x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 30 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 30 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

30 Ian 2013   •   09:56
Horoscop zilnic, miercuri 30 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
În cursul acestei zile, planeta Jupiter, supranumită şi “Marele Benefic”, îşi reia mersul direct deschizând pentru tine o perioadă de conştientizare a evoluţiei în ceea ce priveşte comunicarea scrisă sau verbală, gândirea pozitivă sau optimizarea relaţiilor cu fraţii. Dacă unele contracte sau parteneriate au fost îngreunate, acum drumurile se pot deschide în favoarea ta.

Taur
În cazul tău, beneficiile tranzitului planetei Jupiter sunt resimţite în zona banilor proveniţi din munca proprie, a stimei de sine, dar şi a talentelor. Sub noua energie astrală eşti mult mai conştient de valoarea ta personală, ai mai multă încredere în propriile-ţi forţe şi ai putea culege frumoase roade financiare, ca urmare a muncii temeinice prestate până acum.

Gemeni

Mersul direct al planetei Jupiter, prin semnul tău zodiacal, îţi poate aduce o împrospătare a imaginii atât în ochii tăi, cât şi a percepţiei celorlalţi asupra ta, te poate sprijini să vezi direcţia în viaţa şi să îţi construieşti o nouă identitate. Îţi regăseşti optimismul, voioşia şi sociabilitatea caracteristice ţie, care îţi pot deschide orice uşă. Şansa este de partea ta.

Rac
Pe tine, tranzitul planetei Jupiter prin zodia Gemenilor te stimulează în zona abandonului de sine, a izolării, a nevoii de acceptare şi de iertare. Probabil în ultimele luni ţi-a fost dat să te confrunţi cu unele dintre cele mai profunde temeri ale tale. Acum te poţi simţi eliberat de gânduri care te frământau, te limitau şi te poţi regăsi mai aproape de Dumnezeu.

Leu
Revenirea lui Jupiter în mers direct sporeşte în cazul tău protecţia ori numărul oamenilor puternici sau influenţi care îţi vor binele. Te dedici activităţilor umanitare şi graţie conexiunilor sociale pe care le realizezi ai putea atrage clienţi importanţi atât ca bonitate, cât şi ca prestigiu social. Activităţile sociale se intensifică şi sunt de bun augur pentru tine.

Fecioară
Tu resimţi mersul direct al planetei Jupiter în zona carierei şi a prestigiului social. Te poţi bucura de strălucire socială sau succes în carieră. Te simţi apreciat şi foarte susţinut de către superiorii ierarhici, îţi este recunoscută autoritatea şi ţi s-ar putea propune chiar o promovare. Bucură-te de tot ce ai realizat până acum şi primeşte cu încredere propunerile.

Balanţă
Tranzitul planetei Jupiter prin zodia Gemenilor este resimţit, în cazul tău, în zona studiilor superioare, a spiritualităţii şi a filosofiei de viaţă. Viziunea ta asupra vieţii este mult mai amplă, ai integrat experienţele trecute şi ai dobândit mai multă înţelepciune, devenind probabil mai tolerant faţă de opiniile celorlalţi, eşti mai profund şi mai liber în gândire.

Scorpion
Ţie, revenirea în mers direct a lui Jupiter ţi-ar putea aduce beneficii financiare, acces la unele fonduri sau credite. Ai putea fi răsplătit pentru implicarea ta în proiecte comune, prestate în colaborare şi care pot avea legătură cu scrisul ori cu comunicarea. Cert este că îţi evaluezi corect munca, ai o imagine destul de clară asupra a ceea ce ţi se cuvine şi nu renunţi până când nu obţii.

Săgetător
Tu culegi roadele mersului direct al lui Jupiter în plan relaţional, în materie de parteneriate sau în cadrul mariajului. Parteneriatele pe care le demarezi acum sau cele care se consolidează se aşază pe un teren pavat cu onestitate, corectitudine, consideraţie pentru interesele tuturor părţilor implicate. Ai putea alege să îţi schimbi statutul, prin oficializarea relaţiei de iubire.

Capricorn

În ceea ce te priveşte, planeta Jupiter tranzitează zona muncii, a rutinei zilnice, dar şi a sănătăţii. Poţi resimţi o stare generală de bine, pornind de la o stare interioară de mulţumire. Programul cotidian este tot mai plin, ai multe activităţi de îndeplinit dar o faci cu plăcere, sârguincios şi ţi-ar putea aduce chiar recunoaştere din partea şefilor ori chiar o promovare.

Vărsător

În cazul tău, perioada ce va urma, sub auspiciile lui Jupiter în Gemeni, îţi dă o foarte mare deschidere către jocuri şi distracţii. Creativitatea ta cunoaşte o expansiune ferventă, îţi exteriorizezi pasiunile şi trăirile, ceea ce te face o frumoasă sursă de inspiraţie pentru ceilalţi.
Ai putea alege chiar să îţi lărgeşti familia prin aducerea pe lume a unui copil.

Peşti
Pe tine, tranzitul lui Jupiter prin Gemeni te vizează în zona familiei şi a căminului. Apetitul pentru confort şi ataşamentul pentru locşorul tău te-ar putea motiva să îţi îmbunătăţeşti condiţiile de locuit, poate chiar să te muţi într-o locuinţă mai mare. Investeşti multe emoţii în relaţia cu familia şi tot ce ţine de casă este prosper şi înfloritor, în special comunicarea.


×