x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul țigănesc pe luna mai 2019. Luna mai va fi una complet imprevizibilă pentru tine

Horoscopul țigănesc pe luna mai 2019. Luna mai va fi una complet imprevizibilă pentru tine

30 Apr 2019   •   12:12
Horoscopul țigănesc pe luna mai 2019. Luna mai va fi una complet imprevizibilă pentru tine
Sursa foto: Emilian Robert Vicol de la Pixabay

Horoscop țigănesc luna mai 2019. Este o lună a succesului pentru cel puțin două semne zodiacale. Vor avea parte o serie de momente frumoase, de schimbări în bine.

PUMNAL – BERBEC: Luna mai, a cincea din an, vine pentru tine cu o serie de oportunități noi, mai ales din punct de vedere profesional. Trebuie să regândești totul în cel mai mic detaliu.

COROANĂ – TAUR: Cea de-a cincea lună din an va fi pentru tine una cu totul specială. La capitolul amoros vei avea parte de cele mai multe surprize.

SFEȘNIC – GEMENI: Te străduiești mult să iasă toate lucrurile ca la carte și în luna mai vei avea parte de câteva câștiguri substanțiale. Ai parte de baftă la bani.

ROATĂ – RAC: Nu te uita în trecut căci în luna mai va trebui să te concentrezi mai mult asupra prezentului și asupra viitorului. Va trebui să te desprinzi de toate relele trecutului.

STEA – LEU: În luna mai vei avea parte de multe surprize din punct de vedere profesional. Nu căuta să înțelegi lucrurile din prima pentru că nu îți va ieși.

CLOPOT – FECIOARĂ: Luna mai va fi una complet imprevizibilă pentru tine. Te vor remarca mulți oameni importanți și vei avea ocazia să îți schimbi viața.

MONEDĂ – BALANȚĂ: Te joci cu focul și riști o serie de transformări spectaculoase tocmai datorită acestui curaj. Ai de ales între două rele.

Citeste aici horoscopul integral

×