x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 1 iunie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 1 iunie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

31 Mai 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------

Luna sta in Balanta pana la orele 16:00, indicand o perioada benefica pentru demersuri juridice, negocieri, consiliere sau semnarea unor acte oficiale. Apoi se muta in Scorpion, punand accentul pe intuitie si pe calitatile senzoriale. Iata cum stau lucrurile pentru fiecare zodie:

BERBEC
Pana spre dupa-amiaza, cu Luna in Balanta, poti finaliza niste discutii cu un partener sau colaborator. Negocierile sunt bine sustinute si este un moment bun pentru oficializarea unei relatii si semnarea unui contract. Spre seara, cu Luna frumos aspectata in Scorpion, poti primi un dar neasteptat.

TAUR
Simtul practic, logica si claritatea pe care o ai astazi te ajuta sa iei cele mai bune decizii profesionale, care vor fi urmate si de avantaje materiale. Oricum, pana la orele 16:00, nu prea ai timp sa respiri, dar macar muncesti cu spor si eficienta. Spre seara, te poti bucura de o intalnire agreabila sau de aprecieri si gesturi de recunostinta.

GEMENI
Luna il intalneste pe Saturn in zona iubirii, de aceea astazi tratezi cu seriozitate atat relatia afectiva, cat si pe cea cu copiii. Daca e ceva de schimbat sau ajustat in aceste relatii, acum e momentul sa o faci. Spre seara, Luna ajunge in Scorpion si iti ofera inspiratia necesara pentru a nascoci idei profesionale ingenioase.

RAC
Astazi e posibil sa iei niste decizii importante, cu bataie lunga, impreuna cu familia. Poate fi vorba despre o decizie care vizeaza locuinta sau o investitie semnificativa. In orice caz, astazi se creeaza conditiile optime pentru a hotari unde vrei sa locuiesti, cu cine si in ce conditii. Spre seara, poti visa nestingherit la implinirea unor dorinte.

LEU
Avand in vedere schimbarile si tensiunile din viata sociala, astazi poti lamuri multe dintre neintelegerile din relatia cu o ruda sau cu un prieten. Abordand lucrurile cu detasare, seriozitate si o oarecare raceala, hotarasti soarta acestei relatii. De asemenea, este momentul potrivit si pentru a revizui etapele si strategia de derulare a unui proiect in care te-ai implicat.

FECIOARA
Luna sta in Balanta pana dupa-amiaza, aspectele sunt constructive, ceea ce inseamna ca poti face achizitii inspirate sau iti poti negocia foarte bine venitul dintr-un proiect sau o afacere. In orice caz, ai argumente imbatabile si te folosesti cu succes de experienta si cunostintele intr-un anumit domeniu de activitate.

BALANTA
Avand in vedere ca Luna este plasata in zodia ta, e bine sa te concentrezi asupra nevoilor, dorintelor si aspiratiilor personale. De asemenea, este un timp potrivit si pentru luarea unor masuri pentru imbuntatirea imaginii, conditiei fizice si vitalitatii. Spre seara, Luna in Scorpion aduce experiente frumoase si idei inspirate din punct de vedere financiar.

SCORPION
In prima parte a zilei, ar fi bine sa-ti oferi putina intimitate, sa stai departe de agitatie si zgomot, pentru a putea tria si integra mesajele primite in ultimele zile. Oricare ar fi preocuparile exterioare, lasa-le putin deoparte si ai incredere in ordinea divina. Spre seara, esti inspirat, ai intuitii puternice si poti crea lucruri de exceptie pentru tine.

SAGETATOR
Degeaba cauti sa faci dreptate, impartind lucrurile in albe si negre, sau sa-i schimbi pe ceilalti conform principiilor tale. Astazi e necesar sa inveti lectia detasarii si flexibilitatii, sa-i accepti pe cei din jur asa cum sunt si sa le ierti eventualele stangacii. Este o zi care poate aduce reconcilieri, lamuriri, reinnodari ale unor relatii.

CAPRICORN
E posibil ca astazi, in prima parte a zilei, sa fii chemat sa dai socoteala in fata unui sef, pentru deciziile si rezultatele din ultima vreme. Vestea buna este ca, fiind sustinut de aspecte astrologice frumoase, ai toate sansele sa fii convingator si sa orientezi orice punct de vedere in favoarea ta.

VARSATOR
In sfarsit, o idee mai veche sau un proiect abia scos din sertar are sansa astazi sa se concretizeze. Gasesti oamenii potriviti, formula legala adecvata si informatiile de care ai nevoie. De asemenea, astazi poate fi planificata o calatorie pe care ai tot amanat-o sau poti relua niste studii si cercetari.

PESTI
De unde ai, de unde n-ai, astazi esti nevoit sa scoti bani din buzunar si sa efectuezi niste plati. Contextul astral te ajuta insa sa gasesti solutii, indica sprijin din partea familiei si idei bune. Pe de alta parte, astazi poti lua decizii impreuna cu partenerul sau cu un asociat, legat de impartirea unor bani sau bunuri materiale.

×