x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri, 16 ianuarie 2014. Nu e cel mai bun moment pentru a lua decizii in cariera

Horoscop zilnic, vineri, 16 ianuarie 2014. Nu e cel mai bun moment pentru a lua decizii in cariera

15 Ian 2015   •   21:51
Horoscop zilnic, vineri, 16 ianuarie 2014. Nu e cel mai bun moment pentru a lua decizii in cariera
Berbec
Tendinta de a evada in lumea ideilor sau a zonei spirituale se face cu usurinta remarcata astazi, neavand prea multa rabdare pentru activitatile mundane. Iar acest lucru poate fi folosit cu succes doar pentru a filosofa. Totusi, nu incerca sa ajustezi realitatea la nevoile tale emotionale, mai ales cand iti impui o stacheta greu de atins. Stabileste-ti niste limite si ia lucrurile pe rand. 

Taur
Astazi esti provocat sa nu mai iei lucrurile de bune si sa acorzi mai multa atentie zonei financiare, detaliile facand diferenta dintre un plan de afaceri pus la punct si unul vag. In plus, fii atent cu cine esti generos, existand destui care vor sa profite. Este posibil sa fii mai pretentios in alegerea prietenilor intimi, alegandu-i doar pe cei cu care impartasesti aceleasi idealuri. 

Gemeni
N-ar strica sa-ti amintesti astazi cat de bine poti stapani arta comunicarii, mai ales in momentele in care nu crezi ca poti convinge persoanele din jurul tau. Trebuie doar sa nu te limitezi la viziuni de ansamblu si sa castigi increderea potentialilor parteneri prin proiecte clare, bine structurate. Prioritizeaza-ti interesele si fii atent la tendinta de a deveni combativ cand nu e cazul. 

Rac
Predispozitia de a intra in dispute la locul de munca precum si prea putina rabdare pentru a urma un program de rutina recomanda o concentrare a energiei mai degraba spre proiecte individuale, in linistea spatiului personal. Totusi, cum emotiile par sa-ti dirijeze orice actiune, ar fi indicat sa-ti faci timp pentru relaxare in mijlocul naturii sau pentru o activitate neconectanta. 

Leu
Astazi, ar fi ideal daca ai avea mai multa incredere in capacitatea de a-ti fructifica propriile talente decat a cauta solutii riscante, despre care nu stii prea multe detalii, in special in sectorul financiar. Chiar si interactiunea cu persoana iubita te provoaca la o anume maturitate a deciziilor, fara a incerca sa evadezi cand lucrurile nu mai par a fi ceea ce sperai. 

Fecioara 
Responsabilitatile domestice ar putea fi percepute astazi ca pe o povara, nefiind excluse tensiuni cu partenerul de cuplu si riposte rapide. Insa, daca nu te lasi condus de emotii si nu cauti vinovati, ai sanse mari sa gasesti solutii originale pentru a te degreva rapid si a te bucura si de compania celor dragi. Calmul si armonia ar trebui sa fie pe lista ta de prioritati. 

Balanta
Exprimarile vagi sau tendinta de interiorizare ar putea sa-ti creeze dificultati la locul de munca, neintelegand ce au altii cu tine. Insa de vina este doar un moment de slaba concentrare, in plus fiind destul de iritabil daca esti constrans de diverse conjuncturi. Daca te mobilizezi si totusi reusesti sa-ti pui in ordine ideile, ai lucruri interesante cu care poti atrage atentia. 

Scorpion
Astazi ar fi recomandat sa trasezi niste limite cat mai clare in ceea ce priveste riscurile financiare pe care doresti sa ti le asumi, adoptand o atitudine pragmatica si responsabila. Tendintele impulsive ar trebui temperate, mai ales daca sunt in joc atasamente emotionale, astfel putand evita conflicte atat cu copiii cat si cu persoana iubita, lasand deciziile pentru zilele cand vei fi obiectiv. 

Sagetator

Cu Luna aflata in semnul tau, ai parte de energie din plin dar si de o emotivitate crescuta, trecand prin diverse stari de dispozitie. Tocmai de aceea ar fi indicat sa nu te inflamezi din orice, iritand intreaga familie, mai ales cand lucrurile nu merg in ritmul dorit. Oricum, tendinta este de a exagera si de a lua decizii nu tocmai practice, asa ca mai bine incerci sa treci mai usor peste acest rastimp. 

Capricorn 
Turbulentele de natura emotionala si tendinta de a te inchide in tine te pot face astazi o companie mai putin placuta, insa acest rastimp are si el rostul sau. Analizeaza in liniste sentimentele care stau la baza actiunilor tale, chiar daca intampini confuzie in definirea scopurilor. Poti apela la cineva apropiat pentru a-ti descarca sufletul sau esti solicitat pentru asta, insa sinceritatea totala va fi o provocare. 

Varsator
Chiar daca esti activ prezent printre prietenii tai, o doza de indoiala te insoteste, fiind destul de selectiv in privinta celor ce-ti stau alaturi si te sustin dar si cu planurile pe care le ai in vedere. Generozitatea ta ar putea fi usor exploatata de cei ce-ti solicita ajutorul, demersurile financiare fiind de evitat, mai ales ca de multe ori, exista motive nesincere sau cel putin risc de confuzii. 

Pesti 
Astazi, nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii privind cariera si directia in viata in general. Cel mult, pentru a nu-ti risipi energia cu tot felul de scenarii realiste sau nu, ar fi indicat sa te concentrezi pe cate un lucru, pe rand. Astfel, riscul de insatisfactie scade, la fel si consumul nervos. Pana nu se limpezesc apele, e bine sa te lasi rabdator purtat de curent. 

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×
Subiecte în articol: horoscop