x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 4 februarie 2015. Fecioarele scot la iveală lucruri bine ascunse în subconştient

Horoscop zilnic, miercuri 4 februarie 2015. Fecioarele scot la iveală lucruri bine ascunse în subconştient

03 Feb 2015   •   17:29
Horoscop zilnic, miercuri 4 februarie 2015. Fecioarele scot la iveală lucruri bine ascunse în subconştient
Berbec 

Astazi, inca sub efectul Lunii Pline din sectorul creativitatii, ai ocazia sa-ti faci curaj si sa arati cu mandrie celor din jur ce potential ai, fara a te mai teme de reactia lor. La fel si in dragoste, unde ar fi cazul sa tii cont in principal de dorintele inimii tale. Atata timp cat nu depasesti limita exagerarii, te poti evidentia cu usurinta si primi atentia de care ai acum nevoie.

Taur

Implicandu-te activ in relatia cu cei dragi, astazi ai putea ajunge sa-ti impui punctul de vedere si a-ti manifesta autoritatea. De asemenea, poti finaliza o etapa profesionala si a te retrage in sanul familiei. Important este sa gasesti un echilibru intre timpul dedicat carierei si atentia oferita celor de acasa, indiferent de ce planuri ai acum in derulare sau ceea ce se zice ca ar fi bine pentru tine.

Gemeni

Daca ai o idee sau un punct de vedere iesite din comun, acum ar fi timpul sa le sustii cu multa incredere in fata celorlalti, avand sanse mari de a fi apreciate. Fii cat se poate de convingator si apeleaza la abilitatea de a cuceri atentia publicului, fara insa a ajunge sa crezi ca detii adevarul absolut si ca ai dreptul de a-l impune. In cazul unei renegocieri, sansele sunt mult mai bune.

Rac

Influenta Lunii Pline iti poate pune in lumina ceea ce e necesar sa schimbi, atat pentru a fi mai creativ in ceea ce priveste modalitatile de castig financiar cat si de a te pune in valoare in fata celorlalti cu mai multa usurinta. Ai incredere ca poti gasi solutii cat se poate de originale, insa nu neglija tendinta spre un optimism pe alocuri exagerat, ce te poate predispune la excese.

Leu

Cu Luna Plina ce se formeaza tocmai in semnul tau si care implica axa relationala, esti pus in situatia de a-ti evalua pozitia in cadrul cuplului si a aduce un echilibru intre cata afectivitate oferi si cata primesti de la persoana iubita. Pana la urma, este absolut normal sa te bucuri de tot ce-ti ofera viata, trecand increzator peste temeri sau peste schimbari de mentalitate sau chiar de rutina.

Fecioara

Astazi, lucruri ascunse bine in subconstient pot iesi la iveala iar sansa ta este de a analiza cum le poti transforma in surse nesperate de creativitate. Totul este sa ai incredere ca ai talente de a caror existenta nu aveai habar si care iti pot da sansa de a-ti schimba cumva modul de viata, intr-o maniera neobisnuita. Intuitia iti este un bun sfatuitor, de aceea ar fi indicat sa tii cont de aceasta.

Balanta

Pari sa te simti confortabil cu schimbarile din cercul tau social, avand ocazia sa te faci remarcat dar si sa te bucuri de admiratia si atentia primita de la prieteni sau chiar de sustinerea cuiva influent. Entuziasmul si nevoia de confirmare sociala sunt mari, insa este indicat sa nu-ti promiti nici tie si nici altora mai mult decat poti realiza, lasandu-te acceptat pentru ceea ce esti.

Scorpion

Stralucirea sociala pe care o cauti poate veni acum mai usor, mai ales daca iti impui un ritm de viata iesit din tiparele clasice sau poate fi doar dezideratul unui plan cu bataie mai lunga, privind optimist inainte. Preocupa-te sa-i insufletesti pe cei din jur prin pasiunea cu care-ti urmaresti scopurile, dar si prin creativitate, fara a lasa loc exagerarilor sau momentelor cu tenta dramatica.  

Sagetator

Un proiect de studii sau care implica relatia cu strainatatea precum si sansa de a calatori se pot concretiza odata cu acest moment al Lunii Pline, fapt ce aduce bucurie dar si mult entuziasm catre perspectivele ce par sa se asterne de acum inainte. Exprima-te cu convingere si impartaseste cu generozitate din vastul tau bagaj de cunostinte acumulate pana in prezent.

Capricorn

Se iveste acum, la acesta Luna Plina, un moment numai bun pentru a renunta la tot ce nu mai are sau nu-ti aduce un plus de valoare, fie ca este vorba de anumite tipuri de asocieri, afaceri sau chiar emotii care-ti submineaza increderea in propria forta regeneratoare. Ori culegi deja aceste roade, ori de abia acum le vezi rostul si capeti incredere sa mergi pana la capat.

Varsator

Esti invitat acum, odata cu evidentierea sferei parteneriale de catre momentul de Luna Plina, sa echilibrezi balanta intre ceea ce pretinzi si atentia oferita nevoilor celorlalti. Iar un nou stil de abordare pentru a discuta despre acest subiect, se poate dovedi inspirat si chiar salvator. Nu te sfii sa imparti cu generozitate dovezi de afectiune, mai ales ca sunt sanse mari sa ti se solicite explicit. 

Pesti

Ai sanse sa ti se recunoasca meritele la locul de munca si n-ar fi exclus sa primesti niste bani in plus, cu atat mai mult daca vei da dovada de creativiate si-ti expui increzator talentele personale. Totusi, ar fi indicat sa-ti concentrezi atentia catre starea ta de sanatate si sa eviti suprasolicitarea si excesele de orice fel, chiar daca ai senzatia ca le poti duce pe toate.

 Ana Ozsvath

 Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×
Subiecte în articol: horoscop