x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 13 iunie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 13 iunie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

12 Iun 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------

Luna se afla astazi in Berbec. Aspectele sunt numeroase si amestecate, atat armonioase cat si tensionate, semn ca evenimentele de astazi ne pot epuiza daca nu ne dozam judicios energia. Impulsivitatea este tendinta centrala a zilei si ne determina sa spunem lucruri pe care le-am reprimat mult timp.

BERBEC
Luna prezenta in semnul tau zodiacal face din tine motorul zodiacului. Nu ai stare, esti precipitat si tinzi sa cam lovesti, cu vorbe taioase, in dreapta si stanga. Primii luati in vizor sunt membrii familiei, care pot avea parte astazi de un spectacol pe cinste. La capitolul comunicare publica stai mult mai bine, insa analizeaza daca nu cumva reversi asupra celor de acasa nemultumiri din alta parte.

TAUR
Pe tine, Luna in Berbec te indeamna la autoevaluare. Mai ales daca esti dornic sa-ti cresti veniturile si te gandesti la o strategie aducatoare de bani, acum e momentul sa-ti intaresti increderea in tine, prin constientizarea punctelor forte si acceptarea sau transformarea celor slabe. E posibil sa iei decizia de a incepe niste studii.

GEMENI
Tu esti ceva mai protejat astazi de furtunile provocate de Luna in Berbec si aspectele sale tensionate. Venus din zodia ta se afla in relatie armonioasa cu Luna, iar Soarele trimite raze benefice catre Saturn. Cu alte cuvinte, reusesti sa-ti pastrezi echilibrul, indiferent ce se intampla in jurul tau. Singurul punct nevralgic este segmentul financiar. Aici mai ai de lucru la atitudine si respect fata de bani.

RAC
Pe tine, contextul astral tensionat te predispune la indispozitie, nerabdare si impulsivitate. Din cauza faptului ca te simti vulnerabil sau atacat, ai tendinta sa te lansezi in razboaie cu autoritatile sau cu sefii, si sa faci acuzatii gratuite. Atentie, asadar, la limbaj, si asteapta sa vezi lucrurile mai clar, inainte sa iei o decizie radicala. Conteaza pe sprijinul discret al unei femei si foloseste-te de informatiile primite.

LEU
E posibil ca astazi sa te cuprinda regretele si mustrarile de constiinta din cauza unor decizii pe care le-ai luat, si care acum ti se par nepotrivite. Insa, daca vrei sa te ajuti, cel mai bine ar fi sa revii in prezent, sa accepti realitatea si sa vezi ce poti face si cum poti schimba lucrurile. Sfatul unui prieten poate fi extrem de pretios.

FECIOARA
In plan personal, lucrurile par incalcite, astazi. Relatiile cu prietenii sunt tensionate, in plan afectiv exista stres si temeri, iar financiar, nu stai chiar pe roze. In compensatie, zona carierei iti ofera motive de satisfactie si bucurie, asa ca indreapta-ti atentia in aceasta directie. Iar in ce priveste tensiunile de peste zi, permite-le sa fie si incearca sa fii ceva mai deschis la parerile celor din jur.

BALANTA
Astazi esti predispus la imprudente verbale mai ales in relatiile cu asociatii, colaboratorii sau partenerul de viata. Ai tendinta de a te considera superior si de a-ti apara punctul de vedere cu inversunare, ceea ce poate duce la conflicte. Asadar, fii ceva mai flexibil si accepta si punctele de vedere ale celorlalti. Pe de alta parte, relatiile cu strainii, demersurile juridice si calatoriile sunt bine sustinute astral.

SCORPION
In prima parte a zilei, esti predispus la framantari, stres, griji legate de locul de munca sau de un proiect profesional. Ai nevoie de o noua perspectiva, de solutii care sa te scoata dintr-un impas, insa starea emotionala nu te ajuta. De aceea, e bine sa lasi la o parte orice asteptare si sa nu fortezi lucrurile. Exista oameni in jurul tau, care te apreciaza si doresc sa te sprijine.

SAGETATOR
Nemultumirile de ordin material te pot face sa-ti pierzi rabdarea si sa arunci vina pe cei dragi. Insa, pentru ca asta nu este o solutie si nu te ajuta cu absolut nimic, mai bine iti asumi partea ta de responsabilitate si esti atent la semnele de imbunatatire care apar, mai ales dinspre parteneri, asociati si prieteni.

CAPRICORN
Daca poti trece peste angoasele la care esti predispus astazi, legate de disputele din familie sau de presiunea exercitata de unii apropiati asupra ta, ziua de astazi poate aduce motive de satisfactie. In zona carierei se construieste ceva durabil, se asaza lucrurile pe un fagas benefic, ai sansa sa-ti consolidezi pozitia si imaginea.

VARSATOR
Avand in vedere ca esti predispus la agitatie si stres, din cauza agendei foarte incarcate, e foarte important sa-ti stabilesti niste pasi clari de urmat si sa-i respecti, daca vrei sa obtii rezultatele dorite. In plan personal, ai parte de experiente frumoase si de surprize placute de la copii sau de la persoana iubita.

PESTI
Astazi esti tentat sa te intinzi mai mult decat ti-e plapuma, in ce priveste banii si cheltuirea lor. Prin urmare, fii precaut, protejeaza-ti resursele, stai departe de cheltuieli impulsive si inutile. De asemenea, fii gata sa ceri cat meriti pentru serviciile pe care le oferi. In ce priveste relatiile cu cei dragi, ai parte de experiente minunate si poti lua, impreuna cu acestia, decizii bune pe termen lung.

×