15:01
Horoscop zilnic, miercuri 11 martie 2015. Legaturile sentimentale sunt primele care vor fi trecute prin foc şi sabie
Sursa foto: Horoscop zilnic, miercuri 11 martie 2015. Legaturile sentimentale sunt primele care vor fi trecute prin foc şi sabie
Berbec 
Tot ce ti se intampla astazi iti va trezi cu siguranta emotii profunde dar si o mare putere de a te concentra asupra transformarilor interioare prin care, mai mult sau mai putin voit  vei trece. Fii constient de curentul puternic reformator care te impinge catre schimbari radicale si asumarea unor riscuri mari in zona socio-profesionala, insa daca simti ca asta-i directia, focalizeaza-ti eficient actiunile.

Taur
S-ar putea sa descoperi din senin ca anumite persoane care pana acum iti erau prieteni sau chiar parteneri au cu totul alte intentii fata de tine, in defavoarea ta, fapt ce te poate afecta din punct de vedere emotional. Poate fi insa si un semnal ca a venit momentul unor modificari radicale de conceptii care sa te ajute sa treci peste diverse tipuri de atasamente care mai degraba te inlantuiesc decat iti confera siguranta.

Gemeni
Anumite proiecte de viitor la care lucrezi intensiv se pot da acum peste cap, prietenii iti pot face diverse surprize sau pe cine te bazai sa te sustina, inclusiv cu bani, nu e acolo. Ideea este, sa nu sari a lua decizii radicale fara a evalua consecintele, cu toate ca impulsurile sunt greu de stapanit. Ai ocazia sa arati lumii ca poti si de unul singur, ca poti face performanta si ca te poti reinventa la nevoie.

Rac
Zona parteneriatelor este sub asediu, dar cel mai probabil legaturile sentimentale sunt primele care vor fi trecute prin foc si sabie, fiindca nu pare sa mai fi ramas vreo dispozitie catre compromis. Frecvent se poate ajunge la lupte de putere, in care toleranta scade spre zero iar deciziile pot fi fara cale de intoarcere. In schimb, daca esti unde trebuie, nimic nu te mai poate opri din drum.

Leu
Aspecte profunde, strict personale sau mostenite de-a lungul generatiilor se vad cu usurinta, exact cand esti chemat sa faci schimbari radicale in sistemul tau de gandire sau privind stilul tau de viata si de lucru. Indicat este sa nu opui rezistenta, ci sa cauti a simti curentul potrivit pe care sa-l urmezi pentru acest tip de tranformare, ce incepe intai din interior si se continua la nivel partenerial.

Fecioara
La serviciu, ai idei avangardiste pe care doresti neaparat sa le pui in practica. Insa, ar fi recomandabil sa evaluazi mai atent riscurile pe care esti tentat sa ti le asumi, investind sau chiar apeland la speculatii financiare. In ceea ce priveste  relatia cu partenerul de cuplu, poti avea parte de surprize dar si de scantei, la care este imposibil sa nu reactionezi exagerat mai ales din punct de vedere emotional.

Balanta
Atmosfera de acasa este tensionata si opozitiile fatise nu mai merita ascunse sub aparenta diplomatica, iesind la iveala. Daca sunt la mijloc banii, cu atat mai mult. Ratiunea este umbrita deseori de implicarea emotionala si aceasta inclestare de forte si vointa se poate lasa frecvent cu rupturi definitive, masuri radicale, lupte de putere. In final, te vei simti eliberat dar si epuizat.

Scorpion
Luna este inca in propriul tau semn, ceea ce implica emotii puternice dar fluctuante si frecvente schimbari de dispozitie care te pot impinge spre actiuni pripite, chiar riscante. Pastrarea calmului in orice moment precum si o atentie sporita la volan, la manuirea instalatiilor electrice sau oricaror alte masinarii la care exista risc de explozie, te poate feri de incidente neplacute.

Sagetator
Tentatia de simti efectul adrenalinei este mare si poti fi dispus a te implica in actiuni riscante, fie fizice, fie speculative, cu implicatii financiare profunde. Totusi, daca iti aloci putin timp pentru meditatie, intuitia iti va spune unde e cazul sa te opresti, fara a forta nota. Inspiratia creativa poate veni sub forma de impulsuri si ar fi indicat sa te concentrezi spre canalizarea ei eficienta, fara a o lasa sa se risipeasca.

Capricorn
Procesul de metamorfozare prin care treci de ceva timp poate atinge acum un moment culminant, iar efectele nu se vor lasa asteptate, fiind vizibile intai la propria persoana cat si in relatia cu radacinile tale, cu traditiile, cu familia. Pur si simplu, anumite lucruri nu mai pot functiona asa cum ai fost obisnuit si intr-un fel sau altul, vei fi initiatorul dar si martorul unor schimbari importante in viata ta.

Varsator
Esti in atentia publica dar si cauti puterea popularitatii. Scoaterea la suprafata a unor chestiuni profunde si expunerea lor fatisa, uneori chiar intr-o maniera socanta, poate fi cam greu de suportat pentru toata lumea. Partea buna este ca poti fi omul potrivit pentru a lucra cu cei pregatiti sa exploreze zone ascunse ale personalitatii lor  si sa se transforme. Fereste-te de orice tip de imprudenta, mai ales in trafic.

Pesti
Aplecarea catre zone profund spirituale si acceptarea cu o mare doza de credinta a transformarilor interioare te poate scoate la liman din situatii neprevazute in care tot ce reprezenta o valoare si avea o perspectiva  se schimba acum radical. Planurile tale pot lua o turnura neprevazuta si directii noi, cercul de prieteni se restructureaza, iar sectorul financiar este supus reformelor surpriza. 

Ana Ozsvath

×
Subiecte în articol: horoscop