x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul dragostei pentru 2019. Vestea buna vine de la zeita iubirii, Venus, care anul acesta nu intra in perioade retrograde

Horoscopul dragostei pentru 2019. Vestea buna vine de la zeita iubirii, Venus, care anul acesta nu intra in perioade retrograde

09 Ian 2019   •   13:50
Horoscopul dragostei pentru 2019. Vestea buna vine de la zeita iubirii, Venus, care anul acesta nu intra in perioade retrograde
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop 2019. Casandra a prezentat care sunt zodiile care au noroc sau ghinion in dragoste in 2019

Horoscop Capricorn DRAGOSTE. Anul debuteaza cu Soarele in semnul dumneavoastra, asa ca aveti incredere sa faceti aproape orice v-ati gandit. In cuplu va simtiti siguri, mai ales ca aveti abilitatea de a fi un partener uimitor de capabil. In martie, ati putea intampina unele probleme in planurile romantice. La sfarsitul lunii noiembrie, intra in prim-plan romantica Venus si sta pana la sfarsitul anului. Asigurati-va ca relatia de cuplu este prioritatea numarul 1 in acest an!

 Singuraticii zodiei Capricorn ar trebui sa ramana motivati pentru a gasi potrivirea perfecta. Cea mai mare problema ramane gasirea unei persoane pe care o considerati egala. Cautati-va perechea in zodia Fecioara sau tot un Capricorn. Va veti intelege bine cu semnele de Pamant care va impartasesc atentia asupra detaliilor.

Horoscop Varsator DRAGOSTE. In viata de cuplu, inceputul lunii februarie va face sa va ganditi sa incercati ceva nou. Va place sa experimentati cele mai noi tehnologii, asa ca veti goni prin magazine incercand tot ce este acum la moda. Vorbind despre emotii, visatorul Neptun petrece anul in Pesti, ceea ce va face sa vreti sa va apropiati mai mult de partenerul de viata, nu doar fizic si emotional, ci si spiritual.

 Dilema ramane aceeasi: trebuie sa ramaneti singuri sau incercati sa va gasiti perechea? Asa se intreaba singuraticii Varsatori. Cineva pe care-l veti intalni in primavara ar putea deveni partenerul dumneavoastra. Fiti atenti pe drumul spre casa sau incercati sa porniti pe o alta ruta. Asa va veti intalni perechea. Ati fost dintotdeauna tipul omului independent, dar veti trece si prin perioade cand va doriti sa fiti perechea cuiva.

Horoscop Pesti DRAGOSTE. In viata de cuplu, putem spune ca va fi nevoie de mult efort ca sa puteti trece prin toate. Luna Plina din Scorpion, pe la jumatatea lunii mai, este o intamplare oarecum rara si poate fi un moment special pentru relatia din cuplu. Sentimentele extreme – fie pozitive, fie negative – trebuie sa le parcurgeti, chiar daca exista o multime de presiuni sau stres in jur.

 Dragostea nu poate fi gasita cu usurinta, continuati sa cautati pana cand veti gasi exact ce doriti. Luna Noua in semnul Pesti de la inceputul lunii martie va deschide usa si mai mult pentru iubire. Acum puteti incetini ritmul si sa cunoasteti pe cineva care va place cu adevarat. Poate fi vorba despre conectarea cu oameni asemanatori, care impartasesc o viziune similara a lumii.

Horoscop Berbec DRAGOSTE. Doar pentru ca sunteti implicati intr-o relatie in cuplu nu inseamna ca va puteti exonera de responsabilitati. Sunteti gata sa va asumati responsabilitatea pentru tot ce a avut loc pana acum, pentru ce se va intampla si va doriti sa faceti tot ce este necesar pentru a functiona pe mai departe relatia actuala. Un lucru trebuie insa sa retineti, nu puteti grabi iubirea.

 Pentru nativii singuri, inceperea unui nou an nu face decat sa obtineti ceea ce doriti. Marte nu este tocmai fericit ca se afla in Rac, asa ca de la mijlocul lunii mai pana in iulie nu este momentul potrivit pentru a va cauta dragostea. Vestea buna vine de la zeita dragostei, Venus, care anul acesta nu intra in perioade retrograde, astfel incat va veti scufunda total in romantism, si veti petrece clipe frumoase.

