x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 3 aprilie 2015. Sa spui cu voce tare ceea ce crezi, cu orice risc!

Horoscop zilnic, vineri 3 aprilie 2015. Sa spui cu voce tare ceea ce crezi, cu orice risc!

02 Apr 2015   •   18:42
Horoscop zilnic, vineri 3 aprilie 2015. Sa spui cu voce tare ceea ce crezi, cu orice risc!
Berbec  
Zona parteneriala incepe sa fie activata odata cu intrarea Lunii in semnul Balantei, ceea implica o directionare a atentiei atat catre nevoile tale afective cat si catre cele ale persoanei iubite. Totusi, incarcatura emotionala in combinatie cu tendinta de a da replici rapide, de a emite judecati prematur, ar fi indicat a fi gestionata cu prudenta, daca nu vrei ca situatia sa se tensioneze. 

Taur
Chiar daca astazi esti dispus sa te straduiesti a mentine o atmosfera cat mai placuta si cooperanta la serviciu, ar fi recomandat sa tii cont de mesajele intuitive care te atentioneaza in privinta discretiei. Avand rabdare si apeland la diplomatie vei avea mai mult de castigat, cu atat mai mult cu cat urmaresti si un plan de afaceri in care colegii tai sunt implicati. 

Gemeni
Astazi, daca oscilezi intre decizii sau ai neclaritati cum anume sa procedezi in relatia cu copiii dar si cu persoana iubita, ti-ar prinde bine o discutie cu un prieten apropiat. Asculta si o parere obiectiva, inainte de a trage concluzii. A pune acum accent pe sinceritate se poate dovedi mai avantajos decat adoptarea unei mine aparent multumite sau a tine preponderent cont de ceea ce zice lumea. 

Rac
Cauta ca astazi sa echilibrezi cumva sectorul domestic cu cel profesional, evitand sa devii iritabil la cea mai mica provocare. Pana la urma, atmosfera calma de acasa iti este atat de necesara pentru a te reface dupa o saptamana incarcata si merita sa fii atent si la necesitatile celor dragi din familie. Stabileste-ti cu calm prioritatile reorganizandu-ti astfel stilul de viata. 

Leu
Sa spui cu voce tare ceea ce crezi, cu orice risc, sau sa te preocupi de bunele relatii cu cei cu care ai de-a face zi de zi? Aceasta este tema de gandire pentru astazi si, in acelasi timp, provocarea de a trece peste conveniente atunci cand este necesar sa te afirmi, sa accepti noi provocari. Cantareste bine situatiile care cer o mai buna organizare a creativitatii dar si relatiile care te pot promova. 

Fecioara 
Astazi, in ceea ce priveste sectorul investitiilor, ar fi de preferat sa te sfatuiesti cu cineva de incredere din familie, acordand o mai mare atentie la detalii si la aspectele mai putin vizibile. Deciziile iti pot fi influentate de statusul emotional sau chiar nu te poti hotari ce anume sa alegi, asa ca mai bine evita sa cumperi obiecte de valoare. In niciun caz, nu te grabi sa iei decizii care implica bani comuni. 

Balanta
Luna revine de azi in semnul tau iar emotiile devin mai dificil de gestionat fara un mic efort. Este indicat sa tii cont in principal de necesitatile tale emotionale, fara insa a ajunge la conflicte cu partenerul tau de cuplu daca ai senzatia ca nu exista echitate. Ai rabdare si discuta pe indelete cu acesta, fiindca pe cale dialogului se pot rezolva multe. Dar, este important sa ai rabdarea necesara. 

Scorpion
Agitatia cotidiana si tendinta de a raspunde imediat la provocarile colegilor s-ar putea sa-si arate astazi efectele asupra tonusului general. De aceea, n-ar strica sa mai incetinesti putin ritmul, sa iei lucrurile pe indelete si sa profiti de momentele de intimitate alaturi de persoana iubita. De asemenea, ar fi oportun sa meditezi asupra conceptiilor care iti permit sa te valorizezi in cadrul relatiei. 

Sagetator
Astazi va trebui sa te imparti intre intalnirile cu prietenii si activitatile care par sa nu mai astepte legate de copii sau de persoana iubita. Cum, atingerea echilibrului va fi o provocare si riscul de reactii exagerate va fi pe masura. Totusi, un sfat obiectiv te poate ajuta sa-ti clarifici prioritatile din viata ta, abordand cu mai multa responsabilitate ceea ce consideri a fi reperele tale relationale. 

Capricorn 
Imaginea ta sociala si intretinerea unor bune relatii ar putea fi astazi in centrul atentiei tale, cu riscul de a neglija anumite discutii cu cei de acasa. Fiindca e greu sa te mentii detasat, e indicat sa temperezi orice reactie de iritabilitate, fiind deschis sa asculti si motivele invocate de cei dragi. Poate fi insa un moment bun de a reconsidera anumite principii la care te raportezi in mod inconstient. 

Varsator
Indiscretia sau dorinta de a fi primul care da replica poate reprezenta astazi un dezvantaj in relatiile cu ceilalti. Daca iti temperezi primul impuls, cel mai frecvent de natura emotionala si cantaresti mai bine situatia, vei vedea ca diplomatia este o varianta mult mai avantajoasa. Cauta sa iti extinzi cercul relational dar si sa fii constient ca strategiile tale au nevoie de timp ca sa dea roade. 

Pesti 
Daca planuiesti sa fii mai activ in zona financiara este indicat a tine cont de toti cei care au o cota parte la bugetul comun. Ceea ce pare o decizie pur rationala s-ar putea sa nu rezoneze cu ceea ce consideri corect din punct de vedere emotional si astfel sa ajungi la concluzii eronate. Este indicat ca pe acest fond sa eviti a-ti asuma mai multe riscuri decat este necesar si sa tii cont de necesitatile tuturor. 

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Astrocafe.ro te invita la Workshop-ul transformational: Un nou TU. Innoieste-ti Viata! 
Un eveniment organizat de Dr. Nicoleta Svârlefus


Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×