x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul iubirii pentru fiecare zodie, sub influența Lunii Pline în Berbec, în săptămâna 14-20 octombrie 2024

Horoscopul iubirii pentru fiecare zodie, sub influența Lunii Pline în Berbec, în săptămâna 14-20 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |    14 Oct 2024   •   11:00
Horoscopul iubirii pentru fiecare zodie, sub influența Lunii Pline în Berbec, în săptămâna 14-20 octombrie 2024
Sursa foto: Hepta/Această Lună Plină va aduce o explozie de manifestări și dorințe legate de iubire

În perioada 14-20 octombrie 2024, fiecare semn zodiacal va resimți efectele puternice ale Lunii Pline în Berbec, pe 17 octombrie. Această Lună Plină va aduce o explozie de manifestări și dorințe legate de iubire, așa că pregătește-ți intențiile.

În aceeași zi, Venus intră în Săgetător, influențându-ne să ne dorim mai multă distracție și interacțiune cu partenerii noștri romantici. Fii creativ și lasă-ți imaginația să zboare!

Horoscopul iubirii pentru 14-20 octombrie 2024:

Berbec
Cea mai plină de dragoste zi: 15 octombrie
Energia iubirii este intensă pentru tine! Dacă ești singur, vei atrage mulți admiratori. Dacă ești într-o relație, partenerul tău nu va putea sta departe de tine. Ești plin de magnetism, așa că fii încrezător și bucură-te de săptămână. Lucrează cu Citrin sau Cuart brut pentru a spori această energie.

Taur
Cea mai plină de dragoste zi: 17 octombrie
În această săptămână, concentrează-te pe iubirea de sine. Când ești împlinit în interior, vei atrage mai ușor iubirea exterioară. Fă o listă cu activitățile care te fac fericit și urmează-le pe parcursul săptămânii. Cristalele recomandate pentru tine sunt Citrin și Turmalină.

Gemeni
Cea mai plină de dragoste zi: 20 octombrie
Săptămâna aceasta este despre a-ți urma dorințele în dragoste. Lasă-ți partea jucăușă să iasă la iveală și mergi după idealul tău în iubire, fie că este vorba despre aventuri romantice sau explorări creative. Cristalele roz sunt indicate pentru a-ți stimula energia romantică.

Rac
Cea mai plină de dragoste zi: 16 octombrie
Energia săptămânii te ajută să eliberezi durerea trecutului pentru a găsi iubirea autentică. Nu este vorba despre a uita sau ierta, ci despre a avea grijă de tine și a-ți vindeca sufletul. Meditează cu Ametist pentru claritate și pace interioară.

Leu
Cea mai plină de dragoste zi: 15 octombrie
În această săptămână vei simți o forță extraordinară în dragoste. Ești hotărât să nu mai pierzi timpul cu jocuri romantice. Concentrează-te pe ceea ce vrei cu adevărat și nu te lăsa distras. Citrinul sau Piatra de Nisip te vor ajuta în acest proces.

Fecioară
Cea mai plină de dragoste zi: 19 octombrie
Fecioară, săptămâna aceasta te încurajează să lucrezi la abilitățile tale în relații, fie că este vorba despre comunicare sau empatie. Fă o mică schimbare și vezi rezultatele. Citrinul și Crisocola îți vor aduce susținere în acest proces.

Balanță
Cea mai plină de dragoste zi:20 octombrie
Este o săptămână excelentă pentru tine în iubire, fiind și ultima din sezonul tău. Așadar, profită de această energie cosmică și dă tot ce ai mai bun în relația ta sau în căutarea dragostei. Cristalele recomandate sunt Citrin și Aventurin Verde.

Scorpion
Cea mai plină de dragoste zi: 20 octombrie
Puterile tale de manifestare sunt extrem de puternice în această săptămână. Fă o listă cu ceea ce dorești cu adevărat în dragoste și ceea ce nu îți dorești. Meditează asupra temerilor și eliberează-le, apoi concentrează-te pe dorințele tale. Citrinul este recomandat pentru tine.

Săgetător
Cea mai plină de dragoste zi: 18 octombrie
Viața ta amoroasă se va îmbina armonios cu celelalte aspecte ale vieții tale în această săptămână. Planetele te ghidează să vezi dacă ceea ce experimentezi are potențial pe termen lung. Lucrează cu Ametist pentru claritate și echilibru în dragoste.

Capricorn
Cea mai plină de dragoste zi: 20 octombrie
Energia iubirii pentru tine este despre a recunoaște abundența pe care o ai deja în viața ta. Exprimă-ți recunoștința pentru iubirea existentă, fie ea romantică sau familială, și vei deschide ușile pentru și mai multă dragoste. Cuartul clar te va ajuta în acest proces.

Vărsător
Cea mai plină de dragoste zi: 20 octombrie
Vărsător, săptămâna aceasta este despre a te concentra pe tine însuți. Vindecă rănile trecutului pentru a atrage iubirea autentică. Lucrează cu un terapeut sau meditează pentru a depăși anxietatea sau traumele. Citrinul sau Crisocola îți vor oferi suport energetic.

Pești
Cea mai plină de dragoste zi:19 octombrie
Energia iubirii are o latură puternică în această săptămână. Folosește-o pentru a te proteja de vampirii energetici și pentru a te întări pe plan emoțional. Saturn retrograd te ajută să te conectezi cu adevăratul tău sine. Crisocola este indicată pentru tine.

 

×