Horoscop Taur DRAGOSTE. Daca trebuie sa purtati o discutie despre viitorul cu perechea dumneavoastra, pozitia lui Venus in Capricorn de la inceputul lunii februarie va va ajuta, fiind un moment excelent pentru acest gen de probleme. Trebuie sa stabiliti clar ce vreti sa schimbati in relatie ca totul sa functioneze. Totul este sa fiti rabdatori, sa nu mai fiti atat de incapatanati, iar daca priviti spre viitor, incercati sa obtineti ceea ce doriti tinand cont si de parerea sufletului de langa dumneavoastra.

 Pentru singuraticii acestei zodii, anul 2019 va va aduce la realitate. Sunteti un semn constant, care nu va place sa fiti prea departe de normal, desi sunteti mai experimentati si mai inovatori. Daca vreti sa va distrati in acest an cautati-va pereche alaturi de un semn de Aer, Gemeni sau Balanta. Intuitia va va ajuta.

Horoscop Gemeni DRAGOSTE. Anul 2019 este un moment excelent pentru a va consolida parteneriatul. Conjunctia Soare-Pluto este prezenta in semnul dumneavoastra la mijlocul lunii ianuarie sI va pune responsabilitatea la incercare. Sigur ca mereu va interveni imprevizibilul, asa ca va trebui intotdeauna sa va descurcati. Incepand cu sfarsitul lunii iulie sI inceputul lunii noiembrie Neptun este retrograd in Pesti si va va aduce instabilitatea in legaturile sentimentale. Sunteti tentati sa traiti intr-o lume de vis pentru o vreme, dar in adancul dumneavoastra stiti ca trebuie sa coborati cu picioarele pe pamant.

 Pentru cei singuri, in anul 2019 se pare ca astrele le surad inca de la inceputul anului. Venus isi impune regulile si formeaza o conjunctie pozitiva cu Jupiter in Sagetator la sfarsitul lunii ianuarie, iar acest tranzit favorabil indica faptul ca veti atrage relatii asupra dumneavoastra. La mijlocul lunii august se pare vi se umple viata de atata dragoste. Fiti intotdeauna pregatiti sa intampinati dragostea. Ar putea fi chiar dupa urmatorul colt.

Horoscop Rac DRAGOSTE. Sunteti singurul semn care ia relatiile de dragoste foarte in serios. Veti avea suficient timp pentru reevaluarea obiectivelor si sperantelor legate de cuplu. Vreti sa va apropiati sI sa vorbiti deschis unii despre altii, dar asta nu inseamna ca nu va puteti trezi din cand in cand in fata unui zid. Partenerul de viata munceste din greu si va va arata cat de mult va apreciaza.

 Va puteti descurca de minune daca zburati solo in 2019. Este posibil si sa simtiti ca intreaga lume este cuplata, asta in afara de dumneavoastra, ceea ce poate fi descurajator pentru dumneavoastra. Intalnirea cu cineva nou poate fi benefica, dar prognoza nu este prea incurajatoare. Conectarea poate fi lipsita de sens sI rece, sI asta nu e stilul dumneavoastra. Lucrurile bune vin la cei care asteapta. Va va veni randul.

Horoscop Leu DRAGOSTE. Trebuie sa fiti convinsi ca este nevoie de doi pentru a mentine o relatie. Asigurati-va ca sunteti prezenti in acest an! Abia spre mijlocul anului, prin iulie, dragostea ajunge la cote impresionante. Sunteti increzatori in miscarile dumneavoastra, insa puteti sa va incurcati usor cand lucrurile nu merg asa cum au fost planificate. Inceputul lunii octombrie debuteaza cu un salt in comunicarea cu partenerul de viata. Este clar ca sunteti inca foarte atrasi unul de celalalt, asa ca nu va fie teama sa va aratati afectiunea.

 Pentru singuraticii din aceasta zodie, in martie, iulie si noiembrie Mercur are trei cicluri retrograde, ceea ce inseamna ca veti comunica mai greu. Daca exista probleme romantice importante, acum este momentul ideal sa clarificati lucrurile. Situatia se stabilizeaza la sfarsitul lunii septembrie, toamna avand si perioada ei de recoltare, asa ca veti culege roade bogate.

Citeste aici integral horoscopul pe 2019

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop 2019 horoscop dragoste