x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop august 2021. Balanțele vor obține rezultate extraordinare în carieră, iar Leii vor plănui o călătorie

Horoscop august 2021. Balanțele vor obține rezultate extraordinare în carieră, iar Leii vor plănui o călătorie

de Moira Dună    |    30 Iul 2021   •   16:47
Horoscop august 2021. Balanțele vor obține rezultate extraordinare în carieră, iar Leii vor plănui o călătorie
Sursa foto: Hepta

Berbec

Luna august să rămână destul de favorabilă pentru tine. În privința carierei, succesul va fi al tău. Vei avansa și asta te va încânta. dar este bine să păstrezi o anumită discreție asupra vieții tale profesionale. Dacă urmezi cursuri superioare, poate fi necesar să vizitezi o țară străină. Vei obține bani din mai multe surse. Viața de familie este însă mai dificilă. Orgoliile tale vor face viața grea celorlalți așa că ar fi bine să nu te cerți. În dragoste lucrurile sunt bune. Dacă ești căsătorit, ai o perioadă fericită cu partenerul, care te sprijină în totalitate. Sănătatea este bună, cu condiția să ai grijă la ce mănânci. În concluzie, această luna va fi una dintre cele mai bune pentru tine. 

Taur

Această perioadă este una obișnuită pentru tine. Problemele vor fi rare iar ele vor fi legate de anumite aspecte ale vieții tale. Partea profesională îți este favorabilă pentru că ești eficient. Cu toate acestea, dacă faci afaceri trebuie să fii prudent deoarece vei avea neplăceri din partea altor persoane. În cazul în care urmezi o facultate, vei avea rezultate bune. În cazul în care vrei să-ți finalizezi studiile ulterioare în străinătate trebuie să mai aștepți. Viața de familie va fi prosperă, totuși vei fi îngrijorat  de sănătatea mamei tale. Dacă ești îndrăgostit, vei avea parte de zile fericite. Cei căsătoriți vor avea parte de provocări întrucât există neînțelegeri cu partenerul. Vei avea o stare emoțională nu tocmai optimistă, așa că fii atent.

Gemeni

Vei fi fericit și cariera ta va înflori, mai ales în a doua jumătate a lunii. Vei face progrese în viața profesională și în afaceri. Reputația ta în societate va crește. În privința finanțelor, rezultatele vor fi și bune dar și proaste. Cehltuielle pot crește.  Eforturile tale vor fi încurajatoare și în domeniul educației. Ai șansa să înveți peste hotare. Viața de faimilie va fi favorabilă, însă dacă ai frați s-ar putea să te confrunții cu anumite provocări. În dragoste lucrurile vor rămâne amiabile și ar putea face chiar planuri d e căsătorie. Dacă relația este oficializată, perioada va fi destul de prosperă. S-ar putea să primești vești bune de la copii. Sănătatea va necesita atenție. Poți suferi de o boală gravă sau orice boală cronică poate recidiva, motiv pentru care ar trebui să fii extrem de atent.

Rac

Luna august va fi medie pentru tine. În profesie vei obține rezultate mixte. Vor exista unele suișuri și coborâșuri, dar munca ta grea va fi lăudată de colegi. Cu toate acestea, nu te arunca în lucruri care ți-ar putea afecta viitorul. Asocierea cu activități ilegale va fi destul de riscantă pentru tine. Vei găsi mai multe surse de bani. Elevii se pot confrunta cu urcușuri și coborâșuri. Este posibil să îți pierzi atenția asupra studiilor. În familie lucruriile vor fi bune. Cu toate acestea, fii răbdător atunci când discuți cei apropiați. Relațiile de dragoste pot rezista testului timpului dar amărăciunea va rămâne o parte a relației și va trebui să depui eforturi mari pentru a readuce lucrurile la normal. Cei căsătoriți nu sunt fericiți, așa că ar fi bine să încerci să te porți mai frumos. În privința sănătății, fii precaut. 

Leu

Va fi o perioadă peste medie. Viața ta profesională este destul de interesantă întrucât ai libertate să iei decizii și asta te va satisface. Și cei care sunt în căutarea unui loc de muncă vor avea vești bune. Vei câștiga bani dar fii atent la cheltuieli, mai ales în prima jumătate a luni. Studenții vor avea rezultate bune la examene. Cu dragostea stai bine și există posibilitatea să te căsătorești. Cei care au făcut deja acest pași vor plănui o călătorie. Ai o sănătate oscilantă, așa că ai grijă de tine. 

Fecioară

Deși te vei concentra asupra muncii în aceste săptămâni, vei vrea să lenevești, ceea ce îți va crea probleme la serviciu. Situația economică va fi amestecată. Ai grijă la cheltuieli pentru a nu intra în datorii. Studenții vor întâmpina obstacole dar au șansa de a învăța în alte țări. În familie nu vă puteții pune de acord unde să vă petreceți concediul, așa că vă veți supăra în a doua parte a lunii. Va trebui să ai răbdare și să depui eforturi pentru a restabili relațiile. Relația de dragoste sau de căsătorie va fi plină de provocări. Disputele reciproce pot provoca o ruptură. Încearcă să fii maleabil, pentru că dacă încerci să domini, vă veți despărți. Partenerul de viață va avea probleme de sănătate, ceea ce va complica lucrurile. Fii atent ce alimente și băuturi consumi în timpul vacanței.

