x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul PRIMĂVERII pentru fiecare zodie. Evenimentele care au loc acum vor avea o mare influență asupra viitorului tău

Horoscopul PRIMĂVERII pentru fiecare zodie. Evenimentele care au loc acum vor avea o mare influență asupra viitorului tău

17 Mar 2019   •   12:05
Horoscopul PRIMĂVERII pentru fiecare zodie. Evenimentele care au loc acum vor avea o mare influență asupra viitorului tău
Sursa foto: Pixabay.com

HOROSCOP. Astrologul Minerva a vorbit în emisiunea „Voi cu Voicu” despre previziunile pentru fiecare zodie în această primăvară.

HOROSCOP. BERBEC: Tu ai un sentiment de conștientizare a propriilor limitări în această primăvară, ceea ce va conduce la o renaștere, fie ea fizică, emoțională, chiar financiară, precum și sentimentul de limitare a propriei cunoașteri pe care îl vei încerca. Ar putea exista anumită rivalitate, sentimente generate de anumite neîmpliniri, care să declanșeze oricare din aceste reacții. Nu este momentul să exagerezi, să te compătimești, să vezi probleme acolo unde nu există sau să încerci să rezolvi problemele altora. Ar putea fi o idee bună să-ți păstrezi calmul, să nu intri în dispute verbale și mai bine să încerci să faci eforturi pentru a ajunge la nivelul celor buni, atât profesional, cât și personal. Schimbările inițiate acum se pot dovedi benefice pe termen lung. 

HOROSCOP. TAUR: Și la ei schimbările sunt inevitabile, lucrează pentru a le lăsa să intre în viața lor, perspectiva personală va determina ceea ce vezi altfel încât să te asiguri că vei dori armonie și înțelegere în jurul tău. Lumea se poate schimba. Vei primi toate aceste modificări cu inima deschisă și cu atitudine pozitivă. Încearcă totuși să nu ajungi la extreme. Cooperează și ascultă sugestiile celorlalți, ajută-i pe alții și permite-le să te ajute. Poți învăța multe de la un grup mai mare, dar mai întâi trebuie să iei decizia cărui grup să i te alături. Este un moment ideal pentru socializare.

HOROSCOP. GEMENI: Gustul pentru neobișnuit este favorizat în această primăvară. Afaceri normale, pur și simplu, nu par să îi mai satisfacă. Tu vei accepta cu plăcere orice și îți vei extinde orizonturile fizic și emoțional. Distanța și locurile îndepărtate te pot chema în cea mai mare parte a timpului, vei plănui și vei face călătorii. Ai tendința de a lua însă lucrurile ușor și de a fi liberi atunci când vine vorba despre dragoste. Sunt favorizate activitățile de relaționare cu publicul, promovarea și alte astfel de activități. Este vorba despre modul cum comunici cu tine însăți decât despre esența a ceea ce spui, că te ajută să-i influențezi pe ceilalți. 

HOROSCOP. RAC: Și la voi activitățile de grup și eforturile comune reprezintă cea mai bună modalitate de a vă atinge obiectivele. Ai tot felul de idei despre ceea ce îți dorești să faci, ai dori să începi proiecte de avergură și să pui lucrurile la locul lor, înclinația umanitară te poate ajuta la asta. Partea pe care o joci în viața altor oameni vine acum în prim-plan. S-ar putea să simți că lista de sarcini este prea încărcată cu lucrurile pe care le-ai făcut deja, de obicei pentru alții, și nu mai ai timp să le faci pentru tine. Poți lua măsuri pentru a atinge și obiective personale pe termen lung și tu. Temperamentul tău joacă un rol important ajutându-te să echilibrezi și să rezolvi decizii legate de tine, de munca ta și de familia ta. Ar putea părea chiar la un moment dat ca lucrurile să meargă bine, realizările personale afectează însă relațiile cu familia, dacă nu ești atent. Specialiștii din domeniu mass-media se vor descurca cel mai bine și ei vor avea ocazia să călătorească. Sfera ta de influență este enormă. 

HOROSCOP. LEU: Relaționarea față în față te va atrage mai mult acum decât activitățile de grup sau spre alte asociații ocazionale. Dacă ești singur, ești mai dornic decât de obicei să intri într-o relație devotată. În general, ești flexibil când vine vorba despre emoțiie tale. Foarte dispus să negociezi și să calmezi lucrurile. Mersul afacerilor este ceea ce te face să te bucuri. Sarcina ta nu este să cauți iubire, ci doar să cauți și să găsești toate barierele din interiorul tău pe care trebuie să le dărâmi acum. Ambiția sau dorința de a fi recunoscut pentru realizările tale este pe prim-plan, fie că este vorba de personal sau profesional, este posibil să-ți dorești mai mult ca niciodată ca ceilalți să te observe. E momentul să devii liber profesionist sau să începi propria afacere, dacă și alți factori îți sunt favorabili. Evenimentele care au loc acum vor avea o mare influență asupra viitorului tău. 

HOROSCOP. FECIOARĂ: Accentul se pune pe oameni și pe relații, de la personal la platonian și profesional. Vei realiza că pentru a te ajuta să obții succesul oamenii trebuie să își îmbunătățească la rândul lor talentele. Va trebui să fie atent și cu grijă pentru a identifica potențialele amenințări la adresa bunăstării și progresului tău. Este posibil să nu se întâmple, dar este bine să fii pregătit, să nu se întâmple nimic rău. În ciuda tuturor acestor lucruri, în această primăvară, grija și nevoia de a fi în preajma celor dragi, o companie plăcută și sentimentul general de comunicare și nemulțumire vor fi în prim plan și ele. Accentul se pune pe noi și nu pe mine. Poate fi un moment destul de plin pentru persoanele care lucrează în consultanță sau direct cu clienții. Ai tendința de a acționa și de a reflecta automat ce gândești, de aceea ai putea fi ca o carte deschisă pentru unii. 

HOROSCOP. BALANȚĂ: Este posibil să faci schimbări la locul de muncă sau în profesie, în relațiile cu colegii și prietenii, în sănătate și dietă. S-ar putea să existe o tulburare sufletească datorate dificultăților financiare în special în ceea ce privește plățile, care sunt în așteptare. De exemplu: Dacă ești patron de firmă sau ai o mică firmă nu poți să dai salariile la timp și ideea asta te obsedează. O datorie grea sau o rată la o bancă, sănătatea și beneficiile angajaților, toate astea te pun în gardă. Nu aștepta recunoștință și aprecieri, continuă și fă tot ceea ce e de făcut. Este o fază care ofertă oportunitatea de a scăpa de ceea ce nu funcționează în viața ta, descoperind totodată ce se întâmplă. Ai putea căuta obiectivul principal și chiar să te strădui să te perfecționezi în munca pe care o ai. Eficiența ar trebui să fie obiectivul tău principal. Pofta de iubire plutește în aer. 

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop Minerva