x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul iubirii, săptămâna16-22 septembrie 2024: Eclipsa parțială de lună cere o dragoste adevărată

Horoscopul iubirii, săptămâna16-22 septembrie 2024: Eclipsa parțială de lună cere o dragoste adevărată

de Andreea Tiron    |    16 Sep 2024   •   09:05
Horoscopul iubirii, săptămâna16-22 septembrie 2024: Eclipsa parțială de lună cere o dragoste adevărată
Sursa foto: Hepta/Această perioadă poate aduce la suprafață răni nevindecate din psihic

Cu Luna în Pești, energia este concentrată pe crearea unei conexiuni amoroase care să ridice sufletul și să permită partenerilor să influențeze pozitiv colectivul prin domeniile lor de interes și obiective. Nu uita să onorezi eclipsa. Această perioadă poate aduce la suprafață răni nevindecate din psihic, chemându-te să fii curajos și să te vindeci. Doar astfel vei putea trăi viața și iubirea la maximum.

Potrivit yourtango.com, weekendul va fi, de asemenea, un moment de celebrare, odată cu începutul sezonului Balanței pe 22 septembrie. Fiind prima zi oficială de toamnă și ziua în care Venus intră în Scorpion, viața ta amoroasă va înflori atunci când vei fi mai sociabil și deschis noilor aventuri.

Horoscopul iubirii pentru fiecare zodie în perioada 16-22 septembrie 2024.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

  • Cea mai bună zi pentru iubire: 17 septembrie

Energia iubirii te îndeamnă să găsești adevărul din relația ta amoroasă. Este o simplă atracție fizică? Este o legătură karmică dintr-o viață trecută care te bântuie? Sau este ceva care scoate la iveală ce e mai bun din amândoi? Acum este momentul să elimini rănile vechi sau bagajul emoțional care te împiedică să experimentezi dragostea adevărată.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

  • Cea mai bună zi pentru iubire: 19 septembrie

Săptămâna aceasta te îndeamnă să te scufunzi în energia haotică și minunată a lumii și să găsești iubirea (sau să o aprofundezi) prin experiențe noi. De fiecare dată când ieși din zona de confort, te vei apropia de idealul pe care îl cauți. Echilibrează energiile cu activități de relaxare și autoîngrijire.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

  • Cea mai bună zi pentru iubire: 20 septembrie

Energia iubirii pentru tine are un ton serios săptămâna aceasta. Îți amintește că iubirea nu te va manipula niciodată să faci ceva ce îți dăunează. Ascultă-ți intuiția și stabilește limite sănătoase. Acest lucru te va proteja și îți va permite să găsești o dragoste autentică.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

  • Cea mai bună zi pentru iubire: 22 septembrie

Săptămâna aceasta energia iubirii te îndeamnă să elimini toate credințele toxice care te împiedică să găsești dragostea adevărată. Fie că este vorba despre sentimentul că nu ești suficient de bun sau că trebuie să demonstrezi ceva pentru a fi iubit, trebuie să te îndepărtezi de astfel de gânduri. Munca grea în această direcție va aduce rezultate mari.

Leu (23 iulie - 22 august)

  • Cea mai bună zi pentru iubire: 21 septembrie

Energia iubirii este divizată în două pentru tine săptămâna aceasta. O parte te va împinge să îți păstrezi individualitatea și independența, iar cealaltă te va încuraja să aprofundezi legătura cu partenerul tău. Echilibrul dintre aceste două aspecte este cheia pentru tine.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

  • Cea mai bună zi pentru iubire: 18 septembrie

Deși ești practic în iubire, mesajul pentru tine săptămâna aceasta este să fii mai intuitiv și să îți urmezi instinctele. Dacă crezi în acele impulsuri, vei realiza în timp de ce ai fost ghidată în direcția respectivă, fie către cineva, fie departe de cineva.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

  • Cea mai bună zi pentru iubire: 17 septembrie

Energia iubirii te îndeamnă să te concentrezi pe experiențele tale individuale. Acesta este un moment bun pentru a face un ritual de manifestare a iubirii, fie că ești singur sau într-o relație. Utilizează o lumânare roșie sau albă și concentrează-te pe dorințele tale.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

  • Cea mai bună zi pentru iubire: 16 septembrie

Uneori iubirea poate fi copleșitoare, mai ales la început. Mesajul pentru tine este să te ancorezi, fie prin meditație, respirație concentrată sau alte activități care îți aduc claritate. Setează limite sănătoase și acordă-ți timp pentru autoîngrijire.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

  • Cea mai bună zi pentru iubire: 16 septembrie

Săptămâna aceasta energia iubirii te încurajează să creezi amintiri solide alături de partenerul tău. Fii creativ și lasă magia să se desfășoare, fie că planifici o întâlnire creativă sau faci activități spontane.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

  • Cea mai bună zi pentru iubire: 18 septembrie

Mesajul pentru tine săptămâna aceasta este să ieși din zona ta de confort, fie că ești într-o relație sau ești singur. Acest lucru va aduce o nouă dinamică în relație sau te va ajuta să găsești adevărata iubire.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

  • Cea mai bună zi pentru iubire: 22 septembrie

Dacă ai avut vreodată îndoieli legate de un fost partener și ai avut dreptate, acum este momentul să îți asculți din nou instinctele. Încrede-te în acea cunoaștere interioară și vei reuși să găsești dragostea adevărată.

Pești (19 februarie - 20 martie)

  • Cea mai bună zi pentru iubire: 21 septembrie

Lumea este a ta săptămâna aceasta în ceea ce privește iubirea. Dacă ești singur, vei avea multe opțiuni, așa că ascultă-ți inima și mintea și mergi acolo unde poți construi o dragoste autentică. Dacă ești într-o relație, planifică o excursie cu partenerul tău pentru a aprofunda legătura.

×