x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic miercuri, 6 septembrie 2023. Taurii au parte de mister, Balanțele primesc mesaje prin intermediul viselor, iar Vărsătorii au o revelație

Horoscop zilnic miercuri, 6 septembrie 2023. Taurii au parte de mister, Balanțele primesc mesaje prin intermediul viselor, iar Vărsătorii au o revelație

de Redacția Jurnalul    |    05 Sep 2023   •   11:00
Horoscop zilnic miercuri, 6 septembrie 2023. Taurii au parte de mister, Balanțele primesc mesaje prin intermediul viselor, iar Vărsătorii au o revelație
Sursa foto: Omid Armin Unsplash.com

Horoscop zilnic miercuri, 6 septembrie 2023. Racii iau notițe, Săgetătorii trebuie să amâne deciziile importante, iar Peștii analizează relația amoroasă

Berbec

Soarele și Mercur retrograd se aliniază astăzi în sectorul muncii și al sănătății, iar tu abordezi problemele dintr-un unghi diferit, ceea ce poate fi de mare ajutor. Acest tranzit vă ajută să vedeți unele dintre detaliile pe care le-ați ratat anterior. Luați în considerare că ideile născute acum pot avea o mare semnificație mai târziu.

Taur

Aveți ocazia să găsiți noi modalități de a vă transmite mesajul, care sunt poate puțin mai nonconformiste, dar foarte utile. Cineva din trecutul tău ar putea reapărea acum. Indiferent dacă acest lucru se întâmplă în gândurile tale sau în carne și oase, este util și servește unui scop. Te întâlnești cu un pic de mister care funcționează în favoarea ta. Conversațiile sau ideile de astăzi pot servi drept puncte de cotitură semnificative, dar nu aveți încă povestea completă.

Gemeni

Vrei să dai un sens lucrurilor din trecut. S-ar putea să obțineți o nouă înțelegere a unei chestiuni trecute, casnice sau de familie. Este o zi bună pentru a rezolva o problemă printr-o conversație cu cineva în care ai încredere. Cu toate acestea, cel mai bine este să observați, să luați notițe și să analizați, mai degrabă decât să luați o decizie – veți afla mai multe pe măsură ce o poveste evoluează.

Rac

Ideile generate acum, în special despre învățare, interese mentale, comunicare, vecini, conexiuni și frați, pot fi deosebit de semnificative. Deși acesta poate fi un punct de cotitură, poate fi cel mai bine să amânați lansările mari până când mai multe informații completează imaginea - la urma urmei, Mercur este încă retrograd. Deocamdată, este un moment minunat pentru a observa, a înțelege o problemă și a lua notițe!

Leu

Există o oarecare tendință de a fi prea provocator în timp ce comunici sau de a reacționa în grabă astăzi. Cel mai bine este să nu complici lucrurile prea mult. Acordați o atenție deosebită ideilor care vin acum. Ele pot fi importante! Ține minte că ceea ce spui astăzi poate fi memorabil, așa că asigură-te că îți alegi cuvintele cu atenție.

Fecioară

Priviți problemele într-o lumină nouă astăzi, în timp ce Soarele și Mercur retrograd se întâlnesc în zodia voastră. Cu siguranță veți ajunge la concluzii și perspective interesante pe măsură ce faceți un bilanț al evenimentelor recente. Încercați să eliminați dezordinea mentală pentru a face loc gândurilor pozitive și ideilor noi.

Balanță

Cu alinierea de astăzi între Soare și Mercur retrograd, poți obține perspective semnificative asupra sentimentelor tale cele mai lăuntrice, a trecutului sau a unei probleme pe termen lung. Această întâlnire Soare-Mercur are loc în zona hărții voastre solare care guvernează karma și tot ceea ce este ascuns. Primești indicii interesante din visele tale.

Scorpion

Soarele se întâlnește cu Mercur retrograd în sectorul tău de conexiuni sociale, vise și speranțe. Această aliniere poate stârni gânduri, știri sau conversații importante, care, la rândul lor, vă oferă o nouă perspectivă asupra evenimentelor, deciziilor sau problemelor recente. Poate fi iluminator! Aceste revelații se pot referi la prieteni, proiecte sau relații. Amintirile sau întâlnirile surpriză vă pot schimba perspectiva.

Săgetător

Tranzitele de azi și săptămâna aceasta te îndeamnă să treci în revistă ideile, proiectele sau deciziile recente, în special despre afaceri sau planurile pe termen lung. Ambițiile, cariera, responsabilitățile sau problemele de reputație pot fi în centrul atenției.  Cu Mercur încă retrograd, cel mai bine este să fii selectiv cu cuvintele tale, ținând cont că sunt posibile neînțelegeri. Încă nu este cel mai bun moment pentru luarea deciziilor majore.

Capricorn

Conversațiile în care te angajezi acum pot fi inspiratoare și iluminatoare. Ceea ce citiți și auziți  astăzi poate fi de neprețuit pentru proiectele viitoare sau poate inspira noi gândiri și idei de viitor. Acesta poate fi un moment în care să vă bazați pe experiența voastră și să creați ceva nou din ea.

Vărsător

Vă bucurați de o nouă perspectivă asupra unei probleme astăzi. Lucrurile pe care le citiți și auziți în această săptămână pot aduce beneficii proiectelor viitoare, chiar dacă încă nu le vedeți deplina semnificație. Gândurile s-ar putea îndrepta către trecut sau decizii și planuri recente, dar privești lucrurile într-o lumină nouă, ceea ce poate fi de mare ajutor. Obțineți o nouă perspectivă asupra unei relații din trecut sau asupra propriului psihic.

Pești

Priviți o relație într-un mod diferit astăzi sau vedeți diferite fațete ale unei persoane sau ale unei situații. Această temă apare din cauza alinierii Soarelui cu Mercur retrograd în sectorul dvs. de parteneriat. Este puțin probabil să aveți toate răspunsurile acum, dar este un moment puternic pentru a vedea problemele și oamenii într-o lumină nouă. Consilierea sau negocierea pot fi semnificative.

×