Balanță

Va fi o lună favorabilă pentru că vei obține rezultate extraordinare în carieră.  Te vei concentra pe muncă, ceea ce îți va aduce succes profesional. Cu toate acestea, fii atent să nu fii prea încrezător pentru că asta îți va dăuna. În privința banilor, ia decizii raționale. Deși vei avea bani, cheltuielile vor crește. Cei care vor să studieze în altă parte trebue să mai aștepte. Sănătatea părinților tăi este precară. Dragostea și căsătoria sunt bine aspectate dar apar unele ciocniri cu iubitul. persoanele căsătorite vor fi atrase de partener și vor avea parte de moemnte plăcute. Sănătatea este bună dar ai grijă la stilul de viață și la obiceiurile alimentare.

Scorpion

Dacă lăsăm în urmă anumite aspecte, luna august va fi destul de bună pentru tine. Majoritatea aspectelor vieții tale vor rămâne în favoarea ta. Vei avea beneficii în viața profesională. Eficiența ta va crește și există șanse să devii mai influent. Va fi cea mai prielnică perioadă pentru bani, întrucât vei câștiga chiar prea mult. Din punct de vedere al educației, timpul îț va aduce rezultate mixte. Pentru studenți, momentul este favorabil. Viața de familie se va dovedi grozavă. Mediul familiei tale va fi fericit. S-ar putea să primești vești bune de la copii. În iubire lucrurile nu sunt grozave, dar se vor îmbunătăți cu timpul. Cei căsătoriți au parte de fericire, dar propriile acțiuni pot să le întunece relația. Așa că încearcă să stai departe de relațiile extraconjugale. Starea ta de spirit nu va fi prea bună. Este posibil să apară mai multe probleme fizice.

Săgetător

Vei avea o lună peste medie, cu unele probleme pe care însă le vei depăi datorită felului tău pozitiv de a vedea lucrurile. Te vei confrunta cu multe probleme profesionale și îți va fi dificil să-ți îndeplinești sarcinile, mai ales în prima parte a perioadei. Totuși, lucrurile vor funcționa fără probleme apoi. Și din punctul de vedere al educației, rezultatele vor fi amestecate.  Este posibil să ai pierderi de bani la începutul lunii. Problemele de sănătate ale mamei tale, te vor îngrijora dar vei primi vești bune de la frați. Cei îndrăgostiți vor fi fericiți. Persoanele căsătorite vor avea parte de evenimente stresante care apoi se vor liniști. Starea de spirit va fi scăzută din cauza unor probleme de sănătate care nu-ți dau pace. Spre sfârșitul lunii te vei relaxa însă.

Capricorn

Deș în unele aspecte ale vieții nu vei avea probleme, în altele vei întâmpina dificultăți. Dacă ești angajat, nu va fi prea plăcut pentru tine dar pentru cei care fac afaceri lucrurile stau bine. Vei fi mulțumit de banii câștigați dar nu încerca să economisești prin neplata taxelor. Luna aceasta se poate dovedi un pic dezamăgitoare în ceea ce privește educația. Studenții pot primi vești bune în ultimele zile de august. Viața de familie va fi cu suișuri și coborâșuri. Mai multă interferență din partea socrilor poate face mediul intern un pic tensionat. Va exista cooperare din partea fraților și surorilor. Luna aceasta este probabil să fie foarte bună pentru relațiile amoroase. Vei petrece zile minunate cu persoana iubită și te gândești să te căsătorești. În prima jumătate a lunii, din cauza obiceiurilor tale, s-ar putea să te confrunți cu probleme de sănătate. Sănătatea va fi relativ sănătoasă în a doua jumătate.

Vărsător

Cariera ta va fi plină de urcușuri și coborâșuri în prima jumătate a lunii. Este posibil să nu te poți concentra la locul de muncă, motiv pentru care vor exista întreruperi. Carera ta se va îmbunătăți în ultima parte a lunii. Va fi foarte bine pentru cei care fac afaceri. Vor exista posibilități imense de profit dar, deocamdată, veniturile vor fi mai mici și cheltuielile mai mari, ceea ce îți va spori anxietatea. Încearcă să fii mai chibzuit.  Luna aceasta se așteaptă să fie foarte bună și în ceea ce privește educația. Visul de a studia în străinătate poate fi, de asemenea, îndeplinit. Însă viața de familie nu va fi foarte plăcută. Este posibil să stai departe de familie din cauza muncii. Acest lucru îți poate crește stresul. Relațiile de iubire vor fluctua dar timpul este bun pentru cei căsătoriți. Soțul și soția vor avea o bună coordonare și vor fi feriiciți. Vânturile romantismului vor curge în viața de căsătorie. sănătatea ți-ar putea fi afectată de poftele culinare.

Pești

Luna august va rămâne obișnuită pentru tine. Vei continua să avansezi în viață printre urcușuri și coborâșuri. Stuația financiară este stabilă. Studenții vor avea mult succes. În prima parte a lunii viața de familie va fi satisfăcătoare, dar în a doua jumătate apar ciocniri și necazuri. În dragoste și în căsătorie vor exista provocări.  Fii atent la sănătate pentru că poți avea probleme cu alergiile. 

×
Subiecte în articol: horoscop luna august horoscop