x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri, 9 ianuarie 2015. Berbecii, ambitiosi, muncitori si excesivi de perfectionisti

Horoscop zilnic, vineri, 9 ianuarie 2015. Berbecii, ambitiosi, muncitori si excesivi de perfectionisti

08 Ian 2015   •   19:48
Horoscop zilnic, vineri, 9 ianuarie 2015. Berbecii, ambitiosi, muncitori si excesivi de perfectionisti
Berbec
Ambitios, muncitor dar si excesiv de perfectionist, astazi cu greu te vei declara satisfacut la serviciu. Totusi, important este ca mai intai sa-ti stabilesti niste obiective clare, daca nu vrei sa-ti risipesti energia cu activitati dezorganizate. Cum oboseala si stress-ul se fac mai usor resimtite asupra organismului, este recomandat sa te relaxezi petrecand mai mult timp in natura. 

Taur

Astazi, poti imbina usor pragmatismul cu inspiratia creativa, insa nu trebuie sa te lasi descurajat de chestiuni banesti sau de neincrederea in propriile abilitati. Solutia potrivita este sa-ti organizezi mai bine sectorul financiar si sa-ti faci un plan realist de viitor, fiindca ai la indemana solutii originale. Incearca sa echilibrezi timpul dedicat actiunilor de rutina cu relaxarea alaturi de cei dragi. 

Gemeni
Astazi este o zi potrivita organizarii si a punerii in ordine a treburilor gospodaresti, cu conditia sa faci fata tendintelor de a te sustrage, visand cu ochii deschisi la viitorul indepartat. Sunt posibile tensiuni cu partenerul de cuplu din cauza principiilor diferite si asumarii responsabilitatilor ce tin de familie, insa este esential sa-ti temperezi tendintele critice si atitudinea negativista. 

Rac
Ai sanse ca astazi sa te ocupi de tot ce ti-ai propus in agenda daca reusesti sa-ti mentii firul ideilor si o viziune realista in tot ceea ce tine de transmiterea informatiilor. Locul de munca pare sa iti aduca cele mai semnificative provocari, avand senzatia ca se asteapta mult de la tine. Atitudinea constructiva in acest caz presupune rabdarea de a invata din greseli, fara a te lasa prada frustrarii. 

Leu
Zona finantelor are nevoie de multa organizare si atentie la detalii, mai ales in relatia cu bancile sau alt gen de afaceri in parteneriat. Oricat de implicat ai fi din punct de vedere emotional, trebuie sa gasesti o modalitatea concreta de a-ti gestiona creativitatea si resursele interioare personale astfel incat sa devina profitabile din punct de vedere financiar. 

Fecioara 

Astazi, Luna traverseaza propriul tau semn, accentuand fluctuatiile emotionale. De aceea, oricat ai fi de preocupat de aspectele practice ce tin de casa si de relatia cu membrii familiei, pot apare stari de nemultumire din cauza partenerului tau. Indicat ar fi sa nu lasi lucrurile nelamurite, discutand serios despre necesitatile relationale ale fiecaruia dar si despre responsabilitati. 

Balanta
Nu este cazul sa te stresezi prea mult cu rezolvarea treburilor cotidiene fiindca nici puterea ta de concentrare nu este la un nivel optim si nici energia pentru a duce totul la bun sfarsit. Chiar daca poti avea parte ceva intarzieri, vei avea tot timpul sa recuperezi cand iti vei reimprospata fortele. Astazi este o zi potrivita mai degraba odihnei, relaxarii si ingrijirilor corporale. 

Scorpion

Oricate planuri ambitioase ai avea si oricat te straduiesti sa organizezi totul cat mai bine, parca tot nu esti multumit de rezultatele muncii tale si de banii pe care-i incasezi. Nu este cazul sa devii neincrezator, ci poate doar sa te gandesti daca sistemul tau de valori nu ar trebui cumva revizuit, fiind mult mai pragmatic in ceea ce priveste fructificarea propriilor resurse creative. 

Sagetator
Atat in ceea ce priveste cariera cat si familia, esti provocat astazi sa realizezi ca se simte nevoia de a deveni din ce in ce mai responsabil. Stabileste-ti prioritatile dar si indatoririle pe care vrei sa ti le asumi in aceste domenii importante, fara a te lasa condus de emotii sau de tendinta de a fugi cand lucrurile devin serioase. Axeaza-te pe ceea ce este important pentru tine, nu pe ce zice lumea. 

Capricorn 

Ziua este favorabila concentrarii asupra unor studii amanuntite cu conditia sa reusesti sa te tii de programul propus. Daca ai de-a face cu acte, atentia la detalii si revizuirea informatiei te-ar putea scuti de erori sau neintelegeri. Chiar daca te poti confrunta cu tot felul de complexe sau cu scepticismul, ambitia si rabdarea de a invata din greseli isi vor arata in final avantajele. 

Varsator
Astazi este indicat sa abordezi o atitudine cat mai pragmatica si mai organizata in ceea ce priveste finantele dar si parteneriatele de afaceri, fara a te lasa influentat de imixtiunile de natura emotionala. In plus, atata timp cat ai strategii realiste, nu ar trebui sa iti faci prea multe griji, doar sa ai rabdare dar si curaj pentru a-ti demonta orice tendinte frustrante sau anxiogene. 

Pesti 
Poate n-ar strica astazi sa iti revizuiesti viziunea despre ceea ce inseamna pentru tine o relatie parteneriala. Cu siguranta vei constata ca doar a fi responsabil si atent la nevoile celuilalt nu este suficient oricat te-ai stradui, insa nici evadarea in propria lume nu-i o solutie atunci cand lucrurile nu merg in directia dorita. Pana la urma, conteaza sa alegi o cale care este functionala pentru tine. 

Astrolog Ana Ozsvath

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

×