x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 23 ianuarie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 23 ianuarie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

22 Ian 2013   •   19:23
Horoscop zilnic, miercuri 23 ianuarie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Prima parte a acestei zile este favorabilă drumurilor pe distanţe scurte, schimburilor şi pecetluirii de contracte. După prânz, Luna are un mers aparent în ”gol”, ceea ce nu favorizează demararea de noi proiecte. Îţi recomand să îţi programezi până în prânz întâlnirile importante, pentru care îţi doreşti rezultate palpabile şi relaxează-te după-amiază.

Taur
Tu poţi începe ziua cu zâmbetul pe buze, fericit de un câştig financiar mult aşteptat, pentru care ai muncit din greu. Cert este că valoarea îţi este apreciată şi chiar tu însuţi eşti mult mai conştient de calităţile tale. În a două jumătate a zilei eşti tentat să porneşti la cumpărături sau poate eşti tentat să investeşti în cursuri de specializare. Mai amână puţin investiţiile.

Gemeni
Tu te remarci de la distanţă graţie zâmbetului larg şi al optimismului debordant de care dai dovadă. Începi ziua dornic de studiu, de aprofundare şi perfecţionare. În a doua parte a zilei îţi cam lipseşte sporul, cu greu se leagă ceea ce întreprinzi, iar în materie de studiu, aprofundarea devine dificilă, având o capacitate redusă de sinteză. Alege activităţile lejere.

Rac
Primele ore ale dimineţii îţi pot aduce concretizarea unui câştig financiar ca urmare a activităţii prestate în colaborare, într-un domeniu neconvenţional. Dispui de puterea de a negocia şi a regla ce ţi se cuvine. În a doua jumătate a zilei preferi solitudinea, este un moment prielnic introspecţiei şi reîncărcării bateriilor în intimitate, cufundat în conştiinţa ta.

Leu
Începi ziua cu mare poftă de socializare, învesteşti multă atenţie şi energie în relaţiile tale. Ai putea adera la o nouă organizaţie sau grup de interese, care te poate propulsa din punct de vedere social. După-amiază ai putea avea tendinţa de a înclina balanţa în favoarea dorinţelor celor din anturaj. Refuză elegant invitaţiile care nu te inspiră, pentru a nu te epuiza inutil.

Fecioară
Tu debutezi în această zi cu mult elan, energie şi putere de muncă. Îţi place să dirijezi activitatea colegilor sau a subordonaţilor şi nu prea te abaţi de la strategia ta de lucru. După prânz există riscul să fii derutat de şefi, care au multe solicitări către tine. Prioritizează-ţi activităţile, respectă programul şi nu sări de la o treabă la alta, fără a le duce la bun sfârşit.

Balanţă
Tu manifeşti astăzi o fire dornică de expansiune, atât în ceea ce priveşte cunoaşterea şi elevarea intelectuală, cât şi în ceea ce priveşte depăşirea graniţelor fizice ale ţării. Ai putea simţi să călătoreşti “peste mari şi ţări”, prin intermediul lecturii sau poţi pleca efectiv într-o vacanţă îndepărtată. După-amiaza este favorabilă activităţilor recreative, de relaxare.

Scorpion
În cursul acestei dimineţi ai putea primi acces la unele fonduri financiare prin bunăvoinţa partenerului de viaţă sau a cuiva din familie, care poate constitui mare motiv de bucurie pentru tine. Fii receptiv, deschide-te către a primi şi debarasează-te de grija zilei de mâine. Spre seară mobilizează-te şi reuneşte-te cu cei dragi, pentru a sărbători evenimentele zilei.

Săgetător
Începi ziua socializând şi probabil încă de la cafeaua de dimineaţă cauţi să te pui la curent cu bârfele sau cu evenimentele din viaţa celor din jurul tău. Ai foarte mare trecere la oameni şi cu greu s-ar putea supăra cineva pe tine. În a doua parte a zilei devii foarte insistent şi ai putea avea tendinţa să invadezi spaţiul celorlalţi, în special pe cel al partenerului de viaţă.

Capricorn
Tu începi ziua în forţă, te aşteptă multe treburi de rezolvat la locul de muncă, dar te simţi foarte norocos, căci primeşti sprijin de la colegi sau de la subordonaţi. Deleagă din activităţi şi economiseşte-ţi resursele energetice, căci ai tendinţa de a te suprasolicita. Spre seară odihneşte-te în tihnă şi nu lua cu tine acasă problemele nerezolvate de la serviciu.

Vărsător
Ziua începe pentru tine cu mult chef de distracţie, eşti plin de iniţiativă şi poţi fi cel care dă tonul către joc şi voie bună. Adori copiii şi poţi simţi să petreci mai mult timp în compania lor. Spre seară îţi recomand să ieşi în oraş la un spectacol sau altă activitate cultural-artistică, în compania persoanei iubite. Poţi culege roadele unei investiţii financiare.

Peşti
Tu ai tendinţa de a te izolă într-o lume a ta, eşti introvertit şi emotiv. Unele probleme mai vechi de sănătate ar putea da semne de ameliorare. Empatizezi foarte uşor cu suferinţele oamenilor aflaţi în situaţii delicate şi nu eziţi să îi sprijini. Spre seară încearcă să îţi readuci atenţia asupra ta şi a familiei. Manifestă multă căldură şi compasiune faţă de cei dragi.
________